JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Je voelt je alleen en miserabel omdat je relatie net stuk is gelopen? Dit is een zware tijd voor de meeste vrouwen zowel als mannen, maar toch wil dat niet zeggen dat alles voorbij is. In veel gevallen kun je een relatie nog redden, maar dan moet je wel bereid zijn om hier wat voor op te offeren. Het belangrijkste dat je nu kunt doen is eerst even goed erover nadenken waarom je relatie precies is stuk gelopen.

Heb je hier zelf een aandeel in gehad of is het misschien misgelopen omdat je partner is vreemd gegaan? In het laatste voorbeeld moet je jezelf echt afvragen of je wel weer in een relatie wilt zijn met iemand die je niet kunt vertrouwen. Ben je echter zelf ook verantwoordelijk voor het stuklopen van de relatie, dan is dit een ideale tijd voor reflectie.

Twee beste methodes om je ex terug te krijgen

In werkelijkheid zijn er niet een, maar zelfs twee beste methodes om je ex terug te krijgen. Als je net uit elkaar bent, moet je namelijk beginnen met het verbreken van het contact. Velen zijn geneigd om hun ex te overspoelen met berichten en telefoontjes, maar dit zorgt er alleen voor dat je minder aantrekkelijk wordt voor je ex, en dat is uiteraard niet de bedoeling. Dus wat doe je dan?

Je verbreekt het contact voor minimaal een maand. Dit houdt in dat je ook echt helemaal geen contact met je ex opneemt, op geen enkele manier. Dus geen berichten sturen, geen telefoontjes en ook niet online contact zoeken. En wat je al helemaal niet moet doen is bij je ex voor de deur gaan staan, want dat begint al eerder op stalken te lijken en zo kun je ervan verzekerd zijn dat je ex je echt nooit terug neemt. Mocht je ex gedurende deze maand contact met jou opnemen, negeer hem of haar dan. Want nu is het eerst tijd om aan jezelf te werken.

De beste methode om je ex terug te krijgen is jezelf veranderen

Als je al toegegeven hebt dat je zelf ook een groot deel van de verantwoordelijkheid neemt en dus ook zelf schuld bent dat je relatie nu ten einde is dan moet je ook inzien wat er precies is misgegaan. Waarom is je ex bij je weg gegaan? Ben je sterk veranderd sinds jullie elkaar ontmoet hebben? Je ex is uiteindelijk verliefd geworden op de persoon die hij voor het eerst ontmoet heeft.

De beste methode om je ex terug te krijgen is dan ook door weer deze persoon te worden. Gebruik deze maand van contactstilte om aan jezelf te werken. Koop mooie nieuwe kleding, als vrouw kun je ook een mooie make-over nemen, zoals het dragen van een nieuw kapsel. Daarnaast is het belangrijk om gedurende deze periode te ontspannen, te socialiseren met je vrienden en weer terug te vinden tot jezelf. Zo kun je na een maand opnieuw contact opnemen met je ex om te proberen hem te verleiden om weer een relatie met je te beginnen. Nog meer relatie tips? Vraag dan nu het gratis rapport & de 7-delige videoserie aan!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

  1. Pfffffff ik MOET het loslaten. Twee jaar geleden is mijn ex ervandoor gegaan. Hij kan en wil niet over gevoelens praten dus neemt hij de gemakkelijkste weg, hij liep weg. Een maand later heeft hij al een ander, iemand van 20 jaar geleden. Ze zijn al twee jaar samen. :-(. De eerste 9 maanden van die nieuwe relatie bedriegt hij haar met mij, hij wilde niet dat ik een ander leerde kennen. Hij heeft me zoveel gezegd waar ik hoop uit haalde, hij zag me nog wel graag denk ik. We hebben beiden onze gezinnen in de steek gelaten voor mekaar, dat geef je toch niet zomaar op?! Hij wel, helaas. Het probleem is ook dat we samen werken en ik heb hem tot vorige week sms en mail gewijs niet met rust kon laten. Ik zie hem nog zooooo graag. Ben zelfs nog stapel op hem. Van de week had ik weer iets gestuurd en hij zei ik moet u niet meer. Dat was de eerste keer dat hij dit zei, na twee jaar. Blijkt da ze nu ook een huis hebben gekocht samen. Dat is balen. Ik heb mijn kansen verkeken, ben hem voorgoed kwijt. En het is alsof hij niet met of zonder mij kan. 6 maanden geleden leerde ik iemand kennen, mijn ex zei: ik weet niet of ik dat wel wil. 3 maanden geleden was hij met haar en zijn kinderen op verlof, daar in de sauna moest hij aan me denken. Zegt hij maar is dat wel zo. Enfin, hem terugwinnen zal niet meer lukken, toch? Hij zegt je had mij gerust moeten laten en dan had ik gedacht: verdorie toch. Dus ik heb het zelf verpest. Hij zegt ik heb jou echt heel graag gezien maar dat is voorbij. Ga door met je leven zoals ik. Harde woorden, pijnlijk, en het feit dat hij nooit nog verliefd zal zijn op mij, nooit meer de drang zal hebben om weer bij mij te willen zijn en dat blijft enorm knagen.

  2. Ik zal proberen mijzelf te veranderen, maar dat zal denk ik moeilijk gaan.
    Ik ben erg hardnekkig en ik denk niet vaak aan wat hij zal denken…
    Ik zit een beetje in de knoop denk ik.

    1. Beste Hannah, jezelf onder de loep nemen is inderdaad essentieel. Ik vind het fijn dat je nu aan het reflecteren op je eigen gedrag. Hopelijk kom je snel ‘uit die knoop’! Hartelijke groet, Marjolein

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl