Bedrogen Worden Door Je Partner – Hier Dé Oplossing!

Bedrogen worden door je partner

Bedrogen worden door je partner is een aangrijpende en traumatische ervaring. Ongeveer een derde van de mensen met een relatie gaat wel eens vreemd. Als je bedrogen wordt door je partner en je ontdekt dit, dan roept dit uiteraard veel emoties op. Je voelt je verdrietig, boos, machteloos en verraden. De bedriegende partner echter, heeft juist te maken met verliefde gevoelens en de bijbehorende gelukshormonen. Wat kun je nu als bedrogen partij het beste doen als je toch de draad weer zou willen oppakken met je partner?

Bedrog ontstaat vaak wanneer twee geliefden gesetteld zijn en er weinig spanning meer is in het leven en in de relatie. Tussen de 30 en 40 jaar is een gevaarlijke leeftijd, dan staan mensen vaak open voor overspel. bedrogen worden door je partner

Het begint met flirten om te bewijzen dat je er nog mag zijn en het ontaardt in verliefdheid en bedrog. Mannen verantwoorden hun gedrag vaak met het excuus dat de seks met de vaste partner niet veel meer voorstelde. Vrouwen zoeken ook vaak de bevestiging dat ze nog aantrekkelijk zijn of hebben behoefte aan een partner waar ze beter mee kunnen praten.

Het bedrog wordt meestal geheim gehouden. Dankzij de sociale media is het heel gemakkelijk om regelmatig contact met elkaar te hebben en elkaar spannende berichtjes te sturen. Voor degene die bedrogen wordt, is het heel heftig om te ontdekken dat er iets dergelijks gaande is. Een relatiebreuk zónder een derde persoon in het spel is meestal al zwaar. Maar als daar ook nog bedrog bij komt kijken, dan loopt je zelfvertrouwen een behoorlijke deuk op.

De oplossingen na bedrog door je partner

Er zijn veel manieren om ervoor te zorgen dat je het bedrog een plek kunt geven en de kracht kunt vinden om te blijven vechten voor je relatie:

– Laat de beslissing of je wilt scheiden of vechten voor je relatie aanvankelijk even rusten

– Vind kracht in jezelf door je gevoelens op te schrijven

– Onderzoek bij jezelf wat je anders had kunnen doen om je relatie goed te houden

– Reageer je emoties af door sportieve of andere activiteiten te ondernemen

– Zoek steun bij vrienden of familie

– Lees een hulpboek dat je helpt om je ex partner terug te winnen

– Doe mee aan een online coachingsprogramma of relatiecursus

– Ga met zijn tweeën in relatietherapie

Bedrogen worden door je partner: zo krijg je je geliefde weer terug

Het is belangrijk dat je de pijn van het bedrog niet wegschuift, maar het bewust ervaart. Bedenk wat de bedriegende partner leuk vond aan de nieuwe geliefde en of je iets aan jullie gezamenlijke leven zou kunnen veranderen. Door aandacht aan elkaar bewust te plannen en je seksleven spannend te houden, kun je vaak het ontstaan van sleur vermijden.

Ook al ben je bedrogen door je partner, zorg ervoor dat je jezelf goed blijft verzorgen en dat je activiteiten onderneemt waar je energie van krijgt. Als je je zelfbewust gedraagt en er goed uitziet, dan ben je ook aantrekkelijker voor de ex-partner die je terug wilt zien te krijgen. Als je het idee hebt dat je het niet alleen af kunt, schaf dan een hulpboek aan of laat je (online) coachen. Je volgt dan een programma dat gericht is op herstel van vertrouwen en het verdiepen van je relatie.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG