JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Stel als je in een moeilijke situatie zit waarbij je in een relatie zit maar toch heel stiekem graag je ex zou terugwillen. Je zou dan kunnen kiezen om erover te praten met heel goede vrienden die je kunt vertrouwen of er zelfs met je ex over te praten. Hoe goed je nieuwe relatie kan zijn, we kunnen best geloven dat je jouw huidige partner niet wilt kwetsen omdat je relatie heel goed gaat. Misschien is je huidige partner zo lief voor je dat jouw hart zal bloeden als je er een einde aan maakt.

Je zit nu in een relatie maar je zou je ex graag terug willen…

Zoals daarstraks gezegd, zou je perfect kunnen praten met vrienden die je altijd kan vertrouwen. Een luisterend oor kan altijd eventjes goed doen. Praat alles van je af en als dat je heeft opgelucht zou je misschien kunnen kiezen om met je ex te gaan praten.

Als je ex nog vrijgezel is, gaat het gemakkelijker dan wanneer je ex een nieuwe relatie heeft. Tenslotte wil je geen ruzie krijgen met niemand en je wilt niemand tegen de borst stoten. In een relatie maar ex terug willen is de moeilijkste situatie wat je kan tegenkomen.

Voer een goed gesprek

Misschien is je ex nog vrijgezel en willen jullie beiden terug de relatie beginnen. Hoe pak je dan zoiets aan met je huidige partner? Je moet veel praten met je huidige partner en vertellen waarom je graag terug met je ex wil beginnen.

Sommigen vinden het heel moeilijk maar je moet je ex vertellen dat je jouw ex na al die tijd nog niet vergeten bent. Vergeet niet te vermelden dat je een leuke tijd hebt gehad met je partner maar dat de gevoelens gewoon te sterk zijn.

Zo voorkom je dikwijls dat je partner met slaande deuren vertrekt, want ruzie daar heeft niemand iets aan.

Stel als je twijfelt of het wel een goed idee is om terug met je ex iets te gaan beginnen.

Je moet je realiseren dat de kans bestaat dat jullie weer ruzie gaan krijgen en misschien voor jullie het goed beseffen terug uit elkaar zijn.

Je kunt dit verhinderen door veel te praten maar als blijft dat jullie achteraf terug uit elkaar zijn gegaan, is het spijtig voor diegene die je hebt moeten laten vallen om terug naar je ex te gaan.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl