Je wilt je ex terugwinnen? Ontdek je kansen in deze test! >>>Klik Hier

Ex Terug? De Do’s & Dont’s Op Een Rijtje!

Het is erg vervelend als je relatie is verbroken en vooral als jij het er niet mee eens was. Je hebt natuurlijk meteen geprobeerd om je ex terug te krijgen, maar helaas heeft dat niet gewerkt. Dat betekent niet dat je nu geen enkele kans meer hebt om je ex weer voor jou te winnen.

Ondanks het grote verdriet, zul je toch je leven weer op een rijtje moeten krijgen. Het is logisch dat je je alleen voelt. Vooral op de momenten van de dag waarbij jullie normaal gesproken altijd samen waren. Nu moet je alleen ontbijten en ben je helemaal alleen als je thuis komt van je werk. Dat zorgt voor een nieuwe, vervelende situatie.

Ex terug – de do’s and dont’s

Jij wil net als vele anderen graag je ex terug. Dit kan je doen met een aantal tips die je nu gaat krijgen!

De dingen die je absoluut niet moet doen:

1. Je ex stalken is een absolute afknapper en dit moet je dus absoluut niet gaan doen. Het is vervelend voor je ex, maar ook voor jou, ook al heb je dat niet meteen door. Je bent namelijk steeds bezig met je ex terwijl je dat eigenlijk niet zou moeten doen!

2. Langsgaan terwijl je hierover geen contact hebt gehad. Doe dit niet om ruzies te voorkomen. Je wilt geen ruzie, maar je zet je ex voor het blok als je ineens voor de deur staat. Wat verwacht je ervan? Je wordt niet met open armen ontvangen omdat de situatie tussen jullie misschien nogal lastig is.

3. Zielig doen bij je ex gaat al helemaal niet werken. Stel dat het toch zou werken, dan neemt je ex jou terug omdat je ex jou zielig vindt. Dat is ook niet de bedoeling en uiteindelijk zal het ook niet goed aflopen.

Dingen die je wel moet doen:

1. Volwassen omgaan met de relatie is zeker een aanrader. Bovendien is dit ook aantrekkelijk voor de ex, omdat je je zelfs in een lastige situatie netjes kunt blijven gedragen. Dit zal jouw ex alleen maar nieuwsgieriger maken naar jou!

2. Verder gaan met jouw leven en even afstand nemen van je ex en alles wat met jouw ex te maken heeft. Vergeet niet dat er ook nog andere dingen zijn dan je ex, en het zal je goed doen om even ergens anders mee bezig te zijn.

3. Wees realistisch en denk een avondje goed na over jullie relatie. Bedenk wat je anders zou willen maar weet ook waarom de relatie voorbij ging. Is het realistisch om te denken dat het weer goed gaat komen? Of zijn de problemen te groot om te worden opgelost?

Je ex terug krijgen met Michelle vd Berghe!

Als je net als allemaal andere mensen ook je ex terug wilt krijgen, kun je ook kiezen om het gratis rapport en de gratis videotrainingen te downloaden van Michelle vd Berghe. Hierin ontvang je veel meer tips over het terug krijgen van je ex en daarbij leer je ook veel over jouw relatie!

Wil je meer hierover weten? Ga dan naar zo krijg je je ex terug.  Je kunt ook nog dit artikel lezen? je wilt je ex terugkrijgen? lees dit

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties