Een Relatie Verbreken Zonder Uitleg? Let Op Voor Liefdesverdriet!

Nu je dit hier leest gaan we er even van uit dat jij diegene bent die achtergebleven bent. Dat niet jij maar je ex besloot de relatie te verbreken zonder uitleg te geven. Daar zit je dan, wat heb je fout gedaan?

Is er iets anders gebeurd waarvan je ex heel goed wist dat jij dat nooit zou vergeven? Waarom kon je ex nu niet gewoon zeggen waarom het over en uit is.

Is er een ander of was je ex bang voor de waterval van verwijten en beschuldigingen die jij in je verontwaardiging uit zou spuwen?

Het is al erg genoeg dat er een eind aan de relatie gekomen is, maar nu ben je ook nog achtergebleven met een hoofd vol met vragen en een gevoel van onbegrip.

Bekijk de video hier: 

Een relatie verbreken zonder uitleg. The world is yours!

Je kan bij de pakken neer gaan zitten maar je ex zal er niet mee terugkomen en je zal ook niet dichter bij de reden komen waarom zomaar zonder uitleg de relatie verbroken werd.

Je moet verder, hoe moeilijk dat ook is. Je bent intelligent, je ziet er goed uit en bent prettig gezelschap. Jij hebt jou nog, je ex niet meer. Sta op, ga naar de spiegel en vertel je spiegelbeeld eens onomwonden wat je van je ex denkt.

Gooi alle beschuldigingen aan het adres van je ex er maar een ongecensureerd uit. Zeg het maar eens onomwonden wat een rotstreek je het vindt dat je zomaar zonder uitleg aan de kant gezet bent! Zie je wel? Je gaat vanzelf weer lachen.

Het verdriet blijft knagen…

Je bent een paar weken verder en begrijpt nog steeds niet waarom het zo moest lopen. Je ex had toch gewoon in je gezicht kunnen zeggen waarom het ‘tot hier’ was?

Pas op dat je nu niet in de neerwaartse spiraal van liefdesverdriet raakt. Ondanks dat je je de laatste weken groot hebt opgesteld kan het in dit geval geen kwaad een met een goed vriend(in) over je probleem te praten.

Een luisterend oor zorgt ervoor dat je alles weer eens realistischer gaat bekijken. Te veel binnenvetten doet vaak meer kwaad dan goed. Je bent echt niet kinderachtig als je zo nu en dan je verdriet aan anderen toont.

Wanneer je verdriet omslaat in haat…

Hier wordt het tijd voor een beetje professionele hulp. Het geeft aan dat je je ex niet los kan laten. Het punt is echter dat je ex ervoor koos de relatie te verbreken zonder uitleg. Met het koesteren van haatgevoelens breng je alleen jezelf maar schade toe.

Je bent niet de eerste die dit meemaakt. Anderen hebben hun ervaringen gebundeld in een naslagwerk waar je zeer zeker veel herkenning in zal vinden. Bestel het boek Hoe verwerk ik mijn liefdesverdriet en ook jij vindt weer de rust in jezelf waar je zo hard naar op zoek bent.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG