JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Citaten over liefdesverdriet. De mooie, o zo ware woorden

Woorden die je gevoelens beschrijven en geschreven zijn op emotionele hoogte- of dieptepunten door mensen die hetzelfde meemaakten als jij nu. Het zijn woorden die we koesteren, herhalen en in momenten van verdriet over onze verbroken relatie ons tot steun zijn.

Het lezen van citaten over liefdesverdriet helpen ons het verdriet te verzachten. Citaten worden ook wel eens quotes genoemd. Liefdesverdrietquotes zijn confronterende woorden die onze ziel raken en die o zo verlossende huilbui teweeg kunnen brengen.

Hier bijvoorbeeld een hele korte die geen uitleg behoeft vooral als je ex in jullie laatste gesprek heeft voorgesteld ‘vrienden’ te blijven……

“WE HAVE NEVER ONLY BEEN FRIENDS”

Twee uitspraken die duidelijk maken dat je relatiebreuk ook een nieuw begin kan zijn:

“EVERY TIME YOUR HEART IS BROKEN A DOORWAY CRACKS OPEN

TO A WORLD FULL OF NEW BEGINNINGS AND NEW OPPORTUNITIES” (Patti Roberts)

“WIE ERTOE NEIGT BIJ LIEFDESVERDRIET UIT HET VENSTER TE SPRINGEN

ZOU EEN GELIJKVLOERSE WONING MOETEN ZOEKEN” (Alberto Sordi)

Hoe belabberd je je ook voelt er schijnt altijd ergens een ster voor je. Je leven hangt aan elkaar van hoogt- en dieptepunten en het doorleven van deze emoties maakt dat je beter met het leven om kan gaan en soms is een korte pijn (relatiebreuk) beter dan een lange pijn (onstabiele relatie).

Citaten over liefdesverdriet lezen? Cijfer jezelf niet weg.

Voordat je je ex leerde kennen had je ook een leven waarin je gewaardeerd werd om wie je was. Kijk in de spiegel en zeg dat je van jezelf houdt, dat je niet bent zoals je ex je in jullie laatste gesprek voor de voeten gooide. Hou van jezelf en leef niet in afwachting wat anderen van jou vinden.

ITS LIKE ONCE YOU’VE BEEN HURT,

YOU’RE SO SCARED TO GET ATTACHED AGAIN.

LIKE YOU HAVE THIS FEAR THAT

EVERY PERSON YOU START TO LIKE IS

GOING TO BREAK YOUR HEART.”

Met een zelfverzekerde uitstraling heb je meer kans op een gelijkwaardigere relatie. Probeer je dagelijkse sleur te onderbreken, ga lekker de buitenlucht in of stappen met vrienden. Besef dat er ook een leven is zonder je ex en dat jouw welzijn niet valt of staat met zijn/haar aanwezigheid.

Ben je er echter zeker van bent dat dit geen definitieve breuk is en diep in je binnenste weet je dat heus wel, zou je er ook naar toe kunnen werken haar/hem weer voor je te winnen. Hoe? Vooraleerst door niet meer de passieve persoon te zijn die je eerst was, durf voor jezelf op te komen, maak jezelf interessant. Een goede hulp hierbij kan het Ebook Win Hem/Haar Terug zijn. Met de juiste psychologische informatie leer je op een goede manier iemand aan je te binden en je relatie in stand te houden.

Pandora’s box, alleen de hoop bleef op de bodem achter.

Er is geen mens zonder hoop, een mens die alle hoop verloren heeft is beland in een zware depressie en heeft professionele hulp nodig. Laat het zo ver niet komen, Johann Wolfgang von Goethe schreef:

WIJ HEBBEN ALTIJD HOOP, EN IN ALLES IS HET BETER TE HOPEN DAN TE WANHOPEN”

Voor je het weet kan alles omslaan als een blad van een boom, belangrijk is dat jij jezelf toestemming geeft om verder te leven. Hieronder nog een paar rake citaten over liefdesverdriet om voor jezelf op een memo of met lippenstift op je badkamerspiegel te kalken:

“IK MIS JOU NIET, IK MIS ONS!”

“LIEFDE IS BETOVEREND, JAMMER DAT BETOVERING EEN ILLUSIE IS”

“IK WOU JE, IK HAD JE, IK VERLOOR JE”

De laatste van Winston Churchill: “AL GA JE DOOR EEN HEL, GEWOON DOORGAAN!”

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl