Je ex terugwinnen moeilijk? 

Mijn ex heeft meteen een ander

Het is alweer 3 januari 2021. Wat vliegt de tijd!

Wat hebben we een heftig en ingewikkeld jaar achter de rug! Een jaar wat voor ongelooflijk veel veranderingen heeft gezorgd in ons leven. Mensen zijn een dierbare kwijt geraakt, hebben een baan verloren of kregen te maken met een relatiebreuk.

Zo las ik ook regelmatig "Michelle, het is net uit en mijn ex heeft meteen een ander" Betekent dat ook dat mijn ex nooit van mij heeft gehouden"

Waarom jezelf pijnigen met dergelijke gedachten? Dat je ex snel een ander heeft hoeft nog niets te zeggen.

In dit artikel leg ik je uit waarom en wat je kunt doen.

Maar vooraleerst wens ik je heel veel sterkte toe en het allerbeste voor het nieuwe jaar!

Wat als mijn ex meteen een ander heeft? Waren de gevoelens dan nog wel echt?

Ok je zegt me dat je ex meteen een ander heeft. Je vraagt je af of de gevoelens van je ex dan ooit wel echt zijn geweest.

Je voelt je bedrogen en je hebt de indruk dat je niets waard bent nu je altijd in deze leugens hebt geloofd.

Dit is een veel voorkomende situatie waarmee ik regelmatig te maken krijg.

Ik kan je verzekeren dat het niets zegt over jou wanneer je ex al zo snel een nieuwe relatie heeft.

Er zijn genoeg mogelijkheden om er achter te komen of de gevoelens van je ex nu wel echt waren of niet.

Ook kan ik je vertellen wat je het beste kunt doen om ervoor te zorgen dat je je eigenwaarde behoudt, zodat je niet nóg meer overtuigd raakt dat je niet ok bent.

Hier het goede nieuws:

Het feit dat je ex al zo snel voor een ander koos zegt alles over je ex en helemaal niets over jou!

Als je ex echt de moeite waard is, en jullie zijn slechts door allerlei misverstanden uit elkaar geraakt, dan is er zeker hoop!

ex heeft snel een nieuwe relatie

De invloed van maskergedrag op jou en je ex

Ik kan je via dit artikel belangrijke tips geven die ervoor gaan zorgen dat je jezelf niet gaat verliezen door de situatie. Ook kan ik je zeggen dat er genoeg acties zijn die je vandaag de dag al kunt inzetten om de aandacht van je ex te krijgen. 

Natuurlijk is het op zijn minst gezegd een verdrietige situatie als je ex al zo snel een ander heeft. Het is dus belangrijk dat je geen vergissingen maakt en alles in het juiste perspectief blijft zien.

Er zijn nu eenmaal bepaalde moeilijke omstandigheden die ertoe leiden dat mensen een bepaalde gedragsrol aannemen die niet overeenkomt met wie ze werkelijk zijn.

Je ex kan zich opeens anders gaan gedragen. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor jou!

Dit gedrag, ook 'maskergedrag' genoemd, is gedrag dat voortvloeit uit emoties. Gedrag dat niet vaak leidt tot een bevredigend resultaat. 

Als je dit artikel zorgvuldig leest zul je begrijpen wat je beter wel en niet kunt doen als je ex meteen een ander heeft.

Is alle hoop verloren nu mijn ex al meteen een ander heeft?

Ongeveer 4 jaar geleden kreeg ik een email van Heleen die toen hoogstwaarschijnlijk in dezelfde situatie zat als waar jij nu in zit. 

Haar man Jaap wilde van haar scheiden en was verliefd geworden op een collega. Ze hadden toentertijd 3 kinderen van 6, 8 en 11 jaar.

Ze schreef me dat haar ex naar de familie had gecommuniceerd dat hij niet meer gelukkig was met haar. 

Hij had echter niet verteld dat hij verliefd was geworden op een collega.

Heleen moest ook aan de buitenwereld vertellen dat zij het eens was met de scheiding en dat ze het nog steeds op vriendschappelijk niveau goed met elkaar konden vinden.

Heleen begon ongelooflijk hard aan hem te trekken wat ertoe leidde dat haar man steeds meer afstand nam. Sterker nog, hij trok al snel bij die collega in en na een jaar was die collega zwanger van hem!

Heleen had de moed opgegeven, was enorm verdrietig en twijfelde hard aan haar kansen.

Ze vroeg me 'Michelle is er nog hoop voor mij? Heeft Jaap ooit echt van mij gehouden?'

Ik raakt in gesprek met Heleen en al gauw bleek dat ze de verbinding met zichzelf was verloren. Ik vertelde haar dat ze eerst weer de verbinding met zichzelf moest gaan zoeken. Iets wat ze geheel uit het oog verloren had.

ex verliefd op een ander

Waarom zelfonderzoek zo belangrijk is wanneer je ex meteen een ander heeft

Ik vroeg Heleen naar het moment waarop zij de eerste signalen had opgemerkt. Signalen die haar duidelijk wilden maken dat haar ex beetje bij beetje afstand begon in te nemen.

Ze vertelde me dat er na de geboorte van de kinderen een enorme verandering was opgetreden.

Doordat ze zich helemaal gefocust had op haar kinderen en een topmoeder wilde zijn zag ze niets anders meer dan dat. 

Daarnaast begon ze zich te ergeren aan de familie van Jaap die de baby begon op te eisen. Heleen zag niet meer in dat Jaap zijn uiterste best deed om haar gelukkig te maken.

Ze begon in te zien dat ze alles té goed wilde doen en té veel controle wilde hebben en houden over de situatie. Ook vroeg ze niet om hulp.

Jaap sloot zich af van haar omdat hij de goede vrede wilde bewaren.

Heleen had geen idee wat er precies gebeurde. Het enige wat ze merkte is dat het steeds moeilijk werd om met elkaar in gesprek te geraken.

De verbinding terug met jezelf: dé sleutel voor het terugwinnen van je ex

Heleen begon door de gesprekken met mij steeds meer in te zien dat ze door haar gedrag steeds onaantrekkelijker werd voor Jaap.

We hebben allemaal liefde, aandacht en zorg nodig. Een partner rent hard weg als er druk op hem of haar wordt gelegd.

Zeker wanneer het vertrouwen weg is, wanneer je onzeker bent en laat zien dat je partner je nergens gelukkig mee kan maken. 

Het is logisch dat je partner zich nutteloos gaat voelen en steeds meer gaat denken dat hij of zij gefaald heeft.

Hierdoor raakt je partner gevoelig voor de charmes van een ander die het signaal geeft dat hij of zij wél de moeite waard is.

Wanneer één van de partners door onvrede contact zoekt met een ander, ontstaat er vaak heftige ruzies. Er worden lelijke dingen gezegd uit angst om te verliezen.

Wat vaak gebeurt als je ex meteen een ander heeft

Zo ook het geval in de situatie van Heleen. Ze schreef me vandaag "hoe kon ik ooit zo stom zijn om dat niet in te zien.

Ik zat vast in mezelf en was totaal de verbinding met mezelf kwijt waardoor Jaap geen andere uitweg meer zag dan mij te verlaten"

Nadat Jaap haar had verlaten bleef ze aan hem trekken en met name probeerde zij hem in te laten zien dat zijn nieuwe vriendin totaal niet bij hem paste.

Ze begon zichzelf te vergelijken met haar en zakte steeds verder in de put. Ze had niet door dat ze Jaap nog verder in de armen duwde van zijn nieuwe relatie. 

focus-op-jezelf

Nr 1 is en blijft het beheersen van gedachten en emoties

Wanneer je je realiseert dat je ex verliefd is op een ander, is het heel gemakkelijk om wanhopig te worden.

Door de emoties is het heel gemakkelijk dat je allerlei rare gedachtekronkels in je hoofd haalt. 

Die kronkels zullen je in ieder geval niet helpen.

Die kronkels komen immers voort uit van woede, pijn, jaloezie en angst. 

Kortom, allemaal negatief beladen gedachten die nooit zullen leiden naar verbetering!

Want wat gebeurt er als je ex al snel een ander heeft?

Je bent al snel geneigd om jezelf direct te vergelijken met die ander. Ook zul je geneigd zijn om de sociale media kanalen af te gaan om meer over die ander te weten te komen.

 Kortom, je zult geneigd zijn om net die dingen te doen die ervoor gaan zorgen dat je jezelf steeds ellendiger gaat voelen waarmee je jezelf steeds onaantrekkelijker maakt voor je ex.

je wanhopig voelen

Omdat je bent afgewezen denk je al snel 'ik ben niet ok' 'alleen de vriend(in) van mijn ex is ok, zelfs beter dan ik ooit was en ben'

Vrijwel het eerste wat je zult moeten doen is dus zo snel mogelijk controle terug krijgen over je emoties.

Niet alleen zullen ze je gek maken, ze kunnen je ook eigenlijk behoorlijk in de weg staan om je doel te bereiken om je ex terug te krijgen.  

Je bent geen concurrent van die ander!

Wanneer gedachten en emoties de overhand krijgen, loop je gevaar onherstelbare fouten te maken. Zeker als je probeert de aandacht van je ex terug te krijgen als hij of zij weet dat jij op de hoogte bent van zijn/haar nieuwe relatie.

Natuurlijk heeft dit allemaal geen zin.

Het heeft geen zin om allerlei verhalen in je hoofd te halen die niet per se gebaseerd zijn op de werkelijkheid. Want wat jij denkt is voor 99,9% van de gevallen niet waar.

Het is heel gemakkelijk om veronderstellingen te maken, vooral als je erg kwetsbaar bent en niet stevig in je schoenen staat.

Eén van de meest voorkomende situaties die ik meemaak tijdens mijn coachingsessies met klanten is dat ze zichzelf direct vergelijken met de nieuwe partner van hun ex.

Vooral als de ex als zo snel een nieuwe relatie is aangegaan is men geneigd aan te nemen dat de liefde tussen de ex en zijn/haar nieuwe partner veel sterker is dan het ooit was tussen hun.

Het helpt uiteraard helemaal niets om dergelijke gedachten te creëeren puur en alleen omdat je ex zo snel een andere partner heeft. 

Er kunnen tal van oorzaken zijn die ertoe hebben geleid dat je ex besloot in een andere relatie te stappen.

Wat de nieuwe partner van je ex zegt over je ex

Gary Lewandowski van Monmouth University hield een onderzoek onder 27 mannen en 98 vrouwen die langer dan 6 maanden geleden een relatiebreuk hadden doorgemaakt. Uit dit onderzoek bleek dat hun nieuwe partners grote gelijkenissen vertoonde met de voormalige partner t.a.v. fysieke kenmerken, persoonlijkheidskenmerken, hobby's en interesses.

Het is dus goed mogelijk dat je ex een nieuwe partner heeft die veel op je lijkt. Als dat zo is dan is de kans groot dat je ex is weggegaan omdat er niet werd beantwoord aan bepaalde behoeften.

Dat betekent nog niet dat jij niet ok bent!

Je ex heeft die beantwoording nu elders gevonden, maar die behoeftebevrediging kan ook tijdelijk zijn. Je ex kan straks uit een droom ontwaken en denken "waarom ben ik eigenlijk weggegaan? zo slecht had ik het toch ook weer niet met mijn ex"

Ik zeg niet dat dat altijd zo gebeurt, maar het is mogelijk!

Overwin je angsten en onzekerheden

bewegen tegen depressie

Nogmaals, dat wat jouw ex besluit te doen zegt helemaal niets over jou maar alles over je ex!

De eerste stap die dus gezet moet worden is het overwinnen van je eigen angsten en onzekerheden.

Eén van de beste manieren om dit te doen is om veel aan lichaamsbeweging te doen, elke dag weer!

Bovendien zal dit je zelfvertrouwen ten goede komen omdat je merkt dat je er beter uit gaat zien. Dit zal er ook voor zorgen dat je minder negatief gaat denken met als gevolg dat je je ook beter gaat voelen.

Je zelfvertrouwen herstellen als je ex snel een nieuwe relatie heeft met een ander

Ondanks het feit dat je gebroken bent en je geen uitweg meer ziet , is het toch van het grootste belang dat je je éérst focust op het herstellen van je zelfvertrouwen.

Ga eens na: als je jezelf constant vergelijkt met de nieuwe partner van je ex, wat denk je dan dat er gebeurt? Je zult vervallen in onaantrekkelijk gedrag zoals smeken, jaloezie, stalken etc.

Het is voor je ex dan heel gemakkelijk om zijn/haar nieuwe partner te zien als dé ideale partner.

Immers, die nieuwe partner zal tegen je ex zeggen dat je je aanstelt en dat hij/zij zich niets van je moet aantrekken. 

Je loopt zelfs het gevaar dat die nieuwe partner tegen je ex zal zeggen “hoe kon je ooit verliefd worden op die man/vrouw? Wat een aansteller/aanstelster zeg!” waardoor je ex steeds meer gaat denken dat de nieuwe partner gelijk heeft.

Mensen voelen zich nu eenmaal meer aangetrokken tot personen die veel zelfvertrouwen hebben en tevreden zijn met hun leven.

Dit betekent dus dat dit nu voor jou topprioriteit moet zijn!  Laat je dus omringen met mensen die je blij maken, die van je houden, die leuke dingen met je willen doen.

Wanneer je werknemer bent: ga eens om tafel zitten met je werkgever om eens te kijken welke cursussen je zou kunnen volgen om jezelf nog verder te ontwikkelen zodat je een nog interessantere positie krijgt binnen het bedrijf waar je werkt.

Je zult trots zijn op jezelf! De eerste stap naar heling!

Ga eens voor de spiegel staan en zeg eens tegen jezelf: "Ik ben goed zoals ik ben. Ik wil graag mijn leven delen met de persoon die mijn waarden ziet. Ik ben trots op mezelf en ik mag er zijn"

kijken in de spiegel

Wanneer een ex ziet dat je door de breuk positiever wordt, blijer wordt en je je niet laat kennen door de situatie.

Wanneer je ex ziet dat je sterk bent en je omgeving blij is om jou als vriend of vriendin te hebben, pas dan zal je ex aandacht voor je krijgen.

In plaats van kritiek leveren op de nieuwe partner van je ex, zorg je ervoor dat je je focust op de vraag hoe je uit jezelf het beste kunt halen!

Jouw gevoel van welzijn en eigenwaarde staat voorop. Dit zal niet alleen nu van waarde zijn, het zal je ook de rest van je leven blijven dienen!

Het terugwinnen van je ex als hij of zij snel een ander heeft is geen wedstrijd

Wanneer je jezelf als concurrent ziet van de nieuwe partner van je ex, of wanneer je die nieuwe partner op een voetstuk zet, loop je het risico de strijd juist te verliezen.

Zie het zo: je bent géén concurrent van die nieuwe partner. Integendeel! Je ex zal zich grote zorgen moeten maken dat jij er straks vandoor gaat met een nóg veel interessante man of vrouw.

Zolang je je blijft focussen op de partner van je ex zeg je eigenlijk tegen je ex “goh die nieuwe partner van jou is zoveel leuker dan ik ben”.

Je ex zal steeds meer overtuigd raken van deze boodschap. Je ex zal zich ook afvragen waarom je niet in staat bent om een leuke partner aan te trekken.

Je ex zal zich steeds trotser voelen over het feit dat hij/zij het nu wel gelukt is om een nieuwe partner te vinden. Dat is natuurlijk precies het tegenovergestelde van wat je wil, toch?

Dus hoe meer je jezelf ziet als de concurrent van die nieuwe partner, of als "vervanging," hoe meer je je ex in de armen van die ander duwt.

De kans bestaat ook dat je ex en zijn/haar nieuwe partner je uitlacht vanwege je hopeloze ongecontroleerde gedrag.

Denk nu maar niet dat je je ex een ‘bewijs van liefde’ geeft door te smeken of te stalken. Je bewijst jezelf, maar ook je ex niet met dit emotioneel afhankelijke gedrag, dus stop er vandaag nog mee!

Angst om te verliezen: de slechtste raadgever aller tijden!

Niets is zeker in het leven. Noch de relatie die je had met je ex, noch de nieuwe relatie die je ex heeft met die ander. Zeker als dat zo snel is gegaan. Vaak spreken we dan van een rebound relatie.

Lees hiervoor ook dit artikel "mijn ex heeft een rebound, wat nu?"

Probeer jezelf los te maken van angstige gedachten. Immers angst trekt negativiteit aan.

Wanneer je je focust op angst zul je dat ook aantrekken en zul je je steeds angstig blijven voelen. Dit zorgt er dan vervolgens voor dat je de verkeerde acties inzet.

Voorkom dat je ex de indruk krijgt dat je bevestiging van zijn of haar kant nodig hebt om je goed te voelen. Voorkom dat je ex denkt dat je hopeloos, angstig, verdrietig of onzeker bent.

Pas alleen als je het juist moeilijk maakt voor je ex om contact met je te krijgen zal je weer aantrekkelijk gevonden worden voor je ex.

Vergeet niet dat mensen, zich altijd meer aangetrokken voelen tot mensen die onbereikbaar zijn.

Maak het dus niet gemakkelijk voor je ex om weer in jouw leven te komen.

Zorg er daarnaast voor dat jouw leven er leuker uit ziet dan het leven van je ex. Op die manier zorg je ervoor dat je ex ernaar gaat verlangen om deel uit te maken van jouw leven.

gelukkig zijn met jezelf

Bedenk ook dat de liefde die tussen een man en vrouw niet zomaar kan verdwijnen. Dat gebeurt alleen als je negatief blijft en die negativiteit blijft voeden.

Wanneer je ex je benadert, laat je ex dan eerst merken dat het goed met je gaat. Gebruik humor en stel je ex op zijn/haar gemak.

Vertel een leuk verhaal over iets wat je hebt meegemaakt, wees wat speels in je communicatie. 

Je hoeft je ex ook niet alles te vertellen over wat je doet in je leven. Hou het een beetje spannend en daag je ex uit!

Lach met elkaar en zet je mooiste glimlach op. Bedenk dat je niet hebt gefaald, want falen bestaat niet. Alleen uitgesteld succes.

our-greatest-glory

Moet ik contact opnemen met mijn ex nu mijn ex meteen een ander heeft?

Nu, ik had al eerder geschreven over radiostilte zoals hier in dit stappenplan.

Natuurlijk is het een krachtige techniek, maar het is aan de andere kant ook wel belangrijk dat je niet volledig uit het leven van je ex verdwijnt. 

Het zou dan namelijk ook weer te gemakkelijk zijn voor je ex om te blijven investeren in deze nieuwe relatie.

Maar...

Neem zelf geen initiatief om contact op te nemen met je ex, maar negeer je ex niet als hij of zij contact met je opneemt.

De sleutel blijft het verleiden van je ex en je ex reden genoeg te geven om met jou in contact te willen blijven. Dit is alleen mogelijk als je je beste leven leidt en aarzel niet om dat te delen op social media!

Ik weet dat er zeer veel verschillende situaties en redenen zijn waarom het uit is tussen 2 mensen die eerst van elkaar hielden en elkaar zijn kwijt geraakt.

Daarom raad ik je aan om eens een kijkje te nemen in mijn aanbod hier. Het lezen van één van mijn Ebooks kan wonderen doen.

Ook zal een 1-op-1 gesprek met mij veel dingen verklaren en kan ik samen met jou de juiste koers bepalen. Uiteraard ben ik er ook voor om je te begeleiden in één of meerdere sessies.

Hierbij kan ik ook mijn kennis als hypnotherapeut goed gebruiken om je te helpen met liefdesverdriet.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat onder dit artikel. Alvast mijn hartelijke dank daarvoor!

Ik wens je het allerbeste in het leven en de liefde!

Liefs,

Michelle

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

 1. Ik leerde iemand kennen die net uit een scheidig kwam. De vonk was er zeer snel! In het begin was het duidelijk een soort rebound van haar, toch begon ik na een tijdje te merken dat ze zich openstelde naar mij. Ze vertelde aan iedereen hoe geweldig ik wel was en dat ze nog nooit zo verliefd was geweest. Ontmoeten van beide ouders, aanvaarding in beide vriendenkringen en vooral aanvaarding van de kinderen.
  Na iets meer dan een jaar volgt er van haar kant een paniekreactie. Ze vraagt rust om even op adem te komen en de aankomende definitieve scheiding te kunnen plaatsen. 1,5 week later zitten we terug samen en zegt ze me nog: hoe dom ben ik eigenlijk we hebben het zo goed samen.
  De dag daarna gaat ze met een vriendin iets drinken. Enkele dagen later laat ze me weten dat ze iemand heeft leren kennen waar ze meteen stapelverliefd is op geworden en dat ze dus bij mij op het verkeerde pad zou gezeten hebben. Ze verteld iedereen hoe geweldig die man wel is maar mijn sleutel durft ze niet terugbrengen uit schrik dat ze haar gevoelens naar mij niet de baas kan.
  Wie is hier nu de rebound? En hoe moet ik dit plaatsen?

 2. Hallo! ik had een relatie van 1 jaar en 2 maanden, we zijn allebei 18 jaar. We waren voor een serieuze relatie en het ging allemaal heel goed tussen ons alleen waren er vanaf augustus grote familieproblemen en daar had hij het erg moeilijk mee, sindsdien ging het wat minder tussen ons. Ik denk door de problemen maar hij denkt van niet. 19 februari maakte hij het uit maar stuurde hij me al de dag erna dat hij er spijt van had en het terug goed wou, hij heeft na 2 dagen serieus praten toch terug getrokken want hij had nog steeds veel aan zijn hoofd (hij heeft nog altijd in zijn hoofd gezeten met die problemen, ik steunde hem zoveel ik kon). Dit heeft uiteindelijk tot 25 februari geduurd dat hij me elke dag wel stuurde dat hij mijn cadeau’s voor hem bijvoorbeeld wou terug geven maar hij ging daar niet verder op in of hij stuurde me een bericht “verkeerd”. Ik heb gezien dat 1 maart zijn nieuwe vriendin voor het eerst een reactie had geplaatst op een bericht van hem, een meisje waar ik zeker van ben dat hij daarvoor nog niet kende ze woont ook ver weg dus vrienden van me gokken dat hij na dat praten een datingapp heeft geïnstalleerd (zo hebben wij elkaar ook leren kennen). Iedereen vindt het meisje “lelijker” dan ik (niet verkeerd bedoeld 🙂 ) en je kunt mij een klein beetje herkennen in haar gezicht. Mijn ex deelt geen foto’s van haar of verandert zijn status van vrijgezel naar relatie terwijl zij wel al een aantal dingen heeft gedeeld en haar profielfoto heeft verandert. Zijn vader weet ook niet van dat nieuwe meisje af en zijn oma weet zelfs nog niet dat het uit is tussen hem en ik..

  Ik heb sinds 12 maart geen contact meer met hem opgenomen, hij heeft me ook geblokkeerd op Messenger. Hij doet kwaad naar mij toe en dat deed hij ook toen hij het pas uitmaakte dus ik weet niet wat dat echt betekent. Al mijn kennissen die hem ook wat kennen zeggen dat zij een rebound is maar ik wil geen valse hoop hebben. Zou dit een rebound kunnen zijn en wat moet ik dan precies doen? Ik heb bijna al uw artikels gelezen dus geen contact doe ik nu al 🙂

 3. hallo ik had een lief van 3 maanden ik was zo verliefd en nu nog altijd maar hij heeft het uitgemaakt voor een ander maar ik wil hem terug WAT MOET IK DOEN ????

  1. Beste Bella,

   Eerst tot rust komen. Reflecteren op je eigen (emotioneel afhankelijke) gedrag en daarvan leren.
   Hem geen vragen stellen over zijn nieuwe vriendin en als hij naar je vraagt, nuchter, kalm en vriendelijk blijven.
   Je goed inlezen op de website,of het online programma c.q. Win Hem Terug lezen etc. etc.
   Sterkte met de situatie!
   Hartelijke groet,
   Michelle

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG