!! LET OP, TIJDELIJKE ACTIE !! : BESTEL NU DIT EBOOK EN ONTVANG NOG 4 ANDERE EBOOKS + BONUS
VOOR 1 PRIJS!

Wat je ook appt of smst naar je ex, het heeft geen effect? 

ONTDEK HET ULTIEME EBOOK OM WEER POSITIEVE COMMUNICATIE TE KRIJGEN MET JE EX, 
OOK AL WIL JE EX NIETS MEER VAN JE WETEN!

In dit Ebook leer je:

90 ex terugwinnen tekstberichten handboek

Michelle van den Berghe is mijn auteursnaam ;-)
Lees hier meer over mij

Hoe jij aan de hand van maar liefst  90 kant en klare
tekstberichten voor 12 verschillende situaties
weer een ongelooflijke positieve vibe creëert
tussen jou en je ex
en hij/zij alleen maar vraagt naar meer contact!


Na jaren ervaring met mijn coaches ben ik nu eindelijk zover om je de beste tips en adviezen te geven voor het tot stand brengen van een positief spanningsveld

via sms, chat, whatsapp, email

Na het lezen van dit boek:

1. BEN JE nooit meer onzeker

Ik geef je de beste communicatietechnieken via tekstberichten zodat je nooit meer onzeker hoeft te zijn of je je ex kunt smsen, wat je je ex het beste kunt sturen, wanneer je dat het moet doen, en hoe je dat moet doen

2.HEB JE ALTIJD EEN ANTWOORD

Deze meer dan 90 copy-and-paste voorbeelden van de meeste krachtige boodschappen in 12 verschillende contexten geven het antwoord op al jouw vragen

3. LEER JE HOE JE POSITIEF TRIGGERT

Je ontdekt het geheim van paradoxale interventie en hoe jij deze kunt toepassen zowel in je tekstberichten als gesprekken met je ex

HERKEN JE DIT?

 • Je ex luistert niet meer naar je en het contact is volledig verbroken (worst case scenario - maar ook die gaan we tackelen!)
 • Je emoties zitten hoog, je wil dolgraag contact met je ex, maar je bent bang dat je druk legt op hem/haar
 • Je weet niet hoe je je ex kunt laten inzien dat je ECHT veranderd bent
 • Je vervalt steeds in ruzie en en je weet niet hoe je dit kunt ombuigen
 • Je ex stuurt je een sms en je weet niet hoe je moet antwoorden en hoe snel je dat moet doen
 • Je ex staat op het punt om te scheiden en er is steeds veel spanning
 • Je communiceert (bijv. dankzij "Win Hem/Haar Terug") al aardig positief maar je wilt niet in de friendzone komen

In het handboek "De 90 Beste Ex Terugwinnen Tekstberichten" ontdek je de meest krachtige psychologische beïnvloedingstechnieken die toepasbaar zijn op iedere situatie of gelegenheid.

Het is het resultaat van mijn bijna jarenlange ervaring als relatie- exterugcoach. Tijdens de coachingsessies met mannen en vrouwen in de leeftijd van gemiddeld 18 tm 67 jaar zijn deze berichten getest, aangevuld of gewijzigd. Dit handboek bevat dus een selectie van de BESTE TEKSTBERICHTEN DIE ER ZIJN!

Is dit wat je wil?

 • Wil je nu eindelijk eens duidelijkheid van je ex?
 • Wil je je kansen vergroten zonder dat je ex druk ervaart
 • Wil je graag je gevoelens en gedachten uiten,
  zonder het risico te lopen dat de situatie erger wordt?
 • Wil je je relatie daadwerkelijk veranderen?
 • Wil je net die ene stap verder komen met je ex?
 • Wil je dat je ex gehoor geeft en ECHT naar je luistert?
 • Wil je weten wat de beste woorden zijn
  om je ex te verleiden?
 • Wil je de passie en romantiek weer terug?
90 ex terugwinnen tekstberichten handboek

Michelle van den Berghe is mijn auteursnaam ;-)
Lees hier meer over mij

De Beste Tekstberichten

In het handboek "De 90 Beste Ex Terugwinnen Tekstberichten" ontdek je de meest krachtige psychologische beïnvloedingstechnieken die toepasbaar zijn op iedere situatie of gelegenheid.

Het is het resultaat van mijn bijna jarenlange ervaring als relatie- exterugcoach. Tijdens de coachingsessies met mannen en vrouwen in de leeftijd van gemiddeld 18 tm 67 jaar zijn deze berichten getest, aangevuld of gewijzigd. Dit handboek bevat dus een selectie van de BESTE TEKSTBERICHTEN DIE ER ZIJN! Voordat je een bericht stuurt is het misschien handig om te kijken naar radiostilte voor even. Vervolgens kun je een van deze berichten sturen.

!! LET OP, TIJDELIJKE ACTIE !! : BESTEL NU DIT EBOOK EN ONTVANG NOG 4 ANDERE EBOOKS + BONUS
VOOR 1 PRIJS!

Ontdek dan nu de kracht van communicatie via tekstberichten
en zie hoe je je relatie weer terugwint

Dit is wat je leert:

1

De 12 gouden regels

de 12 GOUDEN REGELS die gelden bij ALLE communicatie via tekstberichten + 6 voorbeelden

2

Communicatie openen

10 voorbeelden en adviezen voor een opening of succesvolle start

3

Benadruk de positieve mood

14 voorbeelden en tips voor het benadrukken van de positieve mood

4

Je ex motiveren

10 krachtige voorbeelden en adviezen om je ex te motiveren

5

Je ex positief beïnvloeden

4 voorbeelden + tips om je ex positief te beïnvloeden en te motiveren

6

Speciale gelegenheden

7 voorbeelden + adviezen wat je kunt sturen bij speciale gelegenheden

7

Wanneer je het zelf hebt uitgemaakt

3 voorbeelden + tips als je het zelf hebt uitgemaakt

8

Na je eerste date

4 voorbeelden om te reageren na je eerste date

9

In geval van een conflict

6 voorbeelden om te reageren na een conflict

10

Na de radiostilte

4 voorbeelden van wat uitsluitend is toegestaan tijdens de periode van 30 dagen radiostilte

11

Van negatief naar positief

11 voorbeelden + tips om negativiteit om te buigen in positiviteit

12

Als niks meer werkt

een serie van 7 tekstberichten in volgorde uit te sturen als niks meer werkt

13

Surrogate tekstberichten

4 voorbeelden van 'surrogate tekstberichten'

14

Thinking out of the box

4 ideeën voor het "Thinking Out Of The Box"

15

Paradoxale interventie

de 5 stappen bij paradoxale interventie

Dit is hoe ik jou ga helpen

Ik coach, begeleid, ondersteun al 24 jaar lang mensen met liefdesverdriet die hun ex willen vergeten OF hun ex willen terugwinnen. Ook help ik mensen met relatieproblemen.

Dit Ebook geeft je handvatten om beter te communiceren met je ex. 

 Ik help je met creatieve oplossingen!

Gelukkige lezers:

Marieke

Na 2 jaar weer contact

Het mooie van dit Ebook is dat ik zelfs na 2 jaar geen contact met mijn ex weer contact kreeg. Hoe ik dat deed? Ik stuurde een sms gebaseerd op het voorbeeld uit Hoofdstuk 1. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik een reactie kreeg. We maakten een afspraak en er ontstond een fijne communicatie. 


Ik heb ook Win Hem Terug gelezen omdat ik goed voor de dag wide komen en zeker wilde zijn van mezelf. De boeken van Marjolein hebben me super goed geholpen met tips, voorbeelden en adviezen!

Vincent

Opnieuw was het over en weer leuk!

Ik heb de techniek van paradoxale interventie toegepast en dat ging fantastisch. Ik kreeg zowaar een compleet andere ex aan de andere kant van de lijn. Dit werkt gewoon! Er ontstond over en weer een leuk gesprek.  


Mijn ex probeerde me 2 dagen te bereiken maar ik hield het expres even af ;-)  Daarna reageerde ik weer met een tekst uit Hoofdstuk 3 en opnieuw was het over en weer leuk! Ik ben superblij dat ik dit boek heb gelezen want ik voel me nu zekerder dan ooit.

Vera

Mijn ex zei: "Je bent zo anders vind ik"

mijn ex stelde voor voor om eens samen af te spreken. Hij zei toen dat hij er 'nog niet klaar voor was'. Toen kwam ik  90 Tekstberichten tegen. Wat een gaaf boek zeg! Ik kreeg opeens zoveel inspiratie! Ik heb nog even een week gewacht en toen stuurde ik mijn eerste sms. Nog geen half uur later antwoordde hij me al. Ik pakte het uiteraard voorzichtig aan, en het ging heel goed over en weer. Na 3 dagen maakten we een afspraak en toen zei hij:  "je bent zo anders vind ik..." . 

Marjolein komt met leuke creatieve ideeën en heb veel aan haar te danken!

Bonus

Bestel het Ebook inclusief 4 andere Ebooks!!

!! LET OP, TIJDELIJKE ACTIE !! : BESTEL NU DIT EBOOK
EN ONTVANG NOG 4 ANDERE EBOOKS + BONUS 
VOOR 1 PRIJS!

GARANTIE
100% TEVREDENHEIDS
GARANTIE.
Ik wil dat je helemaal tevreden bent over jouw pakket en daarom neem alle risico's voor mijn rekening.Mocht je desondanks toch niet tevreden zijn? Laat het dan binnen 30 dagen weten en ik stort je je aankoop terug!

Klantervaringen met Marjolein

Christiaan 

Zonder de hulp van Marjolein waren we nooit bij elkaar teruggekomen

Marjolein geeft zeer veel goede en fijne tips om je ex weer te benaderen. Ik heb bewondering voor haar inzet. Ze doet haar werk met ongelooflijk veel passie. Ze heeft mij erg goed geholpen met het opstellen van een stap voor stap plan. Uiteindelijk is het me gelukt om weer af te spreken met mijn ex. Het gaat wonder boven wonder goed met ons. Zonder de hulp van Marjolein was het mij nooit gelukt!

Marleen

Ik dank je uit de grond van mijn hart

Marjolein is een superfijne coach. Wat ik heel bijvonder vind is dat zij altijd meer geeft dan waarvoor je betaalt. Ik heb dit meerdere keren meegemaakt, want ik had ook een paar keer losse coaching besteld. Die gesprekken zijn ook heel waardevol voor me geweest. Ook de oefeningen in het werkboek heb ik zeer veel aan gehad. Ik dank Marjolein uit de grond van mijn hart want ze is een grote steun voor me geweest in de vreselijke situatie waarin ik mij bevond.

Chantal

Je krijgt véél meer dan je verwacht

Ik was al bij een aantal keren bij de psycholoog geweest voordat ik bij Marjolein terecht kwam. Ze heeft me ontzettend goed geholpen met Win Hem Terug. Ook de visualisaties en de hulp bij het opstellen van een brief aan mijn ex hebben voor een keerpunt gezorgd. Mijn ex en ik zagen elkaar weer regelmatig en er kwam rust in onze relatie. We zijn weer een fijn stel dankzij alles wat ik heb geleerd van Marjolein!

Antwoord op de meest gestelde vragen

Als ik nu bestel, ontvang ik dan direct mijn EBOOK(s)?

Jazeker! of het nu 1 uur 's nachts is of een tijdstip overdag, na betaling word je doorgestuurd naar de registratiepagina van het ledengedeelte alwaar je je aangeschafte produkten kunt downloaden.

Hoe kan ik het persoonlijk advies aanvragen?

Dit boek is uitsluitend te bestellen als onderdeel van de bundel 'Alles in 1' (klik hier). Mocht je ook nog coaching willen klik dan hier voor het aanbod

new york marjolein

Dank je wel dat je tot hier bent gekomen!

Ik ben trots en dankbaar dat ik al zoveel ontelbare mensen heb kunnen helpen via mijn Ebooks, video's en podcasts en uiteraard ook mijn coaching en kwaliteiten als therapeut.

Ik hoop dit werk nog jaren te kunnen doen want er is niets anders wat mij nog meer voldoening geeft als mensen weer blij en gelukkig te zien!

Ik hoop je te mogen helpen in deze woelige periode!

Lieve groet,

Marjolein @Liefdesverdriet.nl

Je kunt hier meer lezen over mij

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Liefdesverdriet.nl