Ex Terug Methode : Waarom Precies?

Waarom zou je een ex terug methode moeten volgen en welke is uiteindelijke de beste?

Dit is een vraag waarmee heel veel mensen die kampen met liefdesverdriet zich bij mij melden. Immers, na een relatiebreuk is je diepste wens : je ex terugwinnen. Het liefst wil je dit ook zo snel mogelijk, want je bent weer op jezelf aangewezen en dat voelt helemaal niet fijn.

Waarom is het eigenlijk zo’n akelig gevoel als je ex je heeft verlaten? Wel, je was gewend om met hem/haar lief en leed te delen. Hoe treffend is ook deze uitdrukking in de Nederlandse taal : lief en leed delen. Je hebt dus liefdevolle momenten beleefd met je ex, en nu ervaar je leed door je ex. Je vraagt je af welke ex-terug-methode je hierbij kunt helpen en of je daarmee het gewenste resultaat kunt bereiken: je relatie herstellen.

De waarheid achter ex terug methodes

Het is geheel niet mijn bedoeling om je met de uitdrukking ‘ex terug methode’ op een verkeerde denkspoor te zetten, te weten : dat in alle gevallen, door het volgen van mijn eigen geschreven methode je ex terugwinnen mogelijk is. In veel gevallen is het, in tegenstelling tot wat hier en daar wordt beweerd, zeer zeker mogelijk om via een professionele stap-voor-stap-methode je ex terug te krijgen. Je moet je echter wel realiseren dat het terugwinnen van een ex partner niet over rozen zal gaan, dat je je in eerste instantie helemaal niets mag verwachten eigenlijk.

Waarom mijn ex terug methode volgen zo belangrijk is

1. Je aanpassingsvermogen en mindset in de beginfase

Als het net uit is, zul je alleen verder moeten. Sommige mensen zijn echter nooit echt alleen geweest omdat ze altijd een relatie hebben. Voor hen zal dit een extra uitdaging betekenen. Voor de mensen die wel langere tijd vrijgezel zijn geweest, betekent het : teruggaan naar de tijd vóór je laatste relatie. In beide gevallen is het niet zo vreemd dat in deze eerste stappen na het beëindigen van een relatie terugverlangt naar je ex-geliefde. Je wilt het liefste je ex terugwinnen, maar dat gaat niet van de ene dag op de andere. Je zult binnen de methode leren hoe je je mindset kunt veranderen en je je aan de nieuwe situatie kunt aanpassen, maar vooral ook: hoe je je daar goed bij kunt voelen!

2. Reflecteren op de breuk

Binnen de professionele ‘ex terug methode’ die ik zelf heb geschreven (lees “Win Haar Terug/ Win Hem Terug”) en waar ik maanden lang aan heb gewerkt, zul je oefeningen moeten doen om de ware oorzaak van de breuk te achterhalen. Je hebt vaak niet altijd goed door waar het aan ligt dat je relatie nu tot een eind is gekomen. Door het maken van de oefeningen  zul je ervaren dat je steeds meer inzicht krijgt in je situatie waardoor je beter in staat zult zijn om de juiste handelingen uit te voeren.

3. Mijn ervaringen met mensen zoals jij

Bij het schrijven van mijn “Win Haar Terug”  en “Win Hem Terug”  Ebook, en later ook bij het online ex terug coaching programma (met de mooie en toepasselijke naam “Van Breuk Tot Doorbraak”), heb ik dankzij mijn jarenlange ervaringen met mensen die hun ex terug wilden winnen, veel van deze ervaringen kunnen integreren in de ex-terug-methode. Zie hier dus al één van de grootste voordelen van het aanschaffen van zo’n methode geschreven door een professional: al deze ervaringen en situaties helpen jou om de fouten die anderen maakten te voorkomen. Daarmee kun je ongelooflijk veel voordeel halen uit wat wel werkt en wat niet.

4. Persoonlijke hulp bij het volgen van mijn ex terug methode

Niet alleen door de ervaringen met anderen, maar ook door eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is als je je ex wilt terugwinnen en je krijgt geen contact. Voor sommige mensen is het echt heel moeilijk om met hun ex-geliefde om te blijven gaan. Vaak is het wel gewenst, omdat een dergelijke innige band met anderen schaars is.

Verlies zou dan heel jammer zijn. Als je uiteindelijke doel het terugwinnen van je ex is, zul je goed op je schreden moeten letten in het contact met je ex. Een valkuil is bijvoorbeeld teveel aandacht willen geven waardoor je de ander eerder op afstand zult jagen dan dichterbij zult halen.ex terug methode

Contact met je ex heeft aan de andere kant ook een aantal voordelen alleen zul je moeten weten hoe je dat contact het beste kunt herstellen. Wanneer je dat lukt (mijn ex terug methode zal je zeker gaan helpen) kun je elkaar weer door een andere bril gaan zien, elkaar weer opnieuw gaan ontdekken.

De combinatie van mijn persoonlijke hulp en het lezen van de stappen die ik voor je heb ontwikkeld, ligt verzoening tussen jou en je ex zeer zeker en veel eerder tot de mogelijkheden dan wanneer je zo’n methode niet zou volgen. Hoe je je moet opstellen jegens je ex is dus van wezenlijk belang.

Natuurlijk hangt het contact dat je zult hebben met je ex voor een groot deel af van het type mens dat je ex is. Is het iemand die veel initiatief nam? Of was het juist een afwachtend type? Ga in je benadering naar je ex-geliefde goed om met de kennis die je over deze persoon hebt. Vaak weet je al van tevoren wat voor gedrag de ander naar je toe zal leiden, of juist van je zal doen afstoten.

5. Is mijn relatie nog de moeite waard

Dit is een essentiële vraag die veel mensen zich stellen nadat ze gedumpt zijn door hun ex. Ze vragen zich af of ze nog voor hun ex moeten vechten. Ook dit is iets waar je niet zo snel het antwoord op weet, maar ook dit is een onderdeel die ik behandel in mijn ex-terug methode.

6. Je eigen rol na de relatiebreuk

In mijn methode sta je ook stil bij je eigen rol in het breken van je relatie. Een relatie die uitgaat is nooit de schuld van maar één iemand. Je ex terugwinnen kan na verloop van tijd alleen, als je zelf bereid bent je patronen te doorbreken. Jouw gedrag bepaalt in hoge mate hoe je ex op jou reageert. Vaak zul je zien dat in vriendschappen na relaties de ex-geliefde verbaasd is over het karakter van de ander.

Er is ineens meer aandacht, meer zachtmoedigheid en minder strijd. Dit heeft te maken met je eigen rol en het veranderen van je gedragingen. Je ex terugwinnen is geen magische tovertruc, het heeft veelal juist te maken met je opstelling waardoor de ander je weer meer gaat waarderen.

De uiteindelijke verzoening: het ultieme doel van een methode

Als het niet lukt weer contact te hebben met je ex na het verbreken van de relatie, kun je je afvragen waarom dit het geval is. Is de ander boos? Dan kun je het op een originele manier proberen goed te maken. Neem hierbij wel afstand van het weer willen ‘bezitten’ van je ex! Een verzoening is alleen mogelijk als er van beide kanten een oprecht verlangen is. Dwang zal in geen enkel geval een waarachtige liefde terugbrengen. Naarmate het contact intensiever wordt, kun je kijken waar je ex behoefte aan heeft om uiteindelijk de persoon te doen inzien dat juist jij de ware was en bent.

Wil je je ex terugwinnen? Je kunt natuurlijk altijd een van de honderden artikelen lezen op deze website, maar wat je ook besluit te doen, gebruik vooral je gezonde verstand. Niemand kan je de garantie geven of door het volgen van een ex terug methode je inderdaad ook je ex terug krijgt. Zelfs ik kan je dat (helaas) niet beloven. Ik kan je echter wel beloven dat ik er alles aan zal doen je in de juiste richting te sturen en je aan te moedigen om niet op te geven. Ook zal ik je laten zien wat het beste voor je is: of doorgaan met je leven of toch er alles aan doen om je relatie te herstellen en weer terug te komen bij je ex. Maar onthoud 1 ding: kies voor een coach die echt bestaat en ga niet af op wat er wordt verteld op websites terwijl je niet eens weet wie er ‘achter zit’, en ga na of het werkelijk een professional is of niet.

Wil je nog meer lezen over hoe je je ex kunt terugwinnen? De tips in deze uitgebreide special gaan je zeker helpen!

Ex Terug Methode om je ex terug te winnen by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties