LET OP: OP DEZE PAGINA GELDT EEN TIJDELIJKE ACTIE TOT 31-05-2018

Je wilt je ex terug?
LAAT MIJ JE COACH ZIJN 
ik help je graag 1 op 1

ONTDEK HOE JIJ MET HET ONLINE COACHINGPROGRAMMA
" VAN BREUK TOT DOORBRAAK"
EN MIJN HULP je ex terug wint

Wat Biedt Het Online Coachingprogramma Mij?

 • PERSOONLIJKE ANALYSE EN EMAILCOACHING : Je ontvangt een speciaal emailadres voor contact met Michelle (ik lees je concrete hulpvragen en ik geef je de juiste adviezen zodat je nooit de verkeerde richting kiest)
 • UITERAARD INCLUSIEF HET EBOOK "WIN HEM TERUG" "WIN HAAR TERUG" MET WERKBOEK EN OEFENINGEN,
  OOK IN AUDIOFORMAAT 

Alleen in de maanden april en mei 2018 ontvang je tijdelijk naast Win Hem/Haar Terug nog een ander Ebook t.w. van € 37,= à € 49,= GEHEEL GRATIS! Geef na bestelling zelf aan welk Ebook je wenst te ontvangen. 

Info hierover volgt op deze pagina


 • 15 VIDEOS (in totaal 5 uur aan videotraining) met nog meer tips en geheimen waarbij je je ex geleidelijk aan tot andere gedachten laat komen >> Zie verder op deze pagina
 • 7 AUDIOFILES (ik leer je hoe je via visualisatietechnieken meer gedaan krijgt bij jezelf en je ex). Je wordt rustiger, je zelfvertrouwen wordt versterkt en je krijgt een totaal andere mindset. Hierdoor vergroot je aanzienlijk je succes voor het terugwinnen van je ex!) 
 • MET DE MEEST WAARDEVOLLE BONUSSEN (zie verderop)

Hier Is De Enige Echte Waarheid:
Je Ex Terugwinnen Is Zeker Mogelijk........

Maar Dan Heb Je Mijn Hulp Wel Nodig

Mijn naam is Michelle vd Berghe en sinds 1997 bied ik ondersteuning en coaching aan voor mensen die graag hun ex terug willen, hun relatie willen verbeteren of hun liefdesverdriet willen verwerken.

Sinds 1997 heb ik middels mijn coachingsessies,  boeken, en online thuisstudiecursussen 1 relatie op 2 à 3 weten te herstellen. Buiten het feit dat dit een resultaat is wat me enorm trots maakt, biedt het ook aan jou tal van voordelen!

Het allergrootste voordeel is uiteraard: De kans dat wij jouw relatie gaan redden is dus OOK BIJZONDER GROOT! 

conferentie michelle

Conferentie Ex Terugwinnen
Hotel De Bilt 

Ik weet dat jij anders bent dan anderen en dat jouw situatie uniek is. Daarom is mijn methode ook de enige 'ex terug methode' die helemaal aangepast zal zijn op jouw situatie. Je denkt misschien 'hoe kan dat nu' ? Wel, ik ga je persoonlijk begeleiden met de stappen om je ex terug te winnen.

Na vrijwel ieder coachingsgesprek met coachees merk ik hoe blij mensen zijn met mijn hulp. Je kunt er dan ook met een gerust hart van uit gaan dat je hier absoluut aan het juiste adres bent als je op zoek bent naar wegen om je ex terug te winnen.

Mijn werk is mijn passie en met veel toewijding help ik al jarenlang mensen met het herstellen van hun relatie. Daarin ga ik echt tot het uiterste. Als jij met mij wilt samenwerken dan zullen we ook tot het uiterste gaan, maar daarvoor heb ik wel jouw medewerking nodig.

Weet dus dat ik je soms zal vragen om dingen te doen die misschien geheel tegen jouw intuïtie ingaan.

Ik weet ook hoe lastig het is om te bepalen welk gedrag je het beste kunt aannemen als je contact hebt met je ex, zeker als er kinderen zijn of als je nog samen leeft onder 1 dak.

Ondanks de passie die ik heb voor mijn werk weet ik hoe moeilijk sommige situaties zijn. Het beste is dan toch om je tot een professional te richten.

michelle interview

Interview met klant
Maastricht

Daarom is het ook zo belangrijk dat je kiest voor persoonlijke coaching. Met de aanschaf van dit online coachingprogamma “Van Breuk Tot Doorbraak” zul je die persoonlijke aandacht zeker krijgen

Naast toegang tot het ledengedeelte met het Ebook (ook als luisterboek), de video's, de audiobestanden, ontvang je ook naar keuze:

-1 uur gratis coaching per email
(Je kunt me emailen wanneer en hoe vaak je ook maar wilt, totdat de 60 minuten verbruikt zijn)

of

-1 gratis consult via Skype (voor NL + Be) of telefoon (alleen NL) van max. 60 minuten

Je kunt dus rekenen op de aandacht van een ‘echte’ professionele relatie- exterugcoach die al tientallen jaren met zowel individuen als koppels heeft gewerkt.

In zowel Frankrijk en Nederland heb ik in de afgelopen tientallen jaren ongelooflijk veel met koppels gewerkt en te maken gehad met allerlei verschillende situaties. Jij kunt van mijn ervaring leren en het zal je leven een stuk rijker maken.

MAAR WACHT NOG HEEL EVEN.....

Je vraagt je vast af of het allemaal nog zin heeft, en of je mij nodig hebt.
Je hebt immers je vrienden en familie aan wie je raad kunt vragen

Uiteraard! Het is voor de hand liggend dat ook familieleden, kennissen en vrienden zich met jouw situatie gaan bemoeien, en dat velen je zullen zeggen om er de brui aan te geven, en door te gaan met je leven. Ze zullen je simpelweg zeggen om je ex maar te vergeten. Toch is het beter om niet in gesprek te gaan met mensen die te dicht bij je staan. Zij hebben namelijk meestal geen objectieve kijk op de zaak. 

verdrietig koppel

Ondanks hun goede bedoelingen weten deze mensen je niet de weg te wijzen. Immers zij hebben geen enkele ervaring met liefdesproblemen (althans in de meeste gevallen geldt dat zeer zeker). Het probleem is vaak dat ze geen raad weten met je verdriet en daardoor geneigd zijn om jou een verkeerd advies te geven.

happy couple

Eigenlijk gaat het niet alleen om het terugwinnen van je ex, maar in de eerste plaats ook om jezelf. Jij moet ervoor zorgen dat je je zelfvertrouwen weer terug vindt en ik ga je daarbij helpen. Eigenlijk is dat de eerste stap waaraan we gaan werken : de persoon terugvinden waar je ex toentertijd zo ontzettend verliefd op werd.

Verbreek niet zomaar het contact met je ex zonder verder na te denken, schrijf ook niet zomaar een brief naar je ex, en als je dat van plan bent weet dan wat je schrijft en wat je vooral niet moet schrijven!

Pas ook niet zomaar de ‘omgekeerde psychologie’ toe want het is mogelijk dat deze theorie niet van toepassing is op jouw situatie. 

Ik weet dat veel mensen denken dat ze goed bezig zijn, maar je zult het af en toe nodig hebben om de zaak te keren, en dat is precies waar wij in dit programma samen aan gaan werken!

WELKE KANT KIES JE ?

keuzes maken in relaties

LINKSOM OF RECHTSOM?

Met andere woorden? Kies je voor donkere onzekerheid of het verlichte pad waar je de juiste stappen kunt zetten?


IN HET LEDENGEDEELTE: O.A. VIDEOTRAINING VAN MAAR LIEFST 5 UUR

DIT LEER JE IN DE VIDEOTRAINING

 • MODULE 1: BEGRIJPEN EN ANALYSEREN:
  Bekijk voordat je aan de slag gaat met het Ebook EERST deze video (Je wordt bewuster van je eigen kracht en mogelijkheden als je de breuk begrijpt en goed kunt analyseren)
 • MODULE 2: HET PLAN
  Je bepaalt welke strategie je gaat uitzetten. We gaan dieper in op de Directe- en Indirecte Methode en de Acceptatiebrief
 • THEMAVIDEOS VOOR MANNEN EN VROUWEN
  1: Je lichaamstaal vertelt je wie je bent
  Niet alleen is het belangrijk hoe je communiceert  in gesproken taal. Als je contact hebt met je ex is het nog belangrijker hoe je je gedraagt. Je leert hoe je je ex kunt beïnvloeden met de juiste lichaamstaal

  2. 7 Mega efficiënte overredingstechnieken
  Je leert hoe je overtuigd over kunt komen als je je eenmaal bewust bent van de te hanteren strategie. Er is niets zo zwak aan iemand die twijfelt aan zichzelf en niet weet wat hij of zij wilt

  3. De code van je ex gekraakt
  Het gedrag van een ex partner kan vaak heel lastig zijn. Hoe interpreteer je haar of zijn gedrag?

  4. Fouten maken op Facebook
  Waar moet je vooral op letten als je nog contact hebt je ex via Facebook 

  5. Hoe gebruik je Facebook
  Hoe kun je facebook gebruiken zodat je ex zich als een magneet tot je voelt aangetrokken

  6. Je ex heeft een ander. Wat nu?
  De Do's en de Don'ts als je ex een ander heeft
 • SPECIFIEK VOOR VROUWEN

  1: Hoe weet je wat je ex van je denkt en of hij nog gevoelens voor je heeft?
  2. Hoe krijg je gedaan wat je van hem wilt?
  3. Hoe kun je je zelfvertrouwen en onafhankelijkheid vergroten en tonen bij het weerzien van je ex?
 • SPECIFIEK VOOR MANNEN

  1: Hoe ga je om met relatieproblemen en haak je in op wat zij werkelijk nodig heeft
  2. Hoe word je de man die zij nooit zal verlaten?
  3. Hoe kun je je zelfvertrouwen en onafhankelijkheid vergroten en tonen bij het weerzien van je ex?

De Oplossingen Om Je Ex Terug Te Winnen Zitten Hierin Verschuild…

"HET VAN BREUK TOT DOORBRAAK COACHINGPROGRAMMA" 

We hebben je al verteld dat we middels onze coaching sessies, boeken, cursussen, … 1 relatie op 2 weten te redden. Dat is dus 50% van alle relaties!! Indien jij ook maar slechts 1 symptoom bezit, dan behoor jij tot de groep van mensen waarvan we JUIST WEL de relaties weten te redden! Toeval of niet maar de personen die wij hebben kunnen helpen hadden ook ALLEMAAL één of meerdere van deze symptomen!

7 VISUALISATIEOEFENINGEN

HET EBOOK inc. werkschrifen
(ook in mp3 formaat)

LET OP: TIJDELIJKE ACTIE!!
INCLUSIEF 1 EXTRA EBOOK NAAR KEUZE 
(t.w. van resp € 37,= en € 47,=)

90 beste ex terugwinnen tekstberichten handboek
de perfecte klik
genees je gebroken hart in 15 stappen

Stuur ons je aankoopbewijs van het online programma
en vertel welk boek je wilt ontvangen bij dit pakket

rode pijl

ALLES NOG EVEN OP EEN RIJ...

1

JE ONTVANGT 1 EBOOK NAAR KEUZE. 1 KEUZE UIT:


- "90 BESTE EX TERUGWINNEN TEKSTBERICHTEN HANDBOEK"

​- "DE PERFECTE KLIK"

​- "GENEES JE GEBROKEN HART IN 15 STAPPEN"

tijdelijk gratis
90 ex terugwinnen tekstberichten handboek

90 voorbeelden van de meest effectieve copy-and-paste tekstberichten te gebruiken in vrijwel elke situatie!
Je leert welke berichten je wel/niet moet gebruiken.

Dit Ebook t.w. € 37,= ontvang je gratis.

Zeer

de perfecte klik

23 super krachtige communicatietechnieken uit de NLP waarmee jij je aantrekkingskracht aanzienlijk verhoogt en je (ex)partner steeds meer inziet dat jij de 'ware' bent, ook al zegt hij/zij dat 'de vonk weg is'

Dit Ebook t.w. € 49,= ontvang je gratis.

Enter your text here...

genees je gebroken hart in 15 stappen

Dankzij de technieken die ik je leer in dit Ebook zul je je in no-time sterker en beter voelen. Een must voor een ieder die verder wil komen in het leven, of dat nu is met of zonder je ex.

Dit Ebook t.w. € 39,= ontvang je gratis

2

IN HET LEDENPORTAAL HEB JE ALTIJD GRATIS TOEGANG TOT DE BEELDEN VAN HET LIVE EX TERUG EVENT TE BILTHOVEN​
TER WAARDE VAN € 97,=!

3

OF ..ALS JE LIEVER EEN 1-OP-1 GESPREK WILT, KIES DAN VOOR SKYPE (NL + BE) OF TELEFOON (NL)

skypecoaching
telefoon

MIJN DOEL IS: JOU DE BESTE TECHNIEKEN
AANREIKEN OM JE EX TERUG TE WINNEN.....

DUS ALLES NOG EENS OP EEN RIJ.....

DE TOTALE WAARDE VAN DIT COACHINGPAKKET

 • TOEGANG TOT HET LEDENGEDEELTE VAN HET ONLINE COACHINGPROGRAMMA
  "VAN BREUK TOT DOORBRAAK, INCLUSIEF DE VIDEOS, AUDIO, HET EBOOK
  "WIN HEM/HAAR TERUG" en nog veel meer -
  WAARDE € 77,=

+ DEZE WAARDEVOLLE BONUSSEN

 • DE BEELDEN VAN HET LIVE "EX TERUGWINNEN SEMINAR" TE BILTHOVEN - WAARDE € 97,=
 • 60 MINUTEN COACHING PER EMAIL OF EEN 1-OP-1 GESPREK : WAARDE € 47,=
 • TIJDELIJK GRATIS TER INTRODUCTIE: 1 EBOOK NAAR KEUZE
  "90 BESTE EX TERUGWINNEN TEKSTBERICHTEN HANDBOEK" OF
  "DE PERFECTE KLIK"
 • OF
 • "GENEES JE GEBROKEN HART IN 15 STAPPEN"
  (waarde resp. € 37,= € 47,= € 39,=)
 • ALTIJD 10% KORTING OP HET STANDAARD COACHINGTARIEF SKYPE VOOR IEDER VOLGEND GESPREK

TOTALE WAARDE ca. € 268,=!

DIT GEHELE PAKKET
Voor Slechts Een Eénmalige Risicoloze Investering Van
  € 268,= € 97,=

*) LET OP: De prijs van dit programma zonder de bonussen wordt zeer binnenkort verhoogd naar
€ 127,=

"Dit Is Wat Het Andere Mensen Heeft Opgebracht" 

Ines V.

Cindy S.

Pieter T. & Veerle B.

Ali M.


"Beslis niet NU, Maar Test Het Coachingprogramma
Eerst 30 Dagen Volledig Risicoloos Uit!"

Als je tot hier bent gekomen op deze pagina dan wil ik je feliciteren want dat betekent dat je al enkele minuten van je tijd besteed hebt aan de vraag of ik je kan helpen je ex terug te winnen. Ik weet dat je tijd kostbaar is , maar ik weet ook dat je niet te lang moet wachten met actie ondernemen om zodoende te vermijden dat je spijt krijgt over 2 weken, 8 maanden of misschien wel 5 jaar.

Toen ik in 1997 begon als coach, is het aantal refundaanvragen van mensen die niet tevreden waren op slechts 1 hand te tellen, immers wat mensen na het bestuderen van mijn materiaal en de gesprekken met mij met name ervaren is dat zij een totaal andere kijk op de situatie krijgen. Deze mensen schrijven me vooral om me te bedanken of me te feliciteren. En toch, als je niet helemaal tevreden bent na 30 dagen, stuur mij dan een email met je aanvraag. Je hebt hier 8 dagen de tijd voor. 

*) Let op: maak je tijdens het volgen van de cursus gebruik van de gratis bonussen emailcoaching of een persoonlijk gesprek dan zal alleen het gesprek ad € 47,= in rekening worden gebracht.

Waarom ik deze garantie bied? Omdat ik er 100% van overtuigd ben dat je meer zult krijgen dan je denkt. Je ontdekt een schat aan waardevolle tips en adviezen om je ex weer voor je terug te winnen

Ik ben niet alleen auteur van het Ebook en online Coachingprogramma, ik ben de persoon die je zal begeleiden tijdens dit proces. Met mijn ervaring als coach gedurende vele jaren, en meer dan 400 artikelen op mijn website, als het nog niet genoeg is dan zou ik het ook niet meer weten..... Het geluk wacht op je, dus nu gas op die plank!!!

"Je Kunt Nu 3 Dingen Doen...." 

1

JE VERLAAT DEZE PAGINA

Over 30 dagen ben je niets meer dan 1 maand ouder en loop je nog steeds ongelukkig rond in de wetenschap dat je al terug had kunnen zijn bij je ex

2

JE ZOEKT JE HEIL IN ANDERE BOEKEN OF CURSUSSEN OVER HET ONDERWERP 

Weet gewoon dat de technieken in ons programma ECHT werken. Je hoort en ziet zelf hoeveel positieve reviews we wel niet hebben. Feit is dat we 1 relatie op 2 weten te redden. Dat is een bijzonder hoog aantal!

3

JE SCHAFT ALLEEN HET EBOOK "WIN HEM TERUG" OF "WIN HAAR TERUG" AAN

Wil je toch niet gebruik maken van dit fantastische aanbod en de waardevolle bonussen missen? Zorg dat je niet inactief blijft want je ex komt niet uit zichzelf naar je toe. We raden je tenminste het Ebook "WIN HAAR TERUG" of "WIN HAAR TERUG" aan te schaffen. Klik daarvoor hier

4

JE MAAKT GEBRUIK VAN DIT AANBOD EN KRIJGT LEVENSLANG TOEGANG TOT HET LEDENGEDEELTE

Gefeliciteerd met je besluit! Je zult er geen spijt van krijgen. Het is een bewezen methode dat al reeds duizenden koppels geholpen heeft. Het is een professionele cursus gemaakt op basis van grotendeels eigen ervaringen en die van onze klanten. 

Michelle van den Berghe

Relatie, Exterugcoach Liefdesverdriet.nl

WIE IK BEN EN HOE IK OOK JOU KAN HELPEN

Dankzij mijn jarenlange ervaring als internationaal relatie- exterugcoach, zowel in Frankrijk als Nederland, ben ik er in geslaagd al veel relaties te herstellen.  Mijn werk als coach en schrijfster van boeken en programma's over liefdesverdriet verwerken en liefdesrelaties is mijn passie. Ik hoop dankzij mijn adviezen meer mensen te inspireren om gelukkiger door het leven te gaan. 

Optitude Coaching & Publishing NL36 KNAB 0282 6400 88 - KvK nr. 58715274
Copyright © LIEFDESVERDRIET VERWERKEN – TERUG BIJ JE EX All rights reserved.