2

Bedrogen Worden Verwerken – Enkele Goede Tips!

De liefde kan erg mooi zijn. Je beleeft de leukste dingen met je partner en voelt je dolgelukkig met elkaar. Je kan je geen leven meer voorstellen zonder de ander en dat wil je ook niet. Jij wil namelijk nooit meer weg bij je partner. Maar dan ineens komt er een grote klap. Je komt erachter dat je partner je heeft bedrogen. Je wereld stort in en je bent woedend. Je wil je partner even niet meer recht aankijken en bent enorm boos en verdrietig tegelijk. Bedrogen worden verwerken valt niet mee…

Bedrogen worden verwerken: Je zelfvertrouwen een belangrijke schakel

Als je bedrogen wordt heeft dit een enorme aanslag op je zelfvertrouwen. De meeste mensen geven dan ook vaak zichzelf de schuld. Je denkt dat je er niet genoeg bent geweest voor je partner. Of dat je partner niet meer van jou houdt. Daarbij kan je ook denken dat je niet meer bent wie je vroeger was en je partner niet meer gelukkig kan maken. Eigenlijk maak je jezelf enorm veel verwijten.

Dat moet niet! Het is namelijk bekend dat als je partner vreemd is gegaan de oorzaak bijna nooit bij de partner ligt. Stop met verwijten maken naar jezelf. Het is niet jouw schuld. Jouw partner ging vreemd maar dat was niet om jou!

Bedrogen worden verwerken

Om het bedrog te verwerken is het handig dat je alles weet van je partner die jou bedrogen heeft. Hoe vaak het was heeft hier namelijk ook een rol in. Als jouw partner jou alles eerlijk verteld is de kans groot dat je het beter een plekje kunt geven dan wanneer je de helft niet weet.

Was het eenmalig en geen affaire? En heeft je partner je het eerlijk verteld? Dan heeft jullie relatie zeker een kans van slagen. Als jouw partner zelf heeft verteld dat hij je heeft bedrogen is hij waarschijnlijk ook eerlijk over de details hiervan. Daarbij komt dat hij zich waarschijnlijk zo schuldig voelde dat hij het je wel moest vertellen.

Bedrogen worden verwerken is natuurlijk moeilijk, maar als jij je relatie wilt redden is dit het zeker waard. De eerste tijd zal het moeilijk zijn maar vervolgens gaat het steeds makkelijker worden. Het is niet erg om je partner te laten zien hoe veel verdriet je ervan hebt. Je mag de eerste tijd best een beetje wantrouwend zijn. Uiteindelijk zul je wel zien dat het steeds beter gaat.

Michelle vd Berghe is een relatiecoach die jou kan helpen met dit probleem. Zij heeft namelijk al veel meer mensen geholpen met dit probleem en met succes! Inmiddels zij deze mensen weer gelukkig bij elkaar en dat kan ook bij jou gebeuren. Zij heeft meerdere blogs op haar website waar je veel van kunt opsteken en waar je tips vandaan kunt halen. Daarbij kun je eens kijken naar haar geweldige boek waarin zij jou veel tips geeft. Ben je er klaar voor om je relatie te redden? Kijk dan eens in haar befaamd liefdesverdrietacademie!

Bedrogen Worden Verwerken - Enkele Goede Tips! by
Klik hier om een reactie achter te laten 2 reacties