Dromen Over Je Ex Met Een Ander!

Voor het verhaal van mijn dromen (over mijn ex met een ander) moet ik terug naar de buurt waar wij allebei vandaan komen. We kenden elkaar van naam, maar daar bleef het bij. Vijf jaar later was ik het huis uit. Op een avond was ik op bezoek bij mijn ouders. Op dat moment was het buurtfeest aan de gang. Wij besloten dus een kijkje te gaan nemen. Daar begon onze relatie doordat we met elkaar aan de praat raakten. Mijn ex vertelde weer vrijgezel te zijn en weer open te staan voor een nieuwe liefde.

Mijn eerste droom over mijn ex met een ander

Vorige maand kwam er een einde aan onze latrelatie van drie jaar. Mijn ex vertelde mij dat er een ander was. Dat maakte mij natuurlijk van slag. Het was avond, dus leek het mij een goed idee om te gaan slapen. Dat zou me vast wel een beetje kalmeren. Toen dacht ik dat het slim was. Op dat moment wist ik namelijk nog niet dat ik zou gaan dromen over mijn ex met een ander. Ik vond het echt verschrikkelijk.

Schaamte over mijn dromen

Waar ik over had gedroomd durfde ik zelfs aan mijn allebeste vrienden niet te zeggen. Dat komt waarschijnlijk omdat ik het zo erg vond dat dit was gebeurd. Alsof het al niet naar genoeg was dat het uit is. Dit wilde ik er echt niet ook nog eens bij hebben. Daar zat ik niet op te wachten. Ik wilde gewoon gezellige kletsen met mijn vrienden over leuke dingen. Dit onderwerp hoort daar absoluut niet in thuis. Die angst om er over te prachten durfde ik maar niet aan de kant te zetten.

Waarom ga je dromen over je ex met een ander?

Inmiddels begon ik me steeds meer over te vragen waar ik dit gedroom had. Wat betekent dat? Zegt het uberhaupt iets als je ergens over droomt? Voordat ik deze dromen kreeg heb ik daar al weleens over na zitten denken. Een antwoord kon ik toen niet vinden. In het geval van deze dromen betekent het misschien wel dat ik de breuk niet goed kan verwerken. Of misschien is het zelfs wel mijn manier om een plekje te geven dat wij niet meer een stel zijn. Voordat ik gedumpt werd had ik dit soort gekke dromen nooit. Nu gebeurde het ineens wel.

Nu wil ik er van af

Het heeft naar mij idee al wel lang genoeg geduurd. Zo vaak dromen over je ex met een ander is in mijn ogen niet normaal. Daarom probeer ik er nu van af te komen. Ik weet ook al hoe ik dat voor elkaar denk te krijgen. Het is eigenlijk heel simpel. Belangrijk is dat ik lekker ontspannen ben voor ik ga slapen. Zo is het niet verkeerd om een lekker bad te nemen, een goed boek te lezen of gewoon even helemaal niks te doen. Geloof me, ik heb geslapen als een roosje. Dat is voor herhaling vatbaar.D

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG