3

De beste ex terug methode? Lees hier!

Je voelt je alleen en miserabel omdat je relatie net stuk is gelopen? Dit is een zware tijd voor de meeste vrouwen zowel als mannen, maar toch wil dat niet zeggen dat alles voorbij is. In veel gevallen kun je een relatie nog redden, maar dan moet je wel bereid zijn om hier wat voor op te offeren. Het belangrijkste dat je nu kunt doen is eerst even goed erover nadenken waarom je relatie precies is stuk gelopen.

Heb je hier zelf een aandeel in gehad of is het misschien misgelopen omdat je partner is vreemd gegaan? In het laatste voorbeeld moet je jezelf echt afvragen of je wel weer in een relatie wilt zijn met iemand die je niet kunt vertrouwen. Ben je echter zelf ook verantwoordelijk voor het stuklopen van de relatie, dan is dit een ideale tijd voor reflectie.

Twee beste methodes om je ex terug te krijgen

In werkelijkheid zijn er niet een, maar zelfs twee beste methodes om je ex terug te krijgen. Als je net uit elkaar bent, moet je namelijk beginnen met het verbreken van het contact. Velen zijn geneigd om hun ex te overspoelen met berichten en telefoontjes, maar dit zorgt er alleen voor dat je minder aantrekkelijk wordt voor je ex, en dat is uiteraard niet de bedoeling. Dus wat doe je dan?

Je verbreekt het contact voor minimaal een maand. Dit houdt in dat je ook echt helemaal geen contact met je ex opneemt, op geen enkele manier. Dus geen berichten sturen, geen telefoontjes en ook niet online contact zoeken. En wat je al helemaal niet moet doen is bij je ex voor de deur gaan staan, want dat begint al eerder op stalken te lijken en zo kun je ervan verzekerd zijn dat je ex je echt nooit terug neemt. Mocht je ex gedurende deze maand contact met jou opnemen, negeer hem of haar dan. Want nu is het eerst tijd om aan jezelf te werken.

De beste methode om je ex terug te krijgen is jezelf veranderen

Als je al toegegeven hebt dat je zelf ook een groot deel van de verantwoordelijkheid neemt en dus ook zelf schuld bent dat je relatie nu ten einde is dan moet je ook inzien wat er precies is misgegaan. Waarom is je ex bij je weg gegaan? Ben je sterk veranderd sinds jullie elkaar ontmoet hebben? Je ex is uiteindelijk verliefd geworden op de persoon die hij voor het eerst ontmoet heeft.

De beste methode om je ex terug te krijgen is dan ook door weer deze persoon te worden. Gebruik deze maand van contactstilte om aan jezelf te werken. Koop mooie nieuwe kleding, als vrouw kun je ook een mooie make-over nemen, zoals het dragen van een nieuw kapsel. Daarnaast is het belangrijk om gedurende deze periode te ontspannen, te socialiseren met je vrienden en weer terug te vinden tot jezelf. Zo kun je na een maand opnieuw contact opnemen met je ex om te proberen hem te verleiden om weer een relatie met je te beginnen. Nog meer relatie tips? Vraag dan nu het gratis rapport & de 7-delige videoserie aan!

Klik hier om een reactie achter te laten 3 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG