Enkele Goede Tips Om Je Ex Terug Te Winnen

Je bent verdrietig omdat je relatie verbroken is. Maar wat als je ex de ware is? Als jij denkt dat het de moeite waard is moet je er alles aan doen om je ex terug te winnen. In dit artikel geef ik hiervoor goede tips.

Veel mensen hebben problemen met het terugwinnen van hun ex, of doen dit op de foute manier. Hier leer je hoe het wel moet!

Ten eerste is het belangrijk dat je je ex ruimte geeft om na te denken over wat er allemaal gebeurd is. Laat je ex dus een tijdje met rust. Op deze manier kunnen jullie beide nadenken over de situatie en het is beter om een tijdje geen contact te hebben.

Ga je ex niet stalken. Dit maakt jou namelijk niet aantrekkelijker, maar kom je juist zielig over. Niemand vindt het aantrekkelijk als iemand zielig doet.

Na een aantal weken kun je opnieuw contact zoeken met je ex. Praat eerst via de telefoon over luchtige onderwerpen, en begin niet meteen over jullie breuk of dat je er zo verdrietig over bent.

Als je ex dit wil, kun je eventueel nog afspreken. Dit kan je bijvoorbeeld doen met vrienden erbij, zodat er minder druk ligt op jou. Zo ben je niet verplicht om met je ex te praten, maar krijg je wel de kans om dit te doen.

Uiteindelijk kun je je ex laten weten dat je je ex terug wil, maar laat dit niet te opdringerig over komen.

Ook dit is niet aantrekkelijk voor je ex. Zeg ook niet tegen je ex dat alles gaat veranderen, en dat je zelf gaat veranderen. je ex terugwinnen

De kans is erg groot dat dit niet gebeurt. Natuurlijk kunnen er wel dingen veranderen in jullie relatie als jullie hier beide aan werken.

Hou je hoop echter wel realistisch. Ga er niet meteen vanuit dat je je ex binnen een week weer terug kan krijgen. Je zult hiervoor echt hard moeten werken. Het is bijvoorbeeld slim om er mee in te stemmen dat het een goed idee was om uit elkaar te gaan. Dit is een pluspunt voor je ex maar zo maak je je ex ook nieuwsgierig naar jou.

Vraag ook eens advies van je vrienden. Liefde maakt blind, en je vrienden kunnen je hierbij zeker helpen. Zij hebben vaak een mening die jij kunt gebruiken.

Er zijn veel dingen die je fout kunt doen als het gaat om het terugwinnen van je ex, en daarom is het erg belangrijk om op een goede manier te werk te gaan.

Gelukkig kun je bij deze gaan werken met een aantal tips die ervoor gaan zorgen dat jij je ex weer gaat terugkrijgen. Het verdriet dat je nu hebt kan erg groot zijn waardoor je soms rare dingen kan doen.

Je wil er natuurlijk alles aan doen om je ex weer terug te krijgen, waardoor je misschien niet helemaal logisch meer nadenkt, maar met deze tips kun jij je ex wel terug winnen!

Tips om je ex terug te winnen : the do’s

Tip #1: accepteer hoe het is gelopen en probeer de situatie niet te veranderen.

Het is nou eenmaal zo gegaan, en je kan er maar mee blijven inzitten, maar dat gaat het nu niet oplossen. Het is verstandig om ervoor te kiezen om er niet meer mee in te zitten en om er op de goede manier mee om te gaan. Dit zal er ook voor zorgen dat jij je veel beter voelt over jezelf en je zal minder verdrietig zijn, en dat is hoe dan ook fijn. tips om je ex terug te winnen

Tip #2: vraag je ex weer mee uit als je een tijdje geen contact hebt gehad met elkaar.

Doe je best om er leuk uit te zien en spreek af op een plek die niet meteen lijkt op een date.

Je kan je ex namelijk nog wel eens afschrikken door meteen te laten zien hoe graag je je ex terug wilt. Het is erg belangrijk om alles langzaam aan te pakken omdat dit zorgt voor succes.

Dingen overhaast doen, is een af te raden. Het is moeilijk om rustig aan te doen, maar het zal zeker zorgen voor het beste resultaat.

Tip #3: je ex verleiden na de radiostilte

Tijdens jullie afspraakje moet je er eigenlijk weer voor gaan zorgen dat je ex weer verliefd op jou wordt, al gebeurt dat natuurlijk niet meteen. Je kunt dit ook voorbereiden door na te denken over wat je ex altijd zo leuk vond aan jou, want dat is heus niet in één klap veranderd.

Daarom is het heel belangrijk om goed afstand te nemen van je ex nadat hij of zij heeft besloten ermee te stoppen. Je ex verleiden na de breuk heeft geen zin, want de emoties zijn nog te heftig om daarvoor open te staan.

Wil je meer weten over radiostilte na de breuk? Lees dan dit radiostile stappenplan

Tip #4 : Blijf een tijdje alleen

De tijd dat je nu alleen bent moet je eigenlijk goed gebruiken om eens je hart leeg te schrijven. Het klinkt misschien gek maar eigenlijk is dit een manier waarop veel mensen vertrouwen als ze liefdesverdriet hebben. Het hoeft niet per se liefdesverdriet te zijn maar de periode die je meemaakt omdat het even gedaan is tussen jou en je ex.

Je kunt kiezen om een soort dagboekje te maken of eventuele verhalen opschrijven, aan jou de keuze. Er zijn mensen die hele verhalen op schrijven zodat ze het nadien na 10 jaar opnieuw kunnen nalezen. Dit is trouwens een manier dat mensen rust kunnen vinden, je schrijft als het ware je hersenen helemaal leeg en zo geef je de hersenen ook rust. Als je dan nadien terug met je ex afspreekt of nadien kan je zeggen waarmee je bezig was. Een partner vindt dat altijd heel leuk om dit soort zaken te lezen, je hoeft niets te vrezen.

Tip #5 : Daten met je ex? Kies wat je ex leuk vindt

Mocht je weer een date hebben met je ex, kies dan iets wat hij/zij heel leuk vindt. Je kunt bijvoorbeeld als je ex heel veel van muziek houdt naar een concert gaan van haar/zijn favoriete zanger.

Je kan zoveel dingen doen en je kan zoveel dingen inbrengen om er een geslaagde avond van te maken. Eerst kun je beginnen met lekker eten en om de avond af te sluiten ergens te gaan drinken. Het zal je misschien een centje kosten maar dit zal zeker een goed effect hebben op je ex.

Tip #6: Relativeer en reflecteer op jezelf

Kan ik er iets aan doen? Dit zijn vragen die je jezelf moet stellen en waarop je, heel belangrijk, eerlijk antwoord moet geven. Zolang je niet eerlijk tegen jezelf bent, wordt het erg lastig om je relatie een eerlijke kans te geven.

Door afstand te nemen geef je, behalve jezelf, ook je ex de kans om jullie relatie onder de loep te nemen. Ex Terugkrijgen Tips

Jullie krijgen de tijd om elkaar te gaan missen. Wanneer je een tijdje rust hebt gehad en de breuk iets rationeler kan bekijken, is het tijd om voorzichtig contact met je ex-geliefde te zoeken.

Let op, voorzichtig. Loop niet te hard van stapel, zelfs niet als hij positief reageert op het vernieuwde contact.

Het is in deze fase belangrijk om rustig aan jullie relatie te werken. Begin bijvoorbeeld met wat contact via de telefoon. Na een aantal gesprekken kunnen jullie tot de conclusie komen dat er een fysieke afspraak kan plaatsvinden.

Tips om je ex terug te winnen: the don’ts

Tip #1: Je ex stalken

Zoals eerder in dit artikel werd genoemd, is het stalken van je ex een absolute afrader. Je zult je ex nooit terugwinnen met stalken als je liefdesverdriet hebt.

Sterker nog, je zorgt ervoor dat je zelf veel liefdesverdriet krijgt en je valt je ex ook nog eens lastig. Een situatie waarin eigenlijk niemand wint.

Ten tweede is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt, dus doe dit dan ook en blijf niet wekenlang in bed liggen omdat je jezelf heel zielig vindt. Ja het is rot, maar het leven gaat door!

Ten slotte moet je even alles wat met jouw ex te maken heeft opruimen. Weggooien hoeft nog niet, maar ruim het in ieder geval op zodat je het niet hoeft te zien. Dat zorgt voor onnodig verdriet.

 

Tip #2: Jezelf opdringen en kwaad worden

Als jou een nieuwe date wacht, kijk dan een beetje de kat uit de boom en begin niet dadelijk om de brokken aan elkaar te lijmen. Wacht een beetje op de reactie van je ex en als je ziet dat je ex in een optimistische bui is, kun je tot de kern van de zaak gaan. Wat wil zeggen dat je rustig gaat praten en niet ineens gaat schelden en je ex van alles verwijten.

Doe je dat toch dan kun je beter emigreren naar het buitenland want je maakt het alleen maar erger. En zeg zelf dat je het liever nog niet erger wilt maken dan het al is.

Je ex-geliefde gaan stalken, een schuldgevoel aanpraten of lastig vallen is misschien verleidelijk, maar niet het beste idee om je ex terug te winnen. Het is belangrijk om jullie breuk eerst voor jezelf op een rijtje te krijgen. Waarom hield de relatie geen stand? Waren er steeds vaker kleine irritaties? Waarover gingen deze ergernissen?

Tip #3 : Afspreken nadat je relatie is beëindigd

Maak vooral geen afspraakjes met je ex vlak na de breuk. Werk in de tussentijd aan jezelf.

Het is belangrijk om je goed te voelen tijdens jullie eerstvolgende ontmoeting, want dat straal je uit. Ga in de tijd na de breuk lekker winkelen, sporten en zorg goed voor jezelf. Tijdens jullie eerstvolgende date valt het je ex op dat je er zo goed uit ziet en dat je zo lekker in je vel zit. Dat zorgt voor verwarring, want je ex-geliefde komt erachter dat het leuk is om weer bij je te zijn.

Wees desondanks niet té enthousiast. Je mag verheugd zijn als er nog een date volgt, maar vraag niet meteen of jullie dan weer bij elkaar komen. Door de tijd de nemen win je je ex terug. Na een aantal afspraakjes kan je voorstellen om de volgende date bij een van jullie thuis plaats te laten vinden.

Je ex terugwinnen? Doe vooral moeite!

Ik kan je vertellen dat als je echt zeker weet dat je je ex wilt terughebben, je enorm veel moeite moet gaan doen. Je ex is al een keertje ‘’weggelopen’’ en nu moet je hem of haar overtuigen om in feite terug te komen. Dit kan je doen met heel veel geduld en om te laten zien dat je het echt meent met je ex want anders zal het tot een mislukking uitdraaien. Als de gesprekken goed gaan kun je som met een cadeautje afkomen, niet te veel anders ben je je ex aan het omkopen.

We hebben naast de eerder genoemde special over het terugwinnen van je ex ook nog dit artikel geschreven: 3 gouden tips hoe je je ex kunt terugwinnen

Gelukkig zijn er naast deze tips om je ex terug te winnen ook boeken geschreven die jou kunnen helpen.  Om 1 van mijn boeken te lezen, bezoek dan eens even ons liefdesverdrietacademie. Reeds duizenden personen hebben hun ex weten terug te winnen dankzij de tips & technieken die duidelijk omschreven staan in mijn boeken.

Hier zie je enkele verklaringen van tevreden klanten:

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG