ONTDEK HET ULTIEME EBOOK OM WEER POSITIEVE COMMUNICATIE TE KRIJGEN MET JE EX, OOK AL WIL JE EX NIETS MEER VAN JE WETEN!

hoe jij  aan de hand van MAAR LIEFST 

 90 kant en klare

TEKSTBERICHTEN

VOOR 12 VERSCHILLENDE SITUATIES

WEER EEN ONGELOOFLIJKE POSITIEVE VIBE CREËERT

TUSSEN JOU EN JE EX
EN HIJ/ZIJ ALLEEN MAAR VRAAGT NAAR MEER!

Na jaren ervaring met mijn coachees ben ik nu eindelijk zover om je de  beste tips en adviezen te geven voor het tot stand brengen van een positief (seksueel) spanningsveld

via sms, whatsapp, chat en email

whatsapp icon
sms icon
email icon
email icon

wedding couple

In Dit Ebook Ontdek Je o.a. 

 • 1: De beste communicatietechnieken via tekstberichten zodat je nooit meer onzeker hoeft te zijn of je je ex kunt smsen,  wat je je ex het beste kunt sturen, wanneer je dat het moet doen, en hoe je dat moet doen
 • 2: Deze meer dan 90 copy-and-paste voorbeelden van de meeste krachtige boodschappen in 12 verschillende contexten geven het antwoord op al jouw vragen
 • 3: Het geheim van paradoxale interventie en hoe jij deze kunt toepassen zowel in je tekstberichten als gesprekken met je ex
 • 4: Mijn antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag of situatie er niet tussen? Mail mij dan direct en je ontvangt binnen een week weer een update van dit boek!

laat mij je coach zijn....

dan wordt dit voor mij de grootste uitdaging ooit!

Ik ga die uitdaging graag aan: Jou helpen het contact met je ex

BIJZONDER POSITIEF TE KRIJGEN, EN ZELFS MEER DAN DAT!

en ik zal niet stoppen totdat jij dat onder de knie hebt

en je ex jou gaat ervaren als een complete verrassing

HERKEN JE DIT? 

 • Je ex luistert niet meer naar je en het contact is volledig verbroken (worst case scenario - maar ook die gaan we tackelen!)
 • Je emoties zitten hoog, je wil dolgraag contact met je ex, maar je bent bang dat je druk legt op hem/haar
 • Je weet niet hoe je je ex kunt laten inzien dat je ECHT veranderd bent
 • Je vervalt steeds in ruzie en  en je weet niet hoe je dit kunt ombuigen
 • Je ex stuurt je een sms en je weet niet hoe je moet antwoorden en hoe snel je dat moet doen
 • Je communiceert (dankzij "Win Haar/Hem Terug") al aardig positief maar je wilt niet in de 'friendzone' komen
 • Je ex staat op het punt om te scheiden en er is steeds veel spanning

In het handboek "De 90 Beste Ex Terugwinnen Tekstberichten" ontdek je de meest krachtige psychologische beïnvloedingstechnieken die toepasbaar zijn op iedere situatie of gelegenheid.

Het is het resultaat van mijn bijna jarenlange ervaring als relatie- exterugcoach. Tijdens de coachingsessies met mannen en vrouwen in de leeftijd van gemiddeld 18 tm 67 jaar zijn deze berichten getest, aangevuld of gewijzigd. Dit handboek bevat dus een selectie van de BESTE TEKSTBERICHTEN DIE ER ZIJN!

90 tekstberichten handboek 850px
ebook tekstberichten

Dit Ebook in PDF formaat over een paar minuten in je inbox!
Comfortabel te lezen op je tablet, telefoon op computer

adobe reader

HOE ZIJ (BIJNA) WEER TERUG ZIJN BIJ HUN EX

Gisteren heb ik haar gezien en gesproken. Wat ging het rustig en goed! Mijn ex was overigens erg onder de indruk van me, en ze heeft me zelfs 2 keer geknuffeld en dicht tegen me aangedrukt. Het voelde zo goed. Ze was zelfs open om de relatie t.z.t. weer een kans te geven, maar ze zei dat ze er op dit moment nog niet aan toe is. Toen ze weg was stuurde ik haar dat ene smsje uit het hoofdstuk 'De positieve mood benadrukken'. Wat reageerde ze leuk. Er ontstond een super fijn 'gesprek'. Michelle, ik heb het volste vertrouwen dat het goed komt, dankzij jouw fantastische tips en adviezen ben ik al zo veel verder gekomen! Reuze bedankt!!!

Mark  (42 jaar)
Marieke (26 jaar)

WOwwwww, mijn ex heeft zowaar gereageerd!!! Ik heb al 2 jaar geen contact kunnen krijgen met hem en ik stuurde een smsje uit Hoofdstuk 1 van je boek en het is het mij zowaar gelukt!!! Ik kan het bijna niet geloven Michelle! Dit is echt fantastisch!  Maar nu hebben we volgende week een afspraak. Ben nu al zenuwachtig. Ik hoop toch zo dat het goed zal gaan!!! maar ik ga je tips volgen uit je andere boek "Win Hem Terug" en dan weet ik zeker dat het helemaal goed komt! Ik weet niet hoe ik je moet bedanken Michelle maar ik laat je volgende week weten hoe het is gegaan en als we weer bij elkaar komen kom ik je persoonlijk bedanken!"

Michelle, je bent de beste. Ik heb de techniek van paradoxale interventie toegepast en dat ging fantastisch. Ik kreeg zowaar een compleet andere ex aan de andere kant van de lijn, hahahahaa. Dit werkt gewoon! Ze ging maar door met mij berichtjes te sturen en het werd steeds leuker. Ik volgde je tips en kapte toen precies op het juiste moment het 'gesprek' af zoals jij het beschreef in je Ebook. Mijn ex probeert me nu al 2 dagen te bereiken en stuurde me net "hey, ben je morgen thuis? Ik wil je iets vragen?" Michelle, ik ben zo benieuwd wat ze zal vragen, maar ik heb het volste vertrouwen dat het helemaal goed zal gaan. Ik weet nu hoe ik haar moet benaderen, wat werkt en wat niet werkt. Je bent een echte kei, en ik kan je wel zoenen hahahaha! Veel succes nog met je website en ik hoop dat je nog veel anderen gelukkig kan maken zoals ik nu ben! Liefs van Vincent

Vincent (34 jaar)
Monique (54 jaar)

Drie weken geleden, toen ik jouw boek nog niet had, stelde ik mijn ex voor om eens samen af te spreken. Hij zei toen dat hij er 'nog niet klaar voor was'. Toen kwam ik jouw nieuwe boek tegen van de 90 Tekstberichten. Wat een gaaf boek zeg! Ik kreeg opeens zoveel inspiratie! Ik heb nog even een week gewacht en toen stuurde ik mijn eerste sms uit jouw boek. Nog geen half uur later antwoordde hij me al. Ik pakte het uiteraard voorzichtig aan, en het ging heel goed over en weer. En weet je wat er na 3 dagen gebeurde?? Hij zei "zullen we iets leuks gaan doen, want ik ben het weekend alleen". Ik kon mijn ogen en oren niet geloven Michelle. We gingen uit eten en het was zo fijn!  Hij zei o.a. "je bent zo anders vind ik..." . Aan het eind van de avond zei ik "ik moet nu echt weg" en toen zei ze "geen probleem, we kunnen dit toch weer overdoen?". Ik ben zo gelukkig Michelle. Dit had ik nooit durven dromen. Hoe kan ik jou ooit bedanken dat ik in korte tijd al zover ben gekomen?"

WIL JE DIT?            

Wil je nu eindelijk eens duidelijkheid van je ex?

Wil je je kansen vergroten zonder dat je ex druk ervaart?

Wil je graag je gevoelens en gedachten uiten,
zonder het risico te lopen dat de situatie erger wordt?

Wil je je relatie daadwerkelijk veranderen?

Wil je net die ene stap verder komen met je ex?

Wil je dat je ex gehoor geeft en ECHT naar je luistert?

Wil je weten wat de beste woorden zijn
om je ex te verleiden?

Wil je de passie en romantiek weer terug?

IS JOUW ANTWOORD "JA?"

ONTDEK DAN NU DE KRACHT VAN COMMUNICATIE VIA TEKSTBERICHTEN

EN ZIE HOE JE JE RELATIE WEER TERUG WINT

DIT IS WAT IK VOOR JE HEB :

couple black white

* de 12 GOUDEN REGELS die gelden bij ALLE communicatie via tekstberichten +  6  voorbeelden 

* 10 voorbeelden en adviezen voor een opening of succesvolle start 

* 14 voorbeelden en tips voor het benadrukken van de positieve mood 

* 10 krachtige voorbeelden en adviezen om je ex te motiveren

* 4 voorbeelden + tips om je ex positief te beïnvloeden en te motiveren

* 7 voorbeelden + adviezen wat je kunt sturen bij speciale gelegenheden

* 3 voorbeelden + tips als je het zelf hebt uitgemaakt

* 4 voorbeelden om te reageren na je eerste date

* 6 voorbeelden om te reageren na een conflict

* 4 voorbeelden van wat uitsluitend is toegestaan tijdens de periode van 30 dagen radiostilte

couple

happy couple in paris

* 11 voorbeelden + tips om negativiteit om te buigen in positiviteit

* een serie van 7 tekstberichten in volgorde uit te sturen als niks meer werkt 

* 4 voorbeelden van 'surrogate tekstberichten'

* 4 ideeën voor het  "Thinking Out Of The Box"

* de 5 stappen bij paradoxale interventie

en zelfs nog veel meer!

Last but not least: de 3 brandende vragen met mijn antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij en is deze ook niet behandeld elders in het boek? Dan wordt deze zo spoedig mogelijk opgenomen in de eerstvolgende update!

ONTDEK HET ZELF EN TEST HET UIT!

90 ex terugwinnen tekstberichten
ebook tekstberichten

Dit Ebook in PDF formaat over een paar minuten in je inbox!
Comfortabel te lezen op je tablet, telefoon of computer

adobe reader

DE WAARDE VAN JOUW PAKKET:

 • HET EBOOK "DE 90 BESTE EX TERUGWINNEN TEKSTBERICHTEN": WAARDE € 49,=
 • BONUS 1: EENMALIG GRATIS ANALYSE + ADVIES : WAARDE € 37,=
 • BONUS 2: ALTIJD 5% KORTING OP HET STANDAARD COACHINGTARIEF VIA TELEFOON, SKYPE OF EMAIL (mail ons voor de kortingscode)
 • BONUS 3: ALTIJD EEN UPDATE WANNEER ER NIEUWE TEKSTBERICHTEN WORDEN TOEGEVOEGD

TOTALE WAARDE : € 86,=

Nu Tijdelijk Voor Slechts Een Eénmalige Risicoloze Investering Van
  € 86,= € 39,=

Heb je een mail ontvangen met daarin een speciale kortingscode voor dit Ebook?
plak deze dan op de volgende bestelpagina

De boeken van topcoach Michelle van den Berghe zijn het resultaat van jarenlange gesprekken met coachees, het lezen van tientallen boeken over relaties, relatieproblemen, de ex terugwinnen problematiek en begeleiding bij rouwverwerking. 

1

LEVENSLANGE UPDATES

Zoek je iets in het boek dat je mist? Geen probleem. Je kunt mij 3x om een ander voorbeeld vragen. Deze voorbeelden kan ik opnemen in de eerstvolgende update van het boek

2

5% KORTING OP STANDAARD UURTARIEF SKYPECOACHING OF EMAILCOACHING

Wil je een consult per Skype? Je ontvangt 5% korting op het standaard uurtarief 

DE WAARDE VAN JOUW PAKKET:

 • HET EBOOK "DE 90 BESTE EX TERUGWINNEN TEKSTBERICHTEN": WAARDE € 49,=
 • BONUS 1: EENMALIG GRATIS ANALYSE + ADVIES:  € 37,=
 • BONUS 2: ALTIJD 5% KORTING OP HET STANDAARD COACHINGTARIEF VIA TELEFOON SKYPE OF EMAIL (mail ons voor de kortingscode)
 • BONUS 3: ALTIJD EEN UPDATE WANNEER ER NIEUWE TEKSTBERICHTEN WORDEN TOEGEVOEGD

TOTALE WAARDE : € 86,=

Nu Tijdelijk Voor Slechts Een Eénmalige Risicoloze Investering Van
  € 86,= € 39,=


"Beslis niet NU, Maar Probeer Het Boek
Eerst 30 Dagen Volledig Risicoloos Uit!"

Als je tot hier bent gekomen op deze pagina dan wil ik je feliciteren want dat betekent dat je al enkele minuten van je tijd besteed hebt aan de vraag of ik je kan helpen je ex terug te winnen. Ik weet dat je tijd kostbaar is , maar ik weet ook dat je niet te lang moet wachten met actie ondernemen om zodoende te vermijden dat je spijt krijgt er niet eerder iets aan gedaan te hebben.

Toen ik in 1997 begon als coach, is het aantal refundaanvragen van mensen die niet tevreden waren op slechts 1 hand te tellen, immers wat mensen na het bestuderen van mijn boeken met name ervaren is dat zij een totaal andere kijk op de situatie krijgen en zich stukken en stukken beter gaan voelen. Deze mensen schrijven me vooral om me te bedanken of me te feliciteren. En toch, als je niet helemaal tevreden bent na 30 dagen, stuur mij dan een email met je aanvraag. Je hebt hier 8 dagen de tijd voor. 

*) Let op: maak je tijdens het volgen van de cursus gebruik van de gratis bonussen emailcoaching en Skypecoaching, dan vervalt dit recht. De emailcoaching en Skypecoaching hebben namelijk al een gezamenlijke waarde van € 216,=. Bij aanschaf van meerdere produkten kan er slechts aanspraak gemaakt worden op teruggaaf van het laagst geprijsde produkt. Lees verder hiervoor onze algemene voorwaarden.

Waarom ik deze garantie bied? Omdat ik er 100% van overtuigd ben dat je meer zult krijgen dan je denkt. Je ontdekt een schat aan waardevolle tips en adviezen om je gebroken hart te genezen!

Ik ben de persoon die je zal begeleiden tijdens dit proces. Met mijn ervaring als coach gedurende vele jaren, en meer dan 400 artikelen op mijn website, als het nog niet genoeg is dan zou ik het ook niet meer weten..... Het geluk wacht op je, dus nu gas op die plank!!!

"Je Kunt Nu 3 Dingen Doen...." 

1

JE VERLAAT DEZE PAGINA

Over 30 dagen ben je niets meer dan 1 maand ouder en loop je nog steeds ongelukkig rond in de wetenschap dat je je al zo veel beter had kunnen voelen en nog steeds blijft hangen in je verdriet

2

JE ZOEKT JE HEIL IN ANDERE BOEKEN OF CURSUSSEN OVER HET ONDERWERP 

Weet gewoon dat dit het beste boek is dat je kunt krijgen om je gebroken hart te genezen. Je hoort en ziet zelf hoeveel positieve reviews er zijn

3

JE MAAKT GEBRUIK VAN DIT AANBOD

Gefeliciteerd met je besluit! Je zult er geen spijt van krijgen. Dat garandeer ik je!

ebook tekstberichten

Dit Ebook in PDF formaat over een paar minuten in je inbox!
Comfortabel te lezen op je tablet, telefoon of computer

adobe reader

Optitude Coaching & Publishing NL36 KNAB 0282 6400 88 - KvK nr. 58715274
Copyright © LIEFDESVERDRIET VERWERKEN – TERUG BIJ JE EX All rights reserved.

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG