JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Verbroken relatie, depressie

Een relatie kan een mens heel goed doen. Je beleeft van alles en nog wat met je partner en je kunt ook enorm veel leren van een relatie. Helaas kan er ook een einde aan komen en dat is bij jou het geval.

Terwijl jij boos maar vooral verdrietig bent, denk je dat jouw ex er helemaal niets om geeft en gewoon verder gaat met het leven. Het is voor jou de bedoeling dat je je leven weer oppakt. Dit is niet zo makkelijk en het is begrijpelijk dat je de eerste week even helemaal niet wilt doen en niemand wilt zien.

Een verbroken relatie kan pijn, depressie en zelfs zelfmoordgedachten veroorzaken

Je bent nu jouw maatje verloren. Iemand die er altijd voor jou was, ook toen je het moeilijk had. Op dit moment heb jij het gevoel dat er even helemaal niemand meer voor jou is en je er helemaal alleen voor staat. Waarschijnlijk is dit gevoel niet juist. Je vrienden en familie vinden het ook enorm rot voor je dat je relatie voorbij is. Je staat er niet alleen voor, en anderen zijn bereid om jou te helpen om de draad weer op te pakken. Je moet deze hulp toestaan, en niet afslaan!

Door een verbroken relatie is het mogelijk om depressief te worden. Je hebt misschien het gevoel dat er niets meer is om voor te leven. Iemand die er altijd voor jou was is in een keer uit jouw leven verdwenen. Dat is iets waar je aan moet wennen, en dat kost natuurlijk tijd. Gun jezelf de tijd om over je verdriet heen te komen. Een depressie is iets dat je erg serieus moet nemen.

Denk je dat je leidt aan een depressie? Dan is het verstandig om eens langs de huisarts te gaan. Er zijn een aantal dingen die kunnen lijken op symptomen van een depressie. Een voorbeeld hiervan is dat je helemaal nergens meer zin in hebt. Dit kan overigens ook voorkomen bij liefdesverdriet die je de eerste tijd na de breuk hebt. Het hoeft dus niet meteen een depressie te zijn. Een huisarts kan vaststellen of je last hebt van een depressie, en kan jou doorverwijzen naar bijvoorbeeld een psycholoog die jou erbij kan helpen.

Als je denkt dat je zelf uit de depressie kunt komen, kun je het ook eerst zelf proberen. Ga vaak de deur uit en schrijf elke dag voor jezelf op wat voor leuke dingen je hebt gedaan. Kies voor een nieuw pad en schrijf je eens in voor een cursus die jou interesseert. Doe de dingen waar je normaal gesproken enorm vrolijk van werd en spreek vaak af met je vrienden. Op deze manier zul je zien hoe leuk de simpele dingen wel niet kunnen zijn.

Je kunt natuurlijk ook je ex terug winnen als je dit wilt. Als je graag je ex terug wilt kun je het boek van Marjolein (auteursnaam Michelle vd Berghe) bestellen. Dit boek heeft al vele mensen geholpen en kan ook voor jou erg nuttig zijn. Bestel hem dus snel!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl