• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De liefde van je ex terugwinnen? Dat doe je zo!

De liefde van je ex terugwinnen, zo doe je dat!

De liefde van je ex terugwinnen is niet altijd gemakkelijk. Veel mensen vragen zich na een breuk af of het moeilijk is om de liefde terug te winnen van je ex, en zo nee, hoe je dan precies te werk moet gaan. Je zou ook niets kunnen doen, en de goddelijke voorzienigheid het werk laten doen. Maar de meeste mensen hebben toch ergens het dringende gevoel om in actie te moeten komen, want er bestaat natuurlijk een risico dat je ex zijn of haar hart verpand aan een ander.

In plaats van dit artikel te lezen, kun je natuurlijk ook de video bekijken:

Bijna 90% van de mensen speelt met de gedachte om weer terug te keren naar hun ex. Eén van de redenen is dat men vaak erachter komt dat het vrijgezellenleven toch niet zo mooi blijkt te zijn als men dacht, én men heeft óók geleerd van de fouten waardoor er weer nieuwe inzichten zijn verkregen. Een hevig verlangen naar het terugwinnen van een vorige liefde steekt dan ineens de kop op.

Op het moment dat dat verlangen ontstaat, realiseert men zich vaak niet dat er een grote kans bestaat dat de andere partner met hetzelfde gevoel kan zitten, maar toch niet in actie komt omdat de trots en angst sterker zijn. De angst dat het dan ‘toch niet zal werken’ en men riskeert geconfronteerd te worden met ‘oud zeer’. Men wil immers liever niet het risico lopen om zich nóg een tweede keer te verwonden. Maar het kan ook zijn dat de partner denkt ‘als God wil dat we bij elkaar komen, dan zal het ook gebeuren’

De liefde van je ex terugwinnen: wie zet de eerste stap?

Als je ex heeft aangegeven geen contact te willen, respecteer dat dan ook. Is dat je gelukt, dan zal je ex veel eerder weer een gesprek met je willen dan wanneer je hem of haar blijft stalken met vragen. Vragen waar je ex ongetwijfeld ook geen antwoord op kan geven.

Weet in ieder geval dat het voor beide partijen moeilijk is om een eerste gesprek aan te gaan en om het voor jezelf gemakkelijk te maken kun je dat ook gewoon meteen aan het begin van het gesprek benoemen. Niemand wil zijn waardigheid verliezen natuurlijk, en dat hoeft ook niet. Het feit dat je, mits je dus behoorlijk wat afstand hebt kunnen nemen, even vraagt naar het welzijn van je ex, is heus geen schande.

Ben je een man, weet dan dat vrouwen geneigd zijn te vinden dat de man de eerste stap moet zetten. Een vrouw vindt het nu eenmaal fijn om ‘belangrijk’ gevonden te worden, ook al vormen jullie geen koppel meer. In feite vindt ze ook dat ze belangrijk is. Als jij als man dus de eerste stap neemt, zal haar ego gestreeld worden, en dat vinden vrouwen natuurlijk maar wat fijn!

Is het verstandig om de liefde van je ex terug te winnen met jaloezie?

Het spelen van ‘hard to get’ geeft meestal een positiever resultaat dan je ex te smeken om bij je terug te komen. Maar dan moet je het spel wel ‘slim’ spelen. Sommige mensen gaan zo ver dat ze een vriend of vriendin ‘gebruiken’ als surrogaat partner om zodoende de ex partner jaloers te maken. Als je weet dat je ex hier gevoelig voor is dan zou je zoiets kunnen overwegen, maar daarbij loop je natuurlijk wel het risico dat je ex denkt ‘hmmm het gaat dus kennelijk goed met hem/haar’ en dat zou de gedachte dat jullie beter af zijn zonder elkaar kunnen bevestigen. En dat is natuurlijk niet wat je wil.

de liefde van je ex terug winnen

Wil je de liefde van je ex terugwinnen op een slimme en doeltreffende manier? Volg het coachingprogramma van Michelle van den Berghe of lees haar boek “Win Hem Terug” of “Win Haar Terug” zodat je in ieder geval het juiste pad bewandelt en je jezelf beschermt tegen het maken van fouten.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG