Je ex terugwinnen moeilijk? 

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • De Kracht Van Hoop En Positief Denken Om Je Ex Terug Te Krijgen!

In deze video vertelt Nederlands topcoach, Michelle vd Berghe wat over de kracht van hoop & positief denken om je ex terug te krijgen!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

 1. Hallo Michelle,

  Ik heb een vraag over mijn situatie.
  Ik ben 50 mijn vrouw 42 jaar. Onze relatie is 22 jaar oud en wij zijn 15 jaar getrouwd.
  Wij hebben 3 kinderen van 13, 12 en 10 jaar oud, allemaal gezond en lief)/.
  Wij zijn 10 jaar lang heel erg verliefd geweest.
  Sinds een paar jaar begon het slecht te gaan en dat kwam allemaal door mijn werk keuze.
  Ik heb een eigen zaak en altijd maar bezig geweest met mijn zaak en kon weinig thuis zijn waardoor de relatie is verwaarloosd. Het werd een kwestie van koopigheid in onze relatie en we groeiden heel erg uit elkaar. Ik luisterde niet naar haar en ging mijn eigen gang, zij heeft mij totaal genegeerd enz. enz. Wij hebben 4 jaar lang geen sex gehad.
  Twee jaar geleden vroeg ze scheiding maar ze gaf aan dat ze nog van mijn hield. Ik weigerde om mee aan te werken en zij aangezien onze kinderen is verder niet op dit verhaal teruggekomen. Ik denk dat ze diep in haar hart gaf ze mij de kans om de relatie te redden. Maar wegens schulden enz. ik kon mijn werk niet veranderen en ik bleef in dezelfde gat hangen en deed werkelijk weinig, zij ook niet.
  Elke keer dat ik probeerde dichter naar haar toe te komen of ik eerder naar huis kwam, heeft zij helemaal geen interesse getoond of ze ging gewoon naar bed.
  Af en toe met een bloemetje naar huis komen deed ook niet veel behalve dat zij dat wel lieve aztie vond maar ze zij altijd daarna dat het niets gaat veranderen van de situatie.
  Ik hou erg veel van haar maar kan geen weg vinden om de gesloten deuren weer open te doen.
  Wij beiden hebben zeker geen andere en ook niet gehad, daar ligt het niet aan.
  Wij kunnen heel slecht communiceren.
  Zij vindt het nu dat we teveel uit elkaar zijn gegroeid maar zij heeft lang meegewacht omdat zij het zonde vindt voor de kinderen. De afspraak nu dat wij in juni uitelkaar zullen gaan dat ivm. rekening houdend met goede timing voor de kinderen (haar wens).
  Ik wil niet opgeven en wil het uiterste doen om iets aan te veranderen en dat weet ze wel maar zij zegt het is te laat het is te vermoeiend voor haar.

  Is je materiaal goed voor mij in deze situatie ?
  Denk je dat ik een bate zou hebben aan je materiaal?
  PLEASE HULP en eerlijke advies.

  Alvast bedankt,
  Hany

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG