• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De Liefde Maakt Me Kapot… Wat Te Doen?

liefde maakt me kapot Liefde kan een van de mooiste dingen op de wereld zijn, maar kan jou ook helemaal kapot maken. Er zit dus een goede en een slechte kant aan. Je kunt heel gelukkig zijn met je partner, maar zodra het uitgaat voel je je vreselijk. Je voelt je aan de kant gezet en je wordt enorm onzeker over jezelf. Je vraagt je steeds af of je niet goed genoeg was. Wat had je beter kunnen doen om ervoor te zorgen dat de relatie wel gered werd? Gelukkig ligt het niet geheel aan jou. Ook je ex heeft minpunten.

Toch ben jij nog enorm verliefd op je ex en dat zorgt ervoor dat je van binnen kapot gaat. Je bent verliefd op iemand die niet meer samen met jou wilde zijn, en het is meer dan logisch dat dit pijn doet. Jij hebt nu het gevoel dat de enige manier om weer gelukkig te worden, is om je ex weer terug te krijgen. Gelukkig heb ik een aantal goede tips voor je die je kunt opvolgen. Ga niet zelf aan de slag met zelf verzonnen tips, want er zijn veel mensen die hiermee de fout in gaan. Als het gaat om het terugwinnen van je ex krijg je geen tweede kans!

Grote kans dat jullie op dit moment geen contact hebben. Waarschijnlijk weten jullie niet wat jullie tegen elkaar moeten zeggen en lijkt het onmogelijk om vrienden te blijven na een relatiebreuk. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat jullie wel weer vrienden worden. Dat klinkt misschien moeilijk, maar dat valt reuze mee. Je kunt contact leggen met je ex. Doe dit het liefst via de telefoon of in het echt, en niet via de social media.

Je kunt vervolgens een normaal gesprek voeren met je ex. Net als een gesprek dat je voert met vrienden. Jullie kunnen praten over hele normale dingen. Herhaal dit een paar keer tot je voelt dat het tijd wordt om eens af te spreken. Regel niet meteen een romantische date, maar blijf eraan denken dat jullie nu gewoon vrienden zijn. Ga iets doen met je ex wat je normaal gesproken met je vrienden doet.

Tijdens jullie afspraak moet je op een subtiele manier met je ex flirten zonder opdringerig over te komen. Wanhopig overkomen is een echte afknapper en dit is zeker niet aantrekkelijk voor je ex. Wees gewoon jezelf en laat zien dat je leuk bent. Jouw ex is namelijk eerder verliefd op jou geworden. Er zijn dus toch dingen die jouw ex echt leuk aan jou vindt. Waarschijnlijk weet jij zelf wel waar je ex zo gek op was.

Om nog veel meer te leren over hoe je je ex kunt terugwinnen kun je ook meteen het boek of het coachingprogramma van Michelle vd Berghe bestellen. Zij is relatiecoach en heeft een boek geschreven die je in de liefdesverdrietacademie kunt vinden. Je leert in dit boek enorm veel over je relatie en je ex-partner.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG