Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ex Terugkrijgen? Ontdek Hier Dé Snelste Methode!

je ex terugkrijgen? Nadat je van je ex bent afgegaan kom je ineens tot de conclusie dat hij of zij eigenlijk toch wel de partner van je leven was. Nu dat je er achter komt, is het eigenlijk hopeloos te laat, of toch niet?

Je kan proberen om je ex terug voor jezelf te krijgen, houd dan wel ergens goed in het achterhoofd dat je het deze keer niet zo gemakkelijk gaat hebben om je ex weer voor jezelf te winnen. Iemand imponeren voor de eerste keer is niet zo lastig maar een persoon opnieuw heroveren , kan je geld en moeite kosten.

Ex terugkrijgen? Laat je ex even met rust

Je kan je ex terugkrijgen als je hem of haar maar even met rust laat. Je ex moet net als jij alles even relativeren en alles eens op een rijtje zetten. Het heeft geen zin om aan te dringen, hoe het precies met je ex gaat.

Indien je dat toch wil doen, kun je na een 2 of 3 weken een simpel sms sturen met ‘’hoe gaat het met je’’? Als je dan geen antwoord krijgt, kijk dan nog een beetje de kat uit de boom want dat wil zeggen dat je te vroeg bent.

Ga niet roddelen over je ex, wat we ook gedaan heeft

Het zou best kunnen dat je ex een rotkarakter had en je heeft behandeld als een beest. Wat hij of zij ook gedaan heeft, het is tijd om dit allemaal te laten rusten.

Als vrienden of familieleden vragen hoe het nu was met je ex ga dan niet meteen over je ex roddelen maar wees neutraal want er is tenslotte ene klein plekje in je hart dat je ex terug wilt.

Je moet je voorstellen dat als je roddelt over je ex en de roddels komen tot bij je ex terecht dat van een verzoening geen sprake meer kan zijn. Je kan met je beste vrienden natuurlijk je hart luchten maar wees consequent.

Spreek af met je ex als het beide personen goed uitkomt

Je kunt je ex terugkrijgen als je hem of haar uitnodigt om iets te gaan wanneer het haar uitkomt. Ga dan niet meteen boos worden op je ex als zij niet kan of als ze terug komt van een zware werkdag komt.

Het is doodnormaal dat mensen rust nodig hebben na hun werkdag. Kies bijvoorbeeld een kalme dag om samen iets te gaan doen bijvoorbeeld de zaterdag of de zondag. Als je een akkoord hebt bereikt, kun je ergens naar toe gaan waar je ex het hart van in is.

Bijvoorbeeld als je samen van de kermis houdt, ga dan naar een plaats waar een grote kermis staat. Zo kun je samen de hele kermis doorwandelen en misschien ergens wat praten met oliebollen.

Koop altijd een kleinigheidje

Voordat je met je ex gaat afspreken, koop je best een kleinigheidje. Dit hoeft niet meteen een dure diamanten ring te zijn (kan ook) maar het kan best een kleine ketting zijn of een armband. Je kan uiteraard ook iets meenemen om op te eten bijvoorbeeld lekkere pralines die je ex graag eet. Als je van plan bent om bloemen te kopen, koop dan rode rozen, daar vallen vrouwen voor.

Je ex terugkrijgen kan simpel zijn als je naar je ex luistert en als je haar verhaal laat doen. Je moet je voorstellen dat je ex veel te vertellen heeft en dat er een aantal dingen van het hart moeten. Luister aandachtig en voordat je het weet mag jij ook je zegje doen. Ga niet meteen in discussie maar wees beleefd en kalm en alles komt goed. hopelijk kun je je ex terugkrijgen!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG