Je Ex Terug Na Een Scheiding?

Ex terug na scheiding

Nu jullie weer bij elkaar zijn na de scheiding zul je ongetwijfeld merken dat je relatie niet meer hetzelfde is als voorheen. Dit kan je wellicht wat onrustig maken want je weet misschien niet goed meer wat te doen? Je bent misschien ook bang om in dezelfde routine te belanden en om terug de fouten uit het verleden te maken (of je partner). Ontdek in onderstaande video hoe jij terug een geweldige relatie krijgt nadat je uit elkaar bent geweest!

(lees hieronder de transcriptie van de video)

Ex terug na scheiding maar de oude relatie bestaat niet meer

Nu jullie weer terug bij elkaar zijn na een scheiding zul je merken dat je relatie niet meer hetzelfde is als voorheen. Dat kan je enigszins verontrusten want nu weet je wellicht niet goed meer wat je moet doen.

Je bent ook bang om in dezelfde routine te vervallen of dezelfde fouten te maken.

In de eerste plaats is het belangrijk dat je er voor gaat zorgen dat er regelmatig momenten zijn van quality time.

En bekritiseer je partner niet voortdurend, stel geen eisen waarvan je op voorhand weet dat die niet haalbaar zijn voor je partner, en laat je partner in zijn waarde. Dat zijn één van de belangrijkste dingen waaraan jullie nu moeten werken. Niet te veel op elkaars huid zitten maar creëer ruimte voor elkaar. Voorkom een tweede scheiding door deze eerste als een les te zien.

Bovendien is je relatie niet meer als voorheen en dat is alleen maar goed. Het betekent dat je op een andere, hopelijk betere en verstandigere, manier met elkaar omgaat.

Vergeet niet de oorzaak dat het de eerste keer spaak liep en jij, of je partner, niet gelukkig was met de situatie. Door de ervaring van de scheiding, waarbij je een tijdje zonder elkaar hebt leren leven en de gesprekken die jullie hebben gevoerd om weer bij  elkaar te komen, dit alles heeft jullie rijper gemaakt en ervoor gezorgd dat je nu een minder oppervlakkige relatie met elkaar kunt hebben.

In veel relaties komt het fenomeen van oppervlakkigheid naar voren en als ze dan eenmaal uit elkaar zijn realiseren ze zich opeens hoeveel waarde hun relatie had.

Ex terug na scheiding: begin van een nieuwe periode

Nu je samen met je geliefde aan het begin van een nieuwe periode staat komt het er dus op aan dat jullie niet weer in de oppervlakkigheid vervallen zodat het niet weer tot een scheiding komt.

Natuurlijk kan het voorkomen dat twee mensen echt niet bij elkaar passen en dat het alleen de passie was die de relatie in stand heeft gehouden. Meestal kom je dan ook niet terug bij elkaar na een scheiding en gaat, als de vlam gedoofd, gaat ieder weer zijn weg.

Jij en je partner zijn er echter van overtuigd dat jullie voor elkaar bestemd zijn anders waren jullie niet weer bij elkaar gekomen en jullie hebben ook ingezien en dat het de moeite waard was om voor elkaar te vechten.

Het zal niet meevallen om niet toch weer in oude gewoontes en omgangsvormen met elkaar te vallen. Wees dus kritisch op jezelf en neem af en toe pas op de plaats en pas toe wat je geleerd hebt uit de boeken die je gelezen hebt.

Wees alert op fouten uit het verleden, maak ze niet weer. Zie je dat je partner het wel doet, til er dan niet te zwaar aan, sommige dingen lossen zich vaak ook vanzelf op en over andere dingen zul je met elkaar moeten praten. Als je niet oppast zit er strak zowel bij jou als bij je partner weer oud zeer en wrok. Waak daarvoor en communiceer zoveel mogelijk met elkaar. Zorg er ook voor dat je regelmatig tijd neemt voor jezelf maar zeker ook voor elkaar.

En denk eraan jij bent de persoon die de touwtjes in handen heeft.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG