Ex Terugwinnen Tips? Ontdek Ze Allemaal Hier!

Tips om je ex terug te winnen? Dan zit je hier aan het juiste adres. In dit artikel ga ik je enkele praktische tips geven om snel je ex terug te winnen.

Na een mooie relatie is het altijd een hel die je moet doorstaan als het ineens uitgeraakt is tussen jullie beiden. Soms kan je er niet veel aan doen maar soms heb je er zelf schuld aan. Hoe kun je nu je ex terugwinnen?

Ex terugwinnen tip #1 – Blijf een tijdje alleen te zijn

De tijd dat je nu alleen bent moet je eigenlijk goed gebruiken om eens je hart leeg te schrijven. Het klinkt misschien gek maar eigenlijk is dit een manier waarop veel mensen vertrouwen als ze liefdesverdriet hebben. Het hoeft niet per se liefdesverdriet te zijn maar de periode die je meemaakt omdat het even gedaan is tussen jou en je ex.

Je kunt kiezen om een soort dagboekje te maken of eventuele verhalen opschrijven, aan jou de keuze. Er zijn mensen die hele verhalen op schrijven zodat ze het nadien na 10 jaar opnieuw kunnen nalezen. Dit is trouwens een manier dat mensen rust kunnen vinden, je schrijft als het ware je hersenen helemaal leeg en zo geef je de hersenen ook rust. Als je dan nadien terug met je ex afspreekt of nadien kan je zeggen waarmee je bezig was. Een partner vindt dat altijd heel leuk om dit soort zaken te lezen, je hoeft niets te vrezen.

Kies wat je ex leuk vindt

Je kan je ervoor kiezen mocht je terug een date hebt met je ex om iets te gaan doen wat zij heel leuk vindt. Als je al een tijdje met je ex hebt gehad weet je ongeveer wat zij leuk vindt of wat zij helemaal niet leuk vindt om te doen. Je moet iets doen wat zij super leuk vindt, bijvoorbeeld als ze heel veel van muziek houdt naar een concert gaan van haar favoriete zanger.

Je kan zoveel dingen doen en je kan zoveel dingen inbrengen om er een geslaagde avond van te maken. Eerst kun je beginnen met lekker eten en om de avond af te sluiten ergens te gaan drinken. Het zal je misschien een centje kosten maar dit zal zeker een goed effect hebben op je ex.

Wees vooral niet te opdringerig

Als jou een nieuwe date wacht, kijk dan een beetje de kat uit de boom en begin niet dadelijk om de brokken aan elkaar te lijmen. Wacht een beetje op heer reactie en als ze lacht en het bevalt haar wel kun je tot de kern van de zaak gaan. Wat wil zeggen dat je rustig gaat praten en niet ineens gaat schelden en alle verwijten naar je ex haar hoofd te schelden. Doe je dat toch dan kun je beter emigreren naar het buitenland want je maakt het alleen maar erger. En zeg zelf dat je het liever nog niet erger wilt maken dan het al is.

Je ex terugwinnen? Doe moeite!

Ik kan je meedelen dat als je echt zeker weet dat je je ex wilt terughebben, je enorm veel moeite moet gaan doen. Je ex is al een keertje ‘’weggelopen’’ en nu moet je haar overtuigen om in feite terug te komen. Dit kan je doen met heel veel geduld en om te laten zien dat je het echt meent met je ex want anders zal het tot een mislukking uitdraaien. Als de gesprekken goed gaan kun je som met een cadeautje afkomen, niet te veel anders ben je haar aan het omkopen en vrouwen zijn niet om te kopen, misschien met miljoenen maar ze moeten hun hart aan je geven in feite.

Ex Terugwinnen Tips? Ontdek Ze Allemaal Hier! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties