Een Relatie Redden Na Bedrog… Enkele Tips!

Hoe kun je je relatie redden na bedrog? Dat lijkt een moeilijke vraag, maar is het niet. Je kunt je relatie weer redden als je de volgende tips opvolgt.

Je relatie redden na bedrog: tip #1

De eerste en de belangrijkste tip is, als je één van de volgende tips opvolgt, dat je rustig en vriendelijk probeert te blijven, in elke situatie. Als je ex je er toe dwingt om boos te worden met vervelende opmerkingen, dan weet je dat hij/zij je niet terug wil. Probeer dat dus echt, want als je zelf vervelende, botte of kwetsende opmerkingen maakt, schiet jullie relatie niets verder op. En op die manier kunnen er weer ruzies en discussies ontstaan.

Andere tips om je relatie te redden na bedrag

– Ga met je ex praten over zijn of haar ontrouw. Dit kan erg nuttig zijn omdat je op deze manier kan achterhalen waar je ex zich aan stoort en wat je daar aan zou kunnen doen. Je moet natuurlijk ook zelf verbeterpunten voor je ex naar voren brengen. Als je ex deze niet wil horen en/of accepteren, is hij/zij de relatie niet waard, daar kun je van op aan. Probeer vooral bij deze tip, zoals je in de eerste tip kon lezen, rustig en vriendelijk te blijven, en erg belangrijk, laat elkaar uitpraten! Dus als jij praat, is je ex stil en andersom. Ga dus niet middenin je ex’ verhaal een opmerking tussendoor brengen; dat wekt agressie en irritatie op. Blijf ook wie je bent; als je ex echt van je houdt zal dat echt wel geaccepteerd worden.

– Doe iets met je ex. Dit kan van alles zijn: een etentje in een restaurant, een film in de bioscoop, een picknick in het park. Maar als je geen geld wilt uitgeven, is dat geen probleem, want dan zou je als voorbeeld kunnen wandelen of fietsen. Stel dat jullie allebei van spelletjes houden, is dat ook een optie. Ga niet overdreven moeilijk doen. Je ex zal echt blij zijn als hij/zij ziet dat jij moeite steekt in de relatie.

– Je kunt als derde tip om je relatie te redden na bedrog, aan familie en vrienden die je ex kennen vragen wat je zou kunnen doen. Die geven je vast goede raad waar je zeker wat mee kan en zo kun je achterhalen waar je ex zich vooral aan stoort.

Volg je een van deze tips op, merk je dat een relatie redden na bedrog minder moeilijk is dan je van tevoren dacht!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG