Je ex terugwinnen moeilijk? 

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Chatten over liefdesverdriet

Chatten over liefdesverdriet

Als je liefdesverdriet hebt kun je je erg zielig en eenzaam voelen. Wat is er dan fijner dan te praten met lotgenoten. Chatten over liefdesverdriet met mensen die in dezelfde situatie zitten als jij en dus begrijpen wat je doormaakt. Want ook al is iedereen natuurlijk verschillend en gaat iedereen anders met dingen om, er zullen ook genoeg raakvlakken zijn.

Chatten over liefdesverdriet lucht in de eerste plaats op

Het grote voordeel van uitwisselen via whatsapp of chat over je liefdesproblemen is dat het oplucht. De meeste mensen met liefdesverdriet hebben vooral in het begin erg veel behoefte om hun hart te luchten. Je hart luchten doe je natuurlijk niet alleen. Je hebt behoefte aan iemand die naar je luistert.

Hoe eenvoudig is het dan om van achter je computer, laptop, tablet of smartphone via de chat te communiceren.

Gedeelde smart is halve smart immers toch? Daarnaast kun je elkaar ook helpen en tips geven over hoe om te gaan met het liefdesverdriet. Iedereen heeft namelijk ooit wel een keer liefdesverdriet gekend.

Soms is het fijn om juist met vreemden te praten over persoonlijke dingen omdat je dan zelfs misschien wel meer open bent dan tegen iemand die dichtbij je staat. Daarnaast is het soms ook makkelijker om eerlijk en direct te zijn tegen iemand die je niet kent. Je hoeft niet bang te zijn dat er ruzie komt of dingen verkeerd opgevat worden, met respect kan er veel gezegd worden en je hoeft met die andere persoon niet de rest van je leven nog verder.

Het anonieme van het chatten over liefdesverdriet is dus ook een groot voordeel. Niemand weet wie je bent dus je hoeft je nergens voor in te houden en kunt alles bespreekbaar maken. De chat kan ook een stok achter de deur zijn. Mocht je met iemand besproken hebben hoe je je ex terug kunt winnen, is het natuurlijk ook fijn om het daarna er nog eens over te hebben hoe het nu is gegaan. Wat is er goed gegaan of wat juist niet en wat zou je een volgende keer misschien beter kunnen doen.

Misschien dat je met mij over je liefdesverdriet wilt praten? Heb je hulp nodig voor de verwerking hiervan? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Je kunt een afspraak inplannen via telefoon, email of Skype. Het chatten via Skype is overigens ook een mogelijkheid. Of schrijf je in op de nieuwsbrief onderaan dit artikel.

Chatten over liefdesverdriet, de voordelen op een rijtje

Hieronder zetten we nog een keer puntsgewijs de voordelen van het chatten over liefdesverdriet op een rijtje:

 • Het kan vanuit huis
 • Je hebt een luisterend oor
 • Je ontvangt hulp en tips
 • Je kunt anoniem blijven
 • Je wordt aangepakt als het nodig is om niet te blijven hangen in je verdriet

Dus mocht je nog twijfelen of dit iets voor je is dan hopen we dat bovenstaande voordelen je hiervan hebben kunnen overtuigen.

wil je meer tips over het verwerken van je liefdesverdriet? Lees dan ook dit artikel ‘Liefdesverdriet verwerken’

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

 1. ik zou aub graag even met iemand willen praten over wat er gebeurd is tussen mij en mijn ex en de manier waarop hij is vertrokken

 2. ik hoop dat ik mijn hard kan luchten en sterk kan worden door de knopen door te hakken omdat ik word meer aan het lijntje gehouwen door mij ex of vriendin ..
  omdat in het begin was zij er wel voor me ..maar nu ! laat zij wel steeds meer blijken dat zij eigenlijk niet meer verder wil maar zij wil wel contact en seks en zelf op vakantie maar op moment dat ik haar zegt van dat ik het best weinig vindt dat we elkaar zien wordt zij benauwt waardoor dat zij alleen dingen zegt dat zij opeens met van alles druk heeft ik vindt maar niks en dat maak me zwaar boos.. ik weet echt geen raad meer omdat ik voel dat zij mij ziel verwante is we hadden veel intense gesprekken over de toekomst wat nu helemaal weg is wegens haar gevoelens .en bij mij is er echter niks verandert qau gevoel dan alleen het verstand dat ik juist beter wil redden om juist mij relatie sterker te kunnen maken alleen neem zij mij niet meer serieus ik denk ook vaak dat zij een ander heeft.. waardoor dat zij zegt dat het meer door de druk komt die ik zet op haar van wegens mij onzekerheid…

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG