Ex Vriendin Terug? Knok Ervoor… Figuurlijk Uiteraard!

Die allereerste ontmoeting. Die vergeet je nooit. Je voelde dat het raak was en wist je even geen raad met jezelf. Feit was dat je het gewoon wist. Dat wordt mijn toekomstige partner. Daar ga ik voor.

Jaren later

Ook nu nog kun je dat beeld zo voor ogen halen. Nog steeds vloeit dat gevoel van geluk door je heen als je er aan denkt. Wat waren we verliefd en hoeveel plezier hebben we niet gehad. Dat geluksgevoel heb je nu weer. Je bent er in geslaagd. Je hebt jouw ex vriendin terug. Het leven is weer top en je voelt je weer alsof je de hele wereld aankunt.

Toch nog heel even terug naar die mindere periode. Want er moet natuurlijk wel een reden geweest zijn waarom jullie geluk verminderde en uiteindelijk niet meer voldoende basis was om samen te blijven. Er zijn uiteraard dingen gebeurd en woorden gevallen die eigenlijk niet voorzien waren. Het is daarom goed om nu niet in alle euforie te denken dat alles weer gewoon bij het oude is. Om te zorgen dat de hereniging stand houdt, zul je moeten investeren.

* Hulp en ondersteuning zoeken.

* Zaken bespreekbaar maken.

* Kijken waar verandering nodig is.

* Of je dat aan kunt en wat en wie je nodig hebt om je daarbij te helpen.

* Bespreken wat jij gaat doen en wat jullie eventueel samen zullen doen.

Dat je bij jouw ex vriendin terug bent is slechts de eerste stap. Nu is het tijd om de problemen echt bij de horens te pakken en hulp in te schakelen. Neem de tijd om weer aan elkaar te wennen, om elkaars leuke en minder leuke dingen weer als normaal te beschouwen.

Besef dat je opnieuw begint. Dat je een soort gast bent die voor een langere periode geboekt heeft, maar nog aan de nieuwe omgeving moet wennen.

Zorg dat het weer spannend wordt. Spreek samen af om elke zoveel weken iets te ondernemen. Let daarbij op dat beider wensen ingevuld worden. Gelijk en niet ik een beetje meer dan jij. Of alles voor jou. Want dat zal op den duur gaan wringen.

Mijn ex vriendin is weer terug

Je kunt het ook van de kant van jouw ex vriendin bekijken. Jullie zijn weer bij elkaar. Dat wil zij dus ook. Maar wat ze zeker niet zal willen is dat jullie op de oude voet verder gaan.

Je hebt jouw ex vriendin terug gevraagd en zult dat ook nu waar moeten maken met positieve actie. Met veranderingsgezindheid. Laat haar zien dat je van haar houdt door voor haar te knokken.

Figuurlijk knokken uiteraard.

Tegen de spoken die jullie relatie kapot gemaakt hebben. Stel je eens voor dat je jouw ex vriendin terug hebt na een lange tijd in het buitenland geweest te zijn. Je hebt haar gemist en bent heel blij haar weer elke dag te kunnen zien.

Of, en dat kun je ook doen als je bij jouw ex vriendin terug bent, begin opnieuw met de relatie. Alsof je elkaar pas hebt leren kennen. Zorg dat je daar begeleiding van een professional bij krijgt, want het is lang niet zo makkelijk als het misschien lijkt.

Zorg dat je een soort van dagboekje bijhoudt waarin je leuke momenten noteert en waarom je je even een beetje minder voelde. Het is dus geen afreageerboekje waarin je alles lekker van je af schrijft, maar een notitieboekje dat je met een gerust hart aan jouw vriendin kunt laten zien.

Het dient om je te helpen met de ondersteuner zaken te bespreken. Om te zien waaraan, en vooral waarom, je je stoort. Zo kun je het oplossen en loslaten. Goed voor jullie relatie en jullie gezamenlijke toekomst.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG