Ex Vriend Terug? 4 Gouden Tips!

Het zal allereerst niet gemakkelijk worden om jouw ex vriend terug te veroveren als de relatie om welke reden dan ook uit is gegaan. Uiteraard zijn er een paar tips die je kunt opvolgen om ervoor te zorgen dat jij en je ex vriend terug bij elkaar komen. Er is immers niets mooier dan de liefde op deze wereld.

Je moet je wel realiseren dat echt nooit veel mensen slagen om hun ex terug te krijgen, dit komt omdat er geen standaard regels voor bestaan en velen weten niet hoe ze moeten omgaan met een relatie die stukgelopen is. Laten we dat van ons afzetten en hopen dat het allemaal goed komt tussen jullie beiden.

Zet al je gedachten op orde

Om je ex vriend terug te veroveren is de eerste stap wat je moet doen jouw gedachten even op orde zetten. Er zijn negatieve gedachtes in je hoofd die te maken hebben met de relatiebreuk en daar moet je van af. Hou op met zelfmedelijden te hebben maar houd je gewoon sterk. Je kunt nooit je doel bereiken als je niet sterk bent. Laat je nooit tegenhouden door emoties en depressies want negatieve gedachten kunnen heel veel verpesten in de weg om terug naar je ex vriend te gaan. Dus, wees sterk en blijf erin geloven.

Accepteer even dat de relatie voorbij is

Dit kan in het begin extra lastig zijn omdat je in zekere zin met een leeg gevoel achterblijft. Hoe moeilijk de weg ook kan zijn, je moet van in het begin af aan accepteren dat de relatie voorbij is. We kunnen tegenwoordig zeer veel op technologisch gebied aar teruggaan in de tijd, is onmogelijk. Blijf vooral niet in het verleden dwalen. Concentreer jezelf op de dingen die nu gebeuren en concentreer je op het feit dat je dolgraag je ex terugwilt hebben. Ja mag ook niet vergeten dat de relatie niet in één dag stuk is gegaan en dat het ook niet in één dag opgelost zal zijn.

Dring je nooit op aan je ex om je ex terug te krijgen

Wat jongens vooral niet leuk vinden is dat meisjes geobsedeerd geraken door hen. Het zou best kunnen dat het jou een troostend gevoel geeft als je even de stem hoort van je ex of als je je ex even ziet. In het begin moet je besluiten dat je je ex even voor een poosje achter je laat om even vrij adem te halen. Na een tijdje kan je besluiten om even een belletje te geven aan je ex om te vragen hoe het is. Blijf je ex vooral niet constant bellen want dat is niet goed in de voortgang naar je nieuwe relatie.

Sta ook af van het feit dat het gemakkelijk is om je ex te sms’en of een bericht te sturen via het internet. Uiteindelijk zal hij je gaan missen en dan zelf opnieuw contact met je opnemen. Denk eraan als je dit verpest, wordt het eens zo moeilijker om je ex vriend opnieuw terug te krijgen.

Wees aantrekkelijk om je ex vriend terug te krijgen

Mocht je willen dan moet je daarover nadenken om eens make-up te kopen als je gaat afspreken met je ex vriendje. Koop nieuwe kleren en kies eens voor een andere look. Je moet jezelf nu ook niet teveel veranderen maar een andere haardos, kledij kan natuurlijk nooit geen kwaad. Als je er beter uitziet aan de buitenkant ga je jezelf beter voelen in de binnenkant. Je doet het niet alleen voor je ex maar ook voor jezelf in de eerste plaats. Doe het rustig aan en de relatie komt vast wel goed.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG