Bedrogen worden door je man. Hoe nu verder?

De liefde kan een van de mooiste dingen zijn in het leven, maar kan je ook enorm veel pijn doen. Bedrogen worden door je man bijvoorbeeld. Je begint namelijk enorm aan jezelf te twijfelen. Daarbij komt dat je niet weet welke keus je moet maken. Moet je je man de deur wijzen of blijven jullie toch wel bij elkaar? Natuurlijk hangt dit ook nog eens af van een aantal factoren. Je zult je vreselijk voelen en je hart is gebroken. Degene waar jij zoveel van houdt is het bed in gedoken met een ander. Jij dacht dat het de ware is en twijfelt hier nu over.

Bedrogen worden door je man is een van de ergste dingen die je kan overkomen. De komende tijd zal voor jou enorm zwaar zijn, maar uiteindelijk zul je hier bovenop komen. Zoals ik al eerder zei is het afhankelijk van wat er precies gebeurd is met jouw man en de ander waarmee hij jou bedrogen heeft.

Een affaire is erger dan een eenmalige actie. Was het eenmalig en beloofd hij om diegene nooit meer te zien? Dan zal de kans groter zijn dat het goed komt tussen jullie dan dat het een affaire is. Je wilt natuurlijk alles weten. Hoe lang, wanneer, waar en ga zo maar door. Het is ook handig om hierover door te vragen zodat je beter een beslissing kunt maken.

Bedrogen worden door je man heeft niets te maken of je aantrekkelijk bent of niet

Of het nou eenmalig was, of meerdere keren, het is natuurlijk logisch dat je je man niet vertrouwt op dit moment. Daarbij komt dat je enorm aan jezelf gaat twijfelen. Ben ik niet mooi genoeg meer? Geef ik hem niet wat hij wil en nodig heeft? Dit soort gedachtes zullen er door jouw hoofd spoken. Ik zal jou daarbij helpen. Bijna bij alle gevallen van vreemdgaan is het niet zo dat de man zijn vrouw niet meer aantrekkelijk vindt.

Meestal is dit een grote fout en zullen ze dit ook niet meer doen. Vooral als jouw man zelf heeft gezegd dat hij is vreemdgegaan is de kans groter dat jullie relatie er weer bovenop komt. Hij is hierin eerlijk en dat is al een goed punt. De kans is groot dat hij ook eerlijk is in hoe vaak het is gebeurd.

Als je ziet dat je man eerlijk is en er heel erg veel spijt van heeft kun je hem vergeven. Dat kost natuurlijk tijd en dat zal hij moeten accepteren. De eerste tijd zal het lastig worden, maar het wordt vanzelf makkelijker.

Relatiecoach

Heb je toch nog iemand nodig die jou advies kan geven in deze situatie? Bedrogen worden door je man is namelijk niet niks. Michelle vd Berghe zou jou hierbij kunnen helpen. Zij heeft al veel ervaring op dit gebied en kan jou helpen om over je verdriet heen te komen. Ook haar boek is voor jou een aanrader. In dit boek staan allerlei tips en handelingen die je kunt uitvoeren.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG