• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De Aantrekkingskracht Van Een Getrouwde Man…

Het is inmiddels al een paar jaar geleden. De tijd waarin ik verliefd werd op een getrouwde man. De aantrekkingskracht van een getrouwde man vond ik enorm. Zelf had ik een relatie met Tim, we hadden altijd leuke tijden. Toch had ik al een tijd het idee dat er iets miste in de relatie die we hadden. Zo was ons seksleven niet spetterend, hoewel dat toch erg belangrijk is in een relatie.

Met Tim had ik minder vaak seks dan in mijn vorige relaties. Ik merkte aan mezelf dat ik dit toch wel miste. En als we dan een keer seks hadden, dacht ik altijd aan een ander. Diegene is Maarten, een erg aantrekkelijke man.

Hij is de directeur van het bedrijf waar ik werk. Maarten is getrouwd en heeft al twee kinderen. Ik en Maarten hebben een leeftijdsverschil van 12 jaar. Maar toch voelde ik die grote aantrekkingskracht voor een getrouwde man.

De aantrekkingskracht voor een getrouwde man had de macht

Maarten is een erg knappe en flirterige man. Er was altijd al een sterke connectie tussen ons. Op een gegeven moment kon ik dag en nacht aan niets anders denken dan aan Maarten. Het flirten werd steeds heviger, we sms’ten zelfs buiten werktijden. Mijn gevoelens voor hem werden steeds sterker. I

k voelde een intense warmte binnen in me toen ik een sms’je ontving waarin hij vroeg of we een keer konden afspreken. We gingen na het werk dineren in een chique restaurant. Het was erg gezellig, we hebben gepraat over van alles en nog wat.

Tegen het einde van de avond gaf Maarten me een lift naar huis. Toen we bijna waren gearriveerd, stopte hij de auto. Vanaf toen ging het allemaal vanzelf. Het begon allemaal met zoenen.

Daarna schoof hij langzaam mijn shirt omhoog en deed mijn BH los. Ik zag de bobbel in zijn broek ontstaan. Ik had nog nooit zo veel zin in seks gehad. Uiteindelijk was het geweldig, we hadden beide genoten. Na deze goede vrijpartij wist ik het zeker, ik was verliefd op Maarten. Ik vertelde Maarten over deze gevoelens, gelukkig zei hij dat het compleet wederzijds was. We hadden afgesproken het nog even stil te houden voor onze partners.

De biecht

Twee weken later hadden we afgesproken onze partners in te lichten. We vonden het nu wel tijd dat onze partners ook wisten wat zich afspeelde. Toen ik Tim inlichtte verwachtte ik dat hij het erg zou vinden. Maar hij gaf ook toe dat onze relatie niet veel meer inhield.

Bij Maarten was dit echter heel anders. Zijn vrouw was er emotioneel kapot van. Zijn kinderen begrepen nog niet wat er aan de hand was. Achteraf snapte ik waarom ik als een blok was gevallen voor Maarten.

Ik voelde een enorme aantrekkingskracht voor een getrouwde man. Omdat hij onbereikbaar was door zijn huwelijk was het voor mij erg spannend. En ik zocht die spanning op. Uiteindelijk is het niets geworden met Maarten, door het grote leeftijdsverschil.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG