Dromen Over Je Ex Vriend? Zoek Afleiding

Een relatiebreuk is verschrikkelijk om mee te maken. Of je het aan ziet komen of niet, het is een zwaar verlies. Iemand die eerst altijd bij je was, moet je nu missen. Je was gewend alles met je vriend te delen en nu kan dat niet meer. Mensen om je heen zeggen dat je verder moet gaan met je leven, maar jij wilt dat niet. Je kunt alleen nog maar over je ex vriend dromen. Ben jij van plan je ex vriend terug te winnen? Lees dan verder.

Dromen over je ex vriend

Mensen om je heen begrijpen niet dat je ex vriend en jij bij elkaar horen. Zij denken dat je een paar maanden moet rouwen en dan weer een andere vriend moet zoeken. Vriendinnen nemen je mee uit en proberen je aan andere mannen te koppelen. Dit is iets wat jij niet wilt, want jij weet dat je ex vriend en jij weer bij elkaar kunnen komen.

Afleiding zoeken werkt altijd. Als je de hele dag in je huis gaat zitten kniezen ga je je niet beter voelen. Vraag je vriendinnen om langs te komen, maar geef aan dat je niet aan andere mannen gekoppeld wilt worden. Kijk samen met je vriendinnen wat dvd’s en huil bij ze uit. Het feit dat je vriend jullie relatie heeft verbroken doet pijn.

Deze pijn moet je een plekje zien te geven. Word niet boos op je vriendinnen als ze je inschrijven op een online datingsite. Zij proberen je alleen maar te helpen. Bovendien is een online datingsite een goede plek om single mensen te ontmoeten.

Zij snappen alleen niet dat jij daar geen behoefte aan hebt. Bieden je vriendinnen niet genoeg steun? Zoek dan op internet naar liefdesverdriet forums. Daar komen mensen bijeen die nu hetzelfde meemaken als jij. Zij weten hoe naar jij je op dit moment voelt en dat je alleen nog maar over je ex vriend kan dromen.

Niet meer dromen over je ex vriend, maar actie ondernemen

Maak jezelf geen verwijten. Een relatie moet van twee kanten, dus de schuld ligt bij jullie beide. Probeer ook niet het bed met elkaar te delen totdat jullie weer officieel een relatie hebben. Dit zorgt alleen maar voor verwarring en verdriet. Wees dus sterk als je vriend je ’s nachts berichtjes stuurt.

Wees ook voorzichtig met alcohol. Alcohol zorgt ervoor dat je roekeloos bent. Je wilt je niet achteraf naar voelen, om beslissingen die je dronken hebt gemaakt.

Neem pas na een tijdje contact op met elkaar en begin met rustig bijkletsen. Bespreek de punten waarop jullie relatie is stukgelopen en zoek naar oplossingen. Het is belangrijk om je te realiseren dat jullie het in andere relaties ook moeilijk zouden krijgen. Je kunt beter investeren in een goede relatie, dan steeds na een paar jaar een relatie te moeten verbreken.

Kan jij ook alleen nog maar dromen over je ex vriend en ben je van plan hem terug te winnen? Lees dan het boek: “je ex terugwinnen”.

Dromen Over Je Ex Vriend? Zoek Afleiding by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties