Ex Terug Tips? Ontdek Hier Enkele Bewezen Tips!

Aan alle mooie liedjes komt een einde. Maar is dat wel zo? Misschien hoeft het helemaal niet zo te gaan. Met de juiste acties of woorden kan jij je ex weer helemaal terugwinnen. Lees hier enkele tips om je ex terug te winnen.

Tip #1: Doe het rustig aan!

Eerst kan je de situatie best even laten bekoelen. Het heeft tijd gevraagd om de beslissing te nemen om uit elkaar te gaan, dus het zal ook een beetje tijd kosten om je ex terug te krijgen. De hele tijd bellen of sms’en is zeker niet de beste oplossing. Dus laat het idee van de romantische sms om 3u ’s nachts maar varen en hou die perfecte zinnetjes in je achterhoofd voor een beter moment.

Je ex bespioneren of volgen is ook niet meteen het beste plan. Voor je het weet wordt je gearresteerd wegens stalking. Het is ook zeker niet goed voor je mentale gezondheid om de hele tijd compleet opgeslorpt te worden door negatieve impressies. Zelfmedelijden is niet de snelste weg naar geluk.

Wanneer dan wel?

Het is moeilijk om een tijdsduur te plakken op liefdesverdriet. Het proces dat jij doormaakt, verschilt natuurlijk van wat je ex meemaakt. Daarom kan je niet weten wanneer het juiste moment is om terug contact te zoeken. Maar wanneer je het wel doet: wees niet opdringerig. Nodig je ex vrijblijvend uit om af te spreken, maar dring jezelf niet op. Dat werkt meestal averechts. Michelle vd Berghe omschrijft in haar boek en cursusmateriaal perfect hoe jij je ex kunt uitvragen zodat je ex in 9 van de 10 gevallen hierop ingaat!

Wat -soms- wel kan helpen is het toegeven van je fouten, als je die gemaakt hebt. Excuses zijn soms perfect op hun plaats. Het feit dat jij je nederig opstelt en je fouten toegeeft, kan zorgen voor een kettingreactie aan emoties. Zeker het proberen waard dus. Denk goed na over je woordkeuze.

De eerste zinnen je die tegen je ex zal zeggen, zijn erg belangrijk. Van die zinnen hangt af of je ex al dan niet met je wil verder praten. Je ex beledigen of beschuldigen zal natuurlijk niet helpen.

Dat klinkt logisch. Maar toch doen veel mensen het wel bij een hereniging. Het is dus heel belangrijk dat jij jezelf even nederig opstelt en je ex doet voelen dat hij of zij een fantastisch persoon is.

De basis

Denk eens na over de reden waarom je lief nu je ex is. Wat heb je verkeerd gedaan? Of wat vind je ex niet leuk? Dan kan je meteen ook gaan verder denken over hoe je dat probleem kan aanpakken om ervoor te zorgen dat je ex terug een toekomst met jou wil. Misschien heb je wel een onaangenaam kantje waar je jezelf op kan concentreren en kan je alsnog de droompartner zijn die je ex nooit in je gezien had.

Kijk ook eens even terug over je relatie en hoe je veranderd bent over de maanden en jaren. Wie is die persoon waar je ex verliefd op werd. Ben je die persoon nog steeds? Of word jij die persoon terug? Je hebt het voordeel dat je je ex heel goed kent. Je weet welke outfit je ex doet watertanden. Soms kunnen locaties de doorslag geven. Spreek af op de plaats waar je elkaar voor het eerst gekust hebt bijvoorbeeld. Aangename herinneringen zorgen voor een fijn gevoel en dat kan alleen maar voordelig zijn.

Luister en kijk!

Schat je kansen in en kijk of je ex je terug wil. Luister goed naar de woorden die je ex gebruikt. Woordkeuze verklapt veel over wat iemand voelt. Praat je ex gewoontjes en zoals je hem of haar goed kent? Of zijn de woorden van je ex afgewogen en voorzichtig? Naast woordkeuze is lichaamstaal een goede manier om gevoelens af te lezen. Kijkt je ex je recht in de ogen of kijkt hij of zij naar de grond?

Zit je ex met de benen naar je toe gedraaid of eerder weg gedraaid? Het zijn allemaal belangrijke indicaties. Zonder jezelf voor schut te zetten, kan je toch snel aflezen waar je voor staat en of je een kansje maakt. Ook al lijkt het niet meteen de goeie richting uit te gaan, onthoud dan: tijd heelt alle wonden!

Wil je meer hierover weten? Ga dan naar https://www.liefdesverdriet.nl/hoe-krijg-ik-mijn-ex-terug.  Je kunt ook nog dit artikel lezen? goede tips om je ex terug te winnen

Ex Terug Tips? Ontdek Hier Enkele Bewezen Tips! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties