Ex terug tips – welke zijn het meest effectief?

Welke ex terug tips kun je nu het beste inzetten om je relatie weer te herstellen? Het gebeurt vaak dat mensen later spijt krijgen dat de relatie van wie ze veel hielden stuk is gegaan door een klein ruzietje die ze niet meer konden bijleggen. Men ervaart dan dikwijls een leeg gevoel in de maag en in het hart omdat diegene vertrokken is.

Als je beiden een klein huisje huurde dan zit je met een grote ruimte die niemand anders kan bijvullen. Maar niet getreurd want gelukkig bestaan er enkele goede tips waarmee je je ex in een mum van tijd kunt terugkrijgen. Deze tips noemen we voor het gemak in dit artikel ‘ex terug tips’

Je kan deze ex terug tips naar hartelust volgen maar er is meer voor nodig dan een paar adviezen die je weer samen bij elkaar brengt. Er is meer moeite voor nodig dan toen je je ex voor de eerste keer ging veroveren.

Nu is er een groot gat bijvoorbeeld het vertrouwen is weg en zonder een portie vertrouwen in een relatie zal de verzoening niet lang standhouden. Het eerste wat je moet doen in de zoektocht terug naar je ex is jezelf een beetje veranderen. In het verleden gaf je ex je al negatieve tips die je verkeerd deed en deze moet je veranderen want anders loop je weer de kans op een breuk als je het snel probeert.

Ex terug? Blijf jezelf

Hoe vaak gebeurt het niet dat als een relatie uit is, iemand in een hoekje gaat zitten wenen, dit is zo verkeerd. Als de relatie ermee opgehouden is moet je in feite juist het leven oppakken.

Weg met de tirannie, eindelijk vrijheid. Profiteer ervan en binnenkort lacht het leven je weer toe. Langs de andere kant moet je ook niet gaan overdrijven.

Want stel je voor dat je ex erachter komt als je met een ander meegaat omdat je aan iedereen wil laten zien dat het je niets kan boeien omdat je ex weg is. Blijf gewoon jezelf je zal merken dat dit meer effect heeft op je ex.

Doe even iets anders

In de weg naar de verzoening kan het gebeuren dat veel mensen zich gaan vervelen omdat ze niets om handen hebben. Bijvoorbeeld ze spendeerden veel vrije tijd met hun ex en nu is die tijd vrijgekomen dat er vrijwel niets nuttigs gebeurd.

Het zou kunnen helpen voor een paar weken om een kleine hobby te zoeken waarmee je al je tijd kan benutten die je erin wilt steken. Het mag allemaal om het even als je maar niet de ganse dag in je huis zit, jezelf op te sluiten omdat je ex weg is.

Praten is de sleutel tot succes.

Als je zeker bent van je stuk, rest je nog maar één ding en dat is praten met je ex. Lok je ex naar een plaats waar je de hele avond ongestoord kan zitten. Kies bij voorkeur gaan plaats waar je van tevoren al weet dat je om de 5 minuten gestoord wordt door bekenden die binnen wandelen. Kies ene gezellig cafeetje en trakteer je ex vanavond.

Het mag allemaal een centje meer kosten want de liefde staat op het spel. Mochten jullie allebei een baan hebben dan is het goed om een avondje op een zaterdag te nemen waarop jullie geen werk hebben. Het is belangrijk om jullie even te focussen op de relatie die jullie allebei willen herstellen. Als jij spreekt, luistert je ex en als je ex spreekt, luister jij!

Dat is de gouden regel die je nooit mag vergeten. Kap niet je ex af als ze iets zegt waar je het niet mee eens bent. Luister eerst goed naar je ex, en daarna ben jij absoluut aan het woord.

Volg deze ex terug tips en jullie worden binnenkort weer het mooiste koppel!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG