Enkele Goede Tips Om Je Ex Terug Te Winnen!

Je bent verdrietig omdat je relatie verbroken is. Maar wat als je ex de ware is? Als jij denkt dat het de moeite waard is moet je er alles aan doen om je ex terug te winnen. In dit artikel geef ik tips om je ex terug te winnen. Veel mensen hebben problemen met het terugwinnen van hun ex, of doen dit op de foute manier. Hier leer je hoe het wel moet!

Tips om je ex terug te winnen

Ten eerste is het belangrijk dat je je ex ruimte geeft om na te denken over wat er allemaal gebeurd is. Laat je ex dus een tijdje met rust. Op deze manier kunnen jullie beide nadenken over de situatie en het is beter om een tijdje geen contact te hebben.

Ga je ex niet stalken. Dit maakt jou namelijk niet aantrekkelijker, maar kom je juist zielig over. Niemand vindt het aantrekkelijk als iemand zielig doet.

Na een aantal weken kun je opnieuw contact zoeken met je ex. Praat eerst via de telefoon over luchtige onderwerpen, en begin niet meteen over jullie breuk of dat je er zo verdrietig over bent. Als je ex dit wil, kun je eventueel nog afspreken. Dit kan je bijvoorbeeld doen met vrienden erbij, zodat er minder druk ligt op jou. Zo ben je niet verplicht om met je ex te praten, maar krijg je wel de kans om dit te doen.

Uiteindelijk kun je je ex laten weten dat je je ex terug wil, maar laat dit niet te opdringerig over komen. Ook dit is niet aantrekkelijk voor je ex. Zeg ook niet tegen je ex dat alles gaat veranderen, en dat je zelf gaat veranderen. De kans is erg groot dat dit niet gebeurt. Natuurlijk kunnen er wel dingen veranderen in jullie relatie als jullie hier beide aan werken.

Hou je hoop echter wel realistisch. Ga er niet meteen vanuit dat je je ex binnen een week weer terug kan krijgen. Je zult hiervoor echt hard moeten werken. Het is bijvoorbeeld slim om er mee in te stemmen dat het een goed idee was om uit elkaar te gaan. Dit is een pluspunt voor je ex maar zo maak je je ex ook nieuwsgierig naar jou. Vraag ook eens advies van je vrienden. Liefde maakt blind, en je vrienden kunnen je hierbij zeker helpen. Zij hebben vaak een mening die jij kunt gebruiken.

Gelukkig zijn er naast deze tips om je ex terug te winnen ook boeken geschreven die jou kunnen helpen.  Om 1 van mijn boeken te lezen, bezoek dan eens even ons liefdesverdrietacademie. Reeds duizenden personen hebben hun ex weten terug te winnen dankzij de tips & technieken die duidelijk omschreven staan in mijn boeken.

Hier zie je enkele verklaringen van tevreden klanten:

Wil je meer hierover weten? Ga dan naar ultieme tips om je ex terug te krijgen.  Je kunt ook nog dit artikel lezen? Hoe krijg ik mijn ex terug

Enkele Goede Tips Om Je Ex Terug Te Winnen! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties