HOE JE VIA COMMUNICATIE WEER EEN ENORME AANTREKKINGSKRACHT KRIJGT OP JE (EX)PARTNER EN HIJ/ZIJ TOT HET INZICHT KOMT DAT JIJ SIMPELWEG DE "WARE" BENT

Ontdek dé communicatietechnieken uit het neurolinguïstisch programmeren
om elkaar weer te vinden 
op een manier die je nooit had durven dromen

Zeer geschikt als je

De Perfecte Klik
 • een redelijk goed contact hebt met je ex, maar hij/zij durft nog steeds niet de sprong te wagen
 • (al langere tijd) samenleeft met je partner en je merkt dat er steeds meer communicatieproblemen ontstaan die uitmonden in ruzies. Een relatiebreuk ligt op de loer...
 • pas een nieuwe relatie hebt maar je zou willen dat hij/zij zich meer emotioneel aan je verbindt

Dit is wat je misschien vaak hoort:

 • Sorry, laten we er maar mee stoppen, we zijn veel te verschillend
 • We zitten niet op dezelfde golflengte
 • Je begrijpt me niet
 • Ik vind je heel lief, maar mijn gevoelens zijn nog steeds verdwenen
 • Het werkt gewoon niet. we maken nog steeds te veel ruzie...
 • Het 'klikt' niet meer tussen ons...

Dan is hier het antwoord

In dit Ebook laat ik je an de hand van metaprogrammering zien hoe je vrijwel alles gedaan kunt krijgen bij je (ex)partner, zonder dat hij/zij ook maar enigszins beseft dat je deze slimme technieken toepast. Hij/zij zal steeds meer naar je verlangen, omdat jouw aanwezigheid (en jouw manier van communiceren) simpelweg heerlijk is!

Misschien dat je nu denkt:

Maar hoe wacht eens even...is dit niet hetzelfde als iemand 'manipuleren'?

Hier is mijn antwoord:

Ja, in zekere zin wel, maar je manipuleert dan wel in positieve zin van het woord.

De uitdrukking 'manipuleren' heeft doorgaans een negatieve lading omdat iemand manipuleren inhoudt dat je geen rekening houdt met de belangen en behoeften van de ander. 

In "De Perfecte Klik" leer ik je echter hoe je je ex tot geheel andere inzichten kunt brengen als het je tot nu toe nog steeds niet is gelukt.

Dat heeft niets te maken met 'negatief manipuleren' maar alles met 'positief beïnvloeden' en 'emotioneel verbinden'.

Spreek ik over 'beïnvloeden' dan houdt dat in dat je altijd verantwoordelijk blijft voor de belangen van de ander

En wat houdt
"Metaprogrammeren"
dan precies in?

Metaprogramma's is een term die gebruikt wordt binnen het "Neurolinguïstisch Programmeren". 'Meta' betekent 'boven' maar ook 'op een ander niveau' zoals op het niveau van het onderbewuste.

Een andere naam voor metaprogramma's zijn 'cognitieve denkstijlen' die zich uiten in emotie en gedrag en herkenbaar zijn in taal en non-verbaal gedrag. Metaprogramma's zijn feitelijk je onbewuste voorkeurstijlen van denken en reageren in een bepaalde context. Ze bepalen hoe je naar de wereld kijkt (je filters) en welke keuzes je uiteindelijk maakt.

Onderzoek van George Miller in 1956 heeft uitgewezen dat er van de miljoenen stukjes gegevens die je zintuigen elke seconde bombarderen, op een willekeurig moment slechts tussen vijf en negen stukjes door je bewuste kunnen worden verwerkt. Dit betekent dus dat er een ongelooflijke hoeveelheid informatie wordt uitgefilterd

Ok, klinkt interessant, maar hoe kan ik hiermee nu mijn relatie redden?

Wel, de kunst is om aan te sluiten bij de voorkeuren in de metaprogramma's van je (ex)partner, zodat je hem of haar kunt 'sturen' en samen een effectief gesprek kunt hebben. Zodanig effectief dat er een diepgaande emotionele verbinding ontstaat. Hoe meer er sprake is van gemeenschappelijke metaprogramma's, des te veiliger en nauw betrokken je (ex)partner zich bij je zal voelen (je maakt 'rapport')


Voor elke metaprogramma (dus voor elk denkfilter) zal ik je CONCRETE VOORBEELDZINNEN GEVEN die je kunt gebruiken in de gesprekken met je (ex)partner. Feitelijk is het dus een kwestie van 'copy' en 'paste' als je eenmaal doorhebt welke voorkeursstijlen je (ex)partner heeft en gebruik

Zodra je voelt 'mijn boodschap komt over' ontstaat er een 'perfecte klik': de woorden die jij uitspreekt komen overeen met het metaprogramma van je (ex)partner, ofwel jullie denkfilters. Om die denkkaders te herkennen, is het belangrijk dat je zijn/haar taalgebruik goed observeert. Met de technieken die je in dit boek leert zul je dan in staat zijn om adequaat te reageren!

Dit is hoe het boek jou gaat helpen

Hoe je kunt beschikken over de "universele communicatiesleutel"

Met de "universele communicatiesleutel" in handen zul je deuren kunnen openen die tot nu toe altijd gesloten bleven

Wat 'effectief synchroniseren' precies inhoudt en hoe je het kunt gebruiken in jouw voordeel.

Ontdek de kracht van non-verbaal en verbaal synchroniseren zodat je (ex)partner het gevoel zal krijgen dat jullie 'resoneren' op ongekend niveau

De magische kracht van ''Relatiegrammatica"

Herken je dit? Je (ex)partner zit tegenover je en wil met je praten, maar opeens komt er geen woord meer uit je mond. Lees dit hoofdstuk en je zult voor altijd verlost zijn van dit wanhopige gevoel.

Relatie in de Knoop? Zorg dat er een "Lus" ontstaat!

In dit hoofdstuk het antwoord op de vraag "Mijn (ex)partner ziet het toch anders. Hoe kunnen we het eens worden". Je leert hoe je effectief conflicten kunt voorkomen en oplossen

MET HET POSITIEVE EFFECT DAT

 • Je (ex)partner zich 100% één met je gaat voelen
 • De magnetische aantrekkingskracht tussen jullie steeds groter wordt
 • Je (ex)partner zich steeds meer begrepen voelt en daardoor ook bemind. Je hoeft alleen maar deze technieken toe te passen
 • Je (ex)partner zich steeds veiliger zal voelen, meer begrepen en ook bemind, je hoeft alleen maar deze technieken toe te passen
 • Dankzij deze technieken je (ex)partner steeds meer zal denken 'bij jou voelt het als thuiskomen'
 • Je steeds vaardiger wordt in het spel van 'aantrekken en wegduwen' en dat is ook wat jullie relatie zo spannend maakt
 • Je eindelijk eens uit die 'friendzone' komt
 • Je (ex)partner steeds meer in staat zal zijn zijn/haar hart voor je te openen, terwijl je tot nu toe steeds het gevoel had dat je 'tegen een muur aanliep'

Dit is hoe ik jou ga helpen

Ik coach, begeleid, ondersteun al 24 jaar lang mensen met liefdesverdriet die hun ex willen vergeten OF hun ex willen terugwinnen. Ook help ik mensen met relatieproblemen. Het overgrote deel, laten we zeggen 80% van de groep die hun ex wenst terug te winnen, lukt het om een nóg betere connectie te verkrijgen met hun ex. Ze ervaren een relatie die dieper, liefdevoller is dan de relatie die ze tot nu toe hadden.  Een deel van deze groep realiseert zich dat het beter is om niet meer samen verder te gaan en ook dat is helemaal prima. Het gaat erom dat jij aantrekt wat het beste is voor jou!

Wil je je ex vergeten, om wat voor reden dan ook, daar kan ik je zeker goed mee helpen!

BESTEL HET EBOOK DE PERFECTE KLIK

De onderwerpen in dit boek:

1

Metaprogramma's - blz 4

Wat effectief communiceren is , wat metaprogramma's zijn en hoe je ze effectief kunt gebruiken in gesprekken met je (ex)partner

2

Denkkaders- blz 7

Denkkaders herkennen, over metaprogramma's en rapport maken. Rapport maken houdt in dat je emotionele verbinding maakt zodat de gesprekspartner zich verbonden en veilig voelt.

3

Meningen en (be)oordelen - blz 11

In dit eerste deel zul je ontdekken op welke wijze je (ex)partner zijn of haar mening(en) vorm geeft en hoe je daarop het beste op kunt reageren c.q. inhaken (rekening houdende met je eigen metaprogramma)

4

Leerstijlen - blz 39

Waarom het belangrijk is te weten hoe de leerstijl is van je (ex)partner en hoe hij/zij die gebruikt om nieuwe informatie tot zich te nemen. Weet je dit, dan weet je ook welke zintuigen je kunt stimuleren zodat wat je overbrengt beter aankomt en 'blijft hangen'

5

Motivatie - blz 50

Wat heeft je (ex)partner nodig (welke mentale wegen moet hij/zij bewandelen) om in actie te komen en hoe jij dit kunt beïnvloeden.

Meeslepende woorden en ankertechnieken
Tips om nieuwe gespreksonderwerpen te vinden en de 5 aandachtsgebieden

6

Synchroniseren - blz 73

Je zult ontdekken hoe je de voorgaande verbale communicatieve vaardigheden krachtiger kunt maken via non verbale synchronisatie


Non verbale synchronisatie :

 • 3 oefeningen om je non verbale communicatie vaardigheden te verbeteren
 • 2 fouten waarmee je de effectiviteit van je non verbale communicatie kunt verpesten
 • Congruentie bij non verbale communicatie

7

Herformuleren - blz 81

In dit deel zul je krachtige technieken leren waarmee je je luistervaardigheden zult vergroten en waardoor je (ex)partner zich echt gehoord gaat voelen

8

Relatiegrammatica - blz 86

Het beheersen van relatiegrammatica is een krachtig middel voor degenen die soms moeite hebben om te zeggen wat ze werkelijk denken en willen zeggen. Je denkt misschien meerdere keren na over de vraag hoe je de dingen het beste kunt zeggen zodat de boodschap echt overkomt zoals jij het wilt. Wat je moet doen met die vreselijke dode stiltes die je soms tot wanhoop drijven.

 • Hoe je veroordelingen kunt vermijden
 • De 5 stappen om alles te zeggen en gedaan te krijgen wat je wilt
 • Wat te doen als je ondanks alles toch nog in een conflict raakt

9

De knoop en de lus - blz 91

In dit zevende deel ga ik je leren hoe je conflicten kunt vermijden. Je zult ontdekken hoe je je relatie ‘uit de knoop’ kunt halen en hoe je ervoor kunt zorgen dat die ‘knoop’ een ‘lus’ wordt zodat er sprake kan zijn van harmonie en verbondenheid in de relatie

10

De puntjes op de i - blz 95

n dit achtste deel geef ik je een aantal handige tips waarmee je de puntjes op de i kunt zetten als het gaat om goede communicatie met je ex(partner). Een manier van communiceren dat gericht is op toenadering in plaats van afwijzing. Met deze tips zul je merken dat er eerder naar je wordt geluisterd en dat je zelf daardoor ook beter zult kunnen luisteren naar wat hij/zij zegt.

 • Wat zijn de stressvolle werkwoorden en door welke dien je ze te vervangen
 • Wat zijn definitieve woorden en door welke uitdrukkingen kun je ze beter vervangen?

Gelukkige lezers:

Amber

Mijn ex is nu veel positiever

Reuze bedankt voor je fantastische boek. Ik heb er zeer veel van opgestoken.


Na het lezen ben ik meteen je tips gaan toepassen en ik moet bekennen dat mijn ex nu veel positiever is en veel liever is. Ik hou je op de hoogte hoe het verder gaat!

Ken

Mijn koppige ex wil nu met me praten

Ik heb de van de pasklare uitdrukkingen die je bij de verschillende types als idee aandraagt dankbaar gebruik gemaakt. Ben dan ook heel verrast dat mijn koppige ex nu opeens wel met me wil praten. We hebben nu al 2 afspraken gehad en het was gewoonweg super. Ik laat haar nog wel even ‘zwoegen’ hoor want het is gewoon te leuk om te zien hoe ze nu achter mij aan loopt ;-) Je hoort snel weer van me!

Kirsten

Je hebt ons ongelooflijk goed geholpen

Ik wist eigenlijk nog niet zoveel van NLP en al helemaal niets van metaprogrammeren. Je boek heeft me aan het denken gezet. Niet alleen over mijn ex maar ook over mezelf. Ik weet nu precies wat ik eigenlijk steeds fout deed. Mijn reacties lokten tegengesteld gedrag uit, en nu heb ik echt het gevoel dat ik de situatie volledig onder controle heb. Het heeft me zoveel zelfvertrouwen gegeven! Ik kan nu beter communiceren met hem dan ooit tevoor. 

Bonus

Bestel het Ebook inclusief deze  Bonussen
(t.w. € 84,=)

Eenmalig 1-op-1 advies
(waarde € 37,=)

Leg je situatie aan mij voor en stel je vragen. Ik ben er voor jou om je de juiste weg te wijzen. Ik vertel je waar je vooral op moet letten en geef je zo nodig een aangepast plan.

Het Ebook 'Brief aan mijn ex' t.w. € 47,= kun je als optie meebestellen voor slechts € 18,=

Hoe schrijf je de perfecte brief aan je ex? In dit prachtige Ebook vind je16 krachtige brieven, 300 alinea's die je kunt mixen en matchen om dé perfecte brief te schrijven aan je ex. Met 'Brief aan mijn ex' schrijf je precies de brief die past bij jouw situatie!

brief aan mijn ex
Profiteer van de combinatieset

Je kunt De Perfecte Klik nu tijdelijk meebestellen met 'Brief Aan Mijn Ex'

€ 84,00

€ 49,00 

Op het betaalformulier kun je Brief aan mijn ex meebestellen voor slechts € 18,= ipv € 49,=

Een bijzonder boek

Er zijn heel veel boeken geschreven over communicatie binnen liefdesrelaties. De Perfecte Klik is echter een heel bijzonder boek die je nergens anders zult vinden. Veel mensen zijn zich niet bewust van de kracht van taal zoals die wordt toegepast binnen het neurolinguistisch programmeren. Om hier goed in te worden zul je eerst de kennis moeten opdoen en dan veel gaan oefenen aan de hand van dit boek.

GARANTIE
100% TEVREDENHEIDS
GARANTIE.
Ik wil dat je helemaal tevreden bent over jouw pakket en daarom neem alle risico's voor mijn rekening.Mocht je desondanks toch niet tevreden zijn? Laat het dan binnen 30 dagen weten en ik stort je je aankoop terug!

Klantervaringen met Michelle

Christiaan 

Zonder de hulp van Michelle waren we nooit bij elkaar teruggekomen

Michelle geeft zeer veel goede en fijne tips om je ex weer te benaderen. Ik heb bewondering voor haar inzet. Ze doet haar werk met ongelooflijk veel passie. Ze heeft mij erg goed geholpen met het opstellen van een stap voor stap plan. Uiteindelijk is het me gelukt om weer af te spreken met mijn ex. Het gaat wonder boven wonder goed met ons. Zonder de hulp van Michelle was het mij nooit gelukt!

Marleen

Ik dank je uit de grond van mijn hart

Michelle is een superfijne coach. Wat ik heel bijvonder vind is dat zij altijd meer geeft dan waarvoor je betaalt. Ik heb dit meerdere keren meegemaakt, want ik had ook een paar keer losse coaching besteld. Die gesprekken zijn ook heel waardevol voor me geweest. Ook de oefeningen in het werkboek heb ik zeer veel aan gehad. Ik dank Michelle uit de grond van mijn hart want ze is een grote steun voor me geweest in de vreselijke situatie waarin ik mij bevond.

Chantal

Je krijgt véél meer dan je verwacht

Ik was al bij een aantal keren bij de psycholoog geweest voordat ik bij Michelle terecht kwam. Ze heeft me ontzettend goed geholpen met Win Hem Terug. Ook de visualisaties en de hulp bij het opstellen van een brief aan mijn ex hebben voor een keerpunt gezorgd. Mijn ex en ik zagen elkaar weer regelmatig en er kwam rust in onze relatie. We zijn weer een fijn stel dankzij alles wat ik heb geleerd van Michelle!

Antwoord op de meest gestelde vragen

Als ik nu bestel, ontvang ik dan direct mijn EBOOK(s)?

Jazeker! of het nu 1 uur 's nachts is of een tijdstip overdag, na betaling word je doorgestuurd naar de registratiepagina van het ledengedeelte alwaar je je aangeschafte produkten kunt downloaden.

Hoe kan ik het persoonlijk advies aanvragen?

Wanneer je inlogt in het ledengedeelte zul je daar je 'persoonlijke pagina' vinden die je gebruikt om je aanvraag voor persoonlijk advies in te dienen

Wat als ik ondanks alles toch niet mijn ex terugkrijg?

Je vergroot in ieder geval aanzienlijk je kansen om je ex terug te winnen, maar uiteraard zit de kans dat jullie niet meer bij elkaar komen er altijd in. Het  kan zijn dat je ex zoveel issues heeft dat je tot het inzicht komt dat het beter is om niet meer bij elkaar te komen. Je zult hoe dan ook zeer waardevolle lessen leren voor de rest van je leven. Je zult meer zelfvertrouwen krijgen en rust ervaren. Je zult grote stappen maken ten aanzien van je persoonlijke ontwikkeling, en in liefdesrelaties die je later nog zult aangaan

new york marjolein

Dank je wel dat je tot hier bent gekomen!

Ik ben trots en dankbaar dat ik al zoveel ontelbare mensen heb kunnen helpen via mijn Ebooks, video's en podcasts en uiteraard ook mijn coaching en kwaliteiten als therapeut.

Ik hoop dit werk nog jaren te kunnen doen want er is niets anders wat mij nog meer voldoening geeft als mensen weer blij en gelukkig te zien!

Ik hoop je te mogen helpen in deze woelige periode!

handtekening

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG