JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Je ex terugwinnen tijdens de lockdown

Op het moment dat ik dit schrijf is het alweer bijna een jaar geleden sinds COVID-19 zijn intrede deed. In het begin realiseerden we ons nog maar half dat er grote veranderingen zaten aan te komen in onze dagelijkse gewoonten en manier van leven.

Koppels die op dat moment al in een relatiecrisis zaten, zagen hun problemen opstapelen. Nog steeds verkeren mannen en vrouwen die nu hun ex terug willen tijdens de lockdown in een moeilijk parket.

In dit artikel spreek ik tot al degenen die door deze crisis hun partner zijn kwijtgeraakt en hun breuk betreuren.

Het moge duidelijk zijn dat een relatiebreuk tijdens deze crisis toch echt het laatste is wat je wilt.

De coronacrisis kan liefdesverdriet verergeren

We weten allemaal dat we elkaar nodig hebben. Mensen zijn nu eenmaal van nature sociale dieren. We hebben een natuurlijke behoefte aan contact met anderen. We willen graag het gevoel hebben ‘erbij te horen’.

Als je relatie over is in 'normale tijden' en je partner heeft je verlaten, dan kan het gevoel van eenzaamheid al behoorlijk zijn. Vindt de breuk tijdens de lockdown plaats, dan is de kans groot dat liefdesverdriet voelt als iets wat onoplosbaar lijkt.

Maar niets is minder waar. Lees maar gauw verder.

Je ex terugwinnen tijdens de lockdown: 4 belangrijke punten 

Ofschoon ik zelf van mening ben dat de huidige maatregelen inmiddels behoorlijk uit verband zijn getrokken, is het niet mijn doel om hier verder op in te gaan. Het gaat bovendien niet om wat ik er zelf van denkt, maar hoe ik jou tijdens deze periode het beste kan helpen.

Inderdaad, mijn doel is om jou handvatten te geven om goed met de situatie om te kunnen gaan. Laat je je namelijk door deze depressie meesleuren dan kun je je kansen om je ex terug te winnen wel vergeten. Je ex heeft uiteraard niets aan je als je depressief bent.

In dit artikel beschrijf ik 4 belangrijke punten die je laten zien dat er ook tijdens een lockdown periode op dit gebied kansen liggen. Deze punten kunnen je helpen om je beter te voelen, je negatieve zelfbeeld te verbeteren waardoor je tevens weer aantrekkelijker wordt voor je ex.

foto van Andrea Ucini - The Guardian

#1 Angst creëert verwijdering

Misschien heb je de vele artikelen op mijn website al gelezen en heb je geleerd dat angst en negatieve gevoelen juist verwijdering creëert. Je ex zal daardoor nog verder afstand van je nemen

In normale tijden, buiten de lockdown om, is het al lastig genoeg om met liefdesverdriet om te gaan.

Nu we in een crisis zitten kan, door afwezigheid van contact, het gevoel van angst van verlies van controle op je ex enorm toenemen.

De kans dat je daardoor fouten maakt neemt dan eveneens toe. De meeste mensen zijn dan ook geneigd te denken dat hun ex contact heeft met een ander.

Laat je echter niet intimideren door deze situatie. Het is echt compleet zinloos om deze negatieve gedachten te voeden door je angst en zorgen.

#2  Positieve energie trekt positiviteit aan

Ten eerste, als jij je mee laat voeren door de angst dat je ex je zal vergeten zul je uiteindelijk niet in staat zijn om een normaal gesprek te kunnen voeren met je ex. Je zult zelfs niet in staat zijn om je ex een gepast bericht of brief te sturen.

Wanneer je geen contact hebt met je ex, zal ook tijdens de lockdown je angst een aanzienlijke impact hebben op jouw kansen. Door die onzichtbare maar wel voelbare angst zend je namelijk onzichtbare lage energiegolven uit die die toestand verergert.

Het is energie die je niet kunt zien maar wel degelijk bestaat. Immers, al het stoffelijke en onstoffelijke is energie. De stoel waar je op zit is energie, het scherm van je telefoon, computer of tablet die je nu in je handen hebt is energie en ga zo maar door.

Ook jij bent energie. In de eerste plaats vanwege je stoffelijke lichaam, dat tastbaar is. Maar weet dat alle gedachtegolven die je via je brein uitzendt, zowel een positieve als negatieve invloed kunnen hebben op jezelf én anderen.

Albert Einstein wist het ons al te vertellen!

alles is energie

Dat wat jij denkt trek je namelijk aan.

Je kunt die golven niet zien, net als dat je radiogolven niet kunt zien. Weet echter dat die energie sterke invloed op je heeft en daardoor ook op hoe anderen over jou denken.

Wat kun je met deze wetenschap wanneer jij je ex terug wilt?

Ongelooflijk veel!

Als je niet goed begrijpt hoe dit werkt, of je gelooft me niet, wil ik je graag uitdagen. Ik wil je dan vragen om de volgende interessante 'energie' test te doen met potjes gekookte rijst. Op deze pagina wordt het ook getoond aan de hand van een filmpje.

Lees de instructies goed en volg ze consequent op. als je denkt dat het allemaal onzin is, dan is het zinloos om het uit te testen. Immers, alles wat jij denkt zul je aantrekken. Je creëert immers je eigen realiteit. Doe het dus vanuit een gevoel van geloof en vertrouwen. 

Ben je er klaar voor en heb je een diep innerlijk geloof dat het inderdaad zo werkt?

Laten we dan nu beginnen!

Het effect begrijpen van jouw mindset op je ex

Aan de hand van deze test zul je ontdekken dat alles wat jij denkt zal plaatsvinden. Ben je bang dat je de strijd zal verliezen? Dan zal dat inderdaad ook gebeuren. Heb je ergens een diep geloof dat jij en je ex echt bij elkaar horen en het goed komt, dan is de kans zeer en zeer groot dat dat eveneens zal gebeuren.

Maar laten we eerst eens kijken aan de hand van de volgende test, hoe krachtig onze gedachten zijn.

Kook in een pan wat rijst en verdeel de rijst over 3 potjes. In de komende 3 weken doe je dan het volgende:

Potje 1 negeer je bewust, iedere dag weer

Met potje 2 is het de bedoeling dat je negatieve energiegolven uitzendt. Grof gezegd komt het er op neer dat je dat potje bewust moet haten. Je scheldt en vloekt er tegen (als je dit doet zorg er dan voor dat je dat kunt doen in een rustige omgeving waar niemand bij is.

Dit is belangrijk dat je je niet laat afleiden noch beïnvloeden door gedachten als ‘wat zal mijn omgeving hiervan vinden?’. Nogmaals, volg de instructies op en voel en ervaar die gevoelens oprecht!)

Potje 3 word het potje waar je verliefd op bent. Je behandelt het liefdevol en je geeft het je dagelijkse portie liefde. Dat doe je bijvoorbeeld zo:

Praat er meerdere malen per dag liefdevol tegen. Zo kun je bijvoorbeeld zeggen hoe mooi en geweldig de korrels zijn, zowel van smaak als van kleur.

Herhaal iedere dag weer dat de rijst prachtig is. Spreek je dankbaarheid uit dat het al zoveel monden heeft gevoed aan mensen in de Derde Wereld en dat ook jij er vaak van geniet (als dat werkelijk zo is tenminste)

Zeg tegen het potje rijst 'ik hou van jou, je bent goed en mooi zoals je bent. Ik zal goed voor je zorgen'  Niet alleen verbaal, ook non verbaal zend je liefde uit naar dat potje rijst.

Tip: doe dit vooral als je alleen bent en niet gestoord wordt door anderen. Je loopt het risico dat je voor gek zal worden verklaard 😉

Stuur mij over 3 weken jouw 3 foto’s en ik zal ze hier publiceren 🙂

Deze test heb ik al door één van mijn klanten laten uitvoeren en zie hier het resultaat:

liefde versus haat test

Beide potjes waren vooraf zorgvuldig gesteriliseerd zodat schimmels geen kans kregen. Het 'haatpotje' ziet er toch wel duidelijk ongezonder uit dan het potje dat liefde kreeg

In onderstaand filmpje van Tom Davidson kun je dezelfde test eveneens zin

Het effect van aanraking

Niet alleen hebben jouw gedachten effect op alles wat er om je heen is en gebeurt, ook jouw aanrakingen hebben dat!

Jouw aanrakingen zenden dus ofwel een negatieve of een positieve boodschap uit.

Australische wetenschappers hebben dit namelijk al bewezen. Uit hun onderzoek bleek dat planten echt kunnen voelen als we ze aanraken.

Zo ontdekten ze dat verschillende aanrakingen een stortvloed aan fysiologische en genetische veranderingen veroorzaken. Of het nu een paar regendruppels zijn of een streling, de veranderingen zijn heel duidelijk te zien.

"Hoewel mensen er over het algemeen van uitgaan dat planten niet voelen wanneer ze worden aangeraakt, toont dit aan dat ze er eigenlijk heel gevoelig voor zijn", zegt hoofdonderzoeker Olivier Van Aken van de University of Western Australia.

"Hoewel planten niet lijken te klagen als we een bloem knijpen, erop stappen of er gewoon langs lopen tijdens een wandeling, zijn ze zich volledig bewust van dit contact en reageren ze snel op hoe wij ze behandelen," voegde hij eraan toe.

Het is voor ons nauwelijks te bevatten aangezien we weten dat planten geen brein hebben. We kunnen hier dus uit concluderen dat er meer is tussen hemel en aarde.

Denk er dus aan! Zodra je je ex tegenkomt is het belangrijk HOE je hem/haar aanraakt, HOE je over hem/haar denkt etc.

Het effect van je emoties op jouw omgeving

Ook Ikea besloot een onderzoek te doen naar het effect van menselijk gedrag op planten. Ze besloten 2 planten in een middelbare school te zetten en vroegen de leerlingen om de ene plant te pesten en de andere plant juist veel liefde te geven. Het resultaat is overduidelijk!

#3 Meer liefde voor jezelf creëert toenadering

Wees dus ook liefdevol en geduldig naar jezelf want daardoor zul je ook liefde terug krijgen. Ook van je ex.  Bovendien zul je merken dat je door je ex aantrekkelijker zal worden gevonden. Je ex zal ook positieve gedachten over je hebben.

Daarnaast gaat het, in het contact met je ex, om kwaliteit boven kwantiteit. Het gaat er dus niet om hoe vaak je contact hebt met je ex, maar wel om hoe je ex dat contact heeft ervaren.

Je zorgt er voor dat al het contact dat je met je ex hebt steeds liefdevol blijft. Dat wil niet zeggen dat je continu tegen je ex zegt “oh wat hou ik toch van je, lieve schat, kom bij me terug en ik zal je al mijn liefde geven”. Je begrijpt hopelijk dat dat echt niet dé manier is. Integendeel zelfs! Je ex zal nog meer druk ervaren en nog meer afstand nemen.

Met een liefdevolle benadering bedoel ik meer

‘wees als een gentleman voor je ex vriendin of ex vrouw’ of ‘wees als een gentlewoman voor je ex vriend of ex man’. 

Met deze liefdevolle benadering bedoel ik uiteraard ook dat je liefdevoller naar jezelf mag zijn en minder gefocust op je ex.

Hieronder geef ik je een aantal tips om ervoor te zorgen dat je meer positiviteit creëert en liefde voor jezelf en daarmee ook voor je ex

Hoe emotioneel besmettelijk ben jij?

Heb je jezelf wel eens afgevraagd dat je door een laag zelfbeeld, tekort aan zelfliefde, te veel stress en angst anderen emotioneel net zo kunt besmetten als een virus dat doet?

Uit diverse onderzoeken blijkt dat als rustige mensen samen zijn met nerveuze of bange mensen de kans groter is dat die rustige mensen die angst overnemen en zelfs nog banger kunnen worden.

Mensen zijn geneigd om vaak onbewust, de emotionele reacties van anderen over te nemen. Wanneer jij dus angst en stress ervaart is de kans groot dat jouw ex dit ook zal ervaren.

Gelukkig laat recent onderzoek (Estow, Jamieson & Yates, 2007) daarnaast wel zien dat mensen eerder geneigd zijn om een positieve gezichtsuitdrukking (een lach of ontspannen gaap) over te nemen dan een negatieve, gefronste gezichtsuitdrukking.

Als je geconfronteerd wordt met iemand die bang, gestrest of boos is, en je blijft zelf kalm en rustig blijft, dan zal de ander jouw positieve emotie eerder overnemen dan omgekeerd.

Ik raad je daarom aan de volgende punten in je achterhoofd te houden, zodat jouw kans groter wordt dat je ex bij je terug komt:

 • wees in het contact met je ex authentiek en blijf dicht bij jezelf
 • je komt rustig en beheerst over en je laat je niet meevoeren in negatieve discussies of door negatieve emoties
 • Tijdens ieder conctactmoment praat je met respect over jezelf en je ex
 • Jouw geduld voor jezelf en je ex is hoorbaar via je woorden en gedrag
 • Je stimuleert en moedigt aan (ook al merk je dat je ex zelf ook angstig is)
 • Je praat met vertrouwen en positiviteit over de toekomst (ook al voelt het nu als belabberd en weinig hoopvol)
 • Stel geen moeilijke vragen, maar wel makkelijke vragen zoals ‘Heb je nog leuke dingen gedaan vandaag? Hoe gaat het met je gezondheid? De gezondheid van je familie? Heb je je tijd nu goed kunnen gebruiken? Wat zou je vandaag allemaal voor leuke en inspirerende dingen kunnen doen?’
 • Vertel met enthousiasme dat deze periode de mensen ook veel kansen kan bieden en dichter bij elkaar kan brengen. Immers meer tijd voor jezelf betekent ook dat je kansen niet onbenut mag laten. Je kunt van alles ondernemen op het gebied van zelfontwikkeling of meer aandacht geven aan anderen.
 • Merk je dat je ex zich zorgen maakt over de toekomst, gebruik dan metaforen zoals bijvoorbeeld ‘je weet het he? Na regen komt altijd zonneschijn?’.
  Na de winter breekt de lente aan. Alles wat dood leek, komt weer tot leven. Is je ex een man (mannen zijn doorgaans meer betrokken bij alles wat met handelen op de beurs te maken heeft) kun je de vergelijking trekken met de beurs en zeggen dat de beurs ook diepe dalen kent en opwaardse trends.

Kortom, je treedt uit je slachtoffersrol en pakt de problemen oplossingsgericht en moedig aan. Je laat je nooit uit het veld slaan. Jij bent de leider over de situatie. Je staat 'erboven' en dat straal je ook uit!

#3 Ga niet met je ex in discussie over de lockdown 

We zijn vaak geneigd om in periode van crisis anderen te vertellen hoe we over de situatie denken. 

Je zult ongetwijfeld van vrienden, kennissen, familie, collega's de vraag gekregen hebben:

 ‘en? Wat vind jij nu eigenlijk van al die maatregelen rondom corona?’

Het kan zijn dat je ex je ook die vraag heeft gesteld. 

Het beste antwoord dat je kunt geven is eigenlijk: ‘niet’

Je ex zal je vragen: ‘Hoe bedoel je dat ‘niet’?’

Zeg dan bijvoorbeeld:

‘Ik wil liever wegblijven van dit verhaal. Het voelt voor mij zinloos om hier een mening over te geven. Het zorgt alleen maar voor nog meer stress bij anderen die het mogelijk niet met me eens zullen zijn. Er zullen immers altijd mensen zijn die het niet met me eens zullen zijn. Dat zal ervoor zorgen dat er nog meer separatie en negativiteit ontstaat, terwijl juist in deze periode de mensen elkaar hard nodig hebben. Liever wil ik praten over wat we van deze periode kunnen leren. Dus mijn vraag aan jou ‘wat denk je wat we hiervan kunnen leren en welke kansen zie jij eigenlijk?’

Door zo over de situatie te praten zul je merken dat er een heel ander gesprek zal ontstaan. Dat het ervoor zorgt dat je ex zich anders naar je zal opstellen.

#4  Laat je ex weten dat je eigenlijk dankbaar gebruik maakt van deze ‘crisis’

Er is geen beter moment dan nu om aan zelfontwikkeling te doen. Vertel je ex dat je meer tijd voor jezelf hebt genomen om aan ontspanning te doen.

Misschien dat je zelfs meer tijd hebt genomen om te gaan mediteren. Wist je dat via meditatie jouw gedachten en gevoelens positief kunt beinvloeden, zodanig dat het je leven kan verlengen? Je immuunsysteem wordt hierdoor eveneens positief beinvloedt.

Door te mediteren zul je meer rust ervaren waardoor je positiever zult zijn in je doen en laten.

Het kan ook zijn dat je je meer bent gaan verdiepen in zaken waar je voorheen nooit aan toekwam.

Door over deze zaken te praten zorg je ervoor dat je ex meer oog krijgt voor jouw positiviteit. 

Hij of zij zal merken dat het gewoon heerlijk is om met jou in gesprek te gaan.

mediteren bij liefdesverdriet

Conclusie:  zie de coronacrisis als een kans je ex terug te winnen

Ondanks deze crisis zijn er heel veel mogelijkheden om het hart van je ex weer terug te winnen. Ook al kun je je ex niet in levende lijve ontmoeten. 

In de allereerste plaats gaat het om de juiste mindset. Is deze positief, dan zul je ook positiviteit aantrekken. Is deze negatief en gebaseerd op angst en verlies, dan zul je ook angst en verlies ervaren.

Laat je ex merken dat deze periode je helpt om je nog beter voor te bereiden op de toekomst.  

Laat je ex ook merken dat we door de lockdown meer zijn gaan leren over wat acceptatie en geduld precies inhoudt. 

Hierdoor kan het beeld dat je ex van je heeft drastisch veranderen. Dit zal ervoor zorgen dat zodra er meer versoepelingen komen in de maatregelen je ex ook eerder in zal gaan op jouw voorstel een afspraak te maken.

Mindset: denken vanuit angst en verlies

Want stel je nog even deze situatie voor. Je laat je wél leiden door angst en paniek. Je stuur je ex een sms en hij/zij reageert niet. Je raakt in paniek en je vraagt je af wat dit betekent.

Je bent bang dat je ex je heeft vergeten en het doet ongelooflijk veel pijn.Door deze negatieve gedachten stel je je alle rampscenario's voor en denkt ‘ok, dit is definitief over’.

Door die paniek sms je je ex opnieuw. Gevolg: je ex neemt nog meer afstand want hij/zij denkt ‘blijf alsjeblieft bij me vandaan. Ik wil deze stress niet. Dit wordt me teveel’

Mindset: denken vanuit overvloed

In deze casus gaan we uit van de vorige situatie waarbij je ex je plotseling smst. Maar je besluit je niet te laten overvallen door paniek. Je weigert je leven te laten beheersen door angst. In plaats daarvan besluit je je aan je plan te houden zoals beschreven in mijn online coachingsprogramma

Als je ex niet reageert of je een negatief antwoord geeft, geef je hem gewoon meer tijd om hem terug te laten komen. Je neemt een paar dagen geen contact op voordat je het opnieuw probeert. En je zegt tegen jezelf dat er nooit iets verloren gaat. In het ergste geval kun je vrienden blijven.

Of misschien concludeer je dat je ex uiteindelijk de verkeerde persoon bleek te zijn. Je zult later iemand vinden die perfect bij je past. Plots realiseer je je dan dat je goed hebt geluisterd naar jezelf en zul je de ware liefde vinden die je verdient!

Vond je dit een helpend artikel? Aarzel dan niet dit hieronder te laten weten. Wanneer je een reactie plaatst moeten we die eerst nog wel goedkeuren, maar je kunt binnen 3 weken een reactie verwachten. 

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

 1. Ik blijf je pagina lezen en lezen en lezen.
  Sinds maart weet ik dat mijn partner wilt scheiden in het begin verliep alles eigenlijk heel gemoedelijk.
  Tot het moment daar was dat ik daadwerkelijk alle spullen in mijn eigen huisje had.
  Ik ben in een achtbaan van paniekaanvallen en heimwee en zware depressie terecht gekomen. Zo ernstig dat ik eigenlijk nog maar 1 uitweg zie.

  In het begin hebben mijn ex en ik ook nog sex gehad maar later niet meer omdat het niet goed met mij ging. En het ging van kwaad tot erger.
  Ik ben dan ook mijn woning uit gevlucht en bij mijn ouders gaan wonen. Mijn man en ik woonden in Amsterdam en mijn ouder in Zeeland. In het begin ging ook dat wel redelijk omdat er een afstand was. Maar ik bleef hoop houden dat het goed kwam. Heb ook redelijk vaak wel geprobeerd het goed te maken. Maar het verhaal is dat ik in onze relatie drie keer vreemd ben gegaan. Tussen de eerste en tweede keer zat 2 jaar en tussen de tweede en derde keer 6 jaar.
  Ik kan heel goed begrijpen dat mijn kan zich echt in de grond getrapt voelt. Ik heb eigenlijk nooit de impact ingezien van de mogelijkheid hem te verliezen. Maar nu ik dat daadwerkelijk mee maak weet ik dat het dit allemaal niet waard is geweest.

  Ik wil zo graag terug naar mijn man en mijn gezin. Maar ik doe het helemaal fout. Ik kan niet stoppen met appen en smeken. Laatste fout die ik heb gemaakt is te zeggen dat ik niet meer wil leven. En dat ik pillen heb gekocht. Hij heeft mij nog steeds niet geblokkeerd maar wel aangegeven dat ik dit nooit meer mocht zeggen tegen hem anders zou hij me wel blokkeren.

  Ik ben mezelf ook bewust dat dit absoluut niet oké is. Ik ben hulp aan het zoeken voor deze gevoelens en heb tegen hem gezegd dat ik op dit moment even geen vriendschap met hem aankan omdat ik te veel van hem hou. Dat ik hem niet kwijt wil uit mijn leven en het daarom beter is om het contact even zakelijk te houden. Dus alleen berichten over dingen die geregeld moeten worden voor de scheiding of afwikkeling van financiële en materiële zaken. En als er iets is wat omtrent onze dochter gedaan moet worden.
  Ik denk dat hij dit wel heel moeilijk vond maar ging wel akkoord.

  Ik kreeg ook een gemengd signaal die ik uiteraard verkeerd aangepakt heb. Hij gaf mij te kennen dat hij de beslissing voor de scheiding heeft gemaakt om wat er is gebeurd en hij dat niet meer wilt.

  Waarop ik hem uiteraard beloofde dit nooit meer te zullen doen. En dat ik hem vroeg nog 1 keer goed na te denken over ons. Dat we de scheiding wel gewoon door konden laten gaan want getrouwd zijn is niet wat een relatie maakt dat is het houden van. Toen kreeg ik terug nee we gaan het niet meer proberen want er is uiteraard wel meer maar dit was de druppel.
  Dat gooide me weer terug in de put maar ik heb met toen niet verder laten verleiden door gemeen te doen of te smeken.

  Ik weet echt niet hoe ik met deze gevoelens en pijn om moet gaan het is zo zwaar. Zelfs het niet meer appen is al een dagelijkse struggle maar een die ik wel doe.

  Wat denkt u maak ik nog een kans of is het beter dit te vergeten.
  Als er een kans is wat is er volgens u dan nodig.
  En kunt u mij helpen.

  1. Beste Nynke, het is in ieder geval mooi dat je nu bewust wel weet wat er moet veranderen, alleen kun je je bewust nog zo goed je best doen om dingen te veranderen, je onbewuste is nog veel sterker! Vaar jij een bepaalde kant op, de onderstroom die tegenwaarts gaat is zoveel sterker en zal het altijd overwinnen. Daarom zul je alles wat je belemmert in je voortuigang, zoals je paniekaanvallen, depressies, zelfmoordpogingen eerst moeten oplossen. Dat kan met hypnotherapie. Je kunt op deze pagina meer lezen over mij als coach en hypnotherapeut.
   Ik wens je heel veel sterkte toe!
   Warme groet,
   Marjolein

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl