Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ex Komt Terug, Hoe Interpreteer Je Dit

In dit artikel ga ik het hebben over de beweegredenen die een ex partner kan hebben om terug te komen, ofwel, hoe kun je de verlegen toenaderingspogingen van je ex nu het beste interpreteren? Het is soms moeilijk om er achter te komen of die pogingen nu voortkomen uit beleefdheid, vriendschap, nostalgie of verlangen om weer samen een koppel te vormen. Tijd dus voor een analyse van de situatie.

Je ex weet waarschijnlijk niet waarom hij of zij terugkomt

Je ex weet niet zo goed of jij de persoon bent die zijn of haar hart sneller deed kloppen of degene die juist de pijn liet voelen en dus iemand met wie geen toekomst kan worden opgebouwd. Niet alleen jij, maar ook je ex ervaart de mentale verwarring en emotionele wervelwind na de breuk. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom je ex terugkomt: het verlangen om de vriendschapsband aan te houden, om zichzelf ervan te verzekeren dat het goed met je gaat, maar ook vanwege de stille hoop dat je wellicht toch weer de geweldige persoon wordt die je was.

Een ex komt terug of vlucht door jouw handelen  ex komt terug

Dat is logisch toch? Wat de geheime verlangens van je ex ook moge zijn, als je ex bij je terug komt, dan betekent dat dat je iets goed doet. Hetzelfde geldt als je ex het uitmaakt, dan betekent dat dat je fout bent geweest.

Dus als je wilt weten waarom je ex terug komt, stel jezelf dan de vraag: wat heb ik dan toch gedaan wat hij/zij zo leuk vindt opeens? Een voorbeeld: je hebt je ex met rust gelaten, of hem of haar de aandacht gegeven en het belang van zijn/haar aanwezigheid nog eens benadrukt. Het kan zijn dat je ex opeens merkt dat hij of zij je mist

Pas op voor dubbelzinnigheid

Je ex is heel erg warm, knuffelig, maar altijd toch tot op zekere hoogte? Een ex die niet van plan is terug te komen, heeft wellicht diep in zijn of haar hart daarnaar toch het verlangen.. Een ex die wel terug wil komen is vaak bang dat de problemen zich zullen herhalen. Het is heel normaal dat het gedrag van je ex dubbelzinnig is. Dit gedrag geeft een signaal af: je ex wil ergens wel, maar is niet overtuigd. Probeer de herinneringen uit het verleden weer terug te halen. Als je ex ervan hield dat jij altijd het initiatief nam, laat het dan weer zien. Als je ex er een hekel aan had dat je altijd zoveel druk op hem of haar legde, geef je ex dan nog meer ruimte.

Win tijd om erachter te komen wat je ex wil

Speel eveneens een dubbelzinnig spel. Je ex zou niet weten waar hij of zij zich aan zou moeten houden. De onzekerheid zal ervoor zorgen dat je ex uit zijn of haar schulp kruipt. Als je ex niet met je wil daten, dan zal je ex dat op een of andere manier wel laten merken. Als je ex wel terug wil komen en je zet zelf naar geen definitieve stappen toe, dan kan het zijn dat je ex het niet meer kan volhouden en uiteindelijk zijn of haar echte intenties zal laten zien.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG