• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Je ex vriendin terugwinnen na 2 jaar geen contact

Je ex vriendin terugwinnen na twee jaar geen contact, hoe pak je dat aan?

Je ex vriendin terugwinnen na twee jaar geen contact lijkt lastig. Zij is misschien al twee jaar uit beeld omdat zij toentertijd niet meer verder met je wou. Hoe het ook zij, je vindt nog steeds dat ZIJ de vrouw is van je leven. Je vindt dat het tijd wordt om haar terug te winnen. In dit artikel geven we je wat ideeën om je te helpen hoe je ex vriendin kunt terugwinnen, ook al heb je geen contact meer sinds twee jaar.

Weten hoe het met haar gaat is: stap 1 om je ex vriendin terug te winnen na 2 jaar geen contact

Na twee jaar contactloos te zijn geweest ben je uiteraard onzeker over de vraag hoe het met je ex vriendin gaat. Je vraagt je af of ze al een ander heeft, of ze nog steeds in dezelfde woonplaats woont. Voordat je ook maar overweegt om je ex vriendin terug te winnen, zijn dit toch wel belangrijke vragen waar je eerst over dient na te denken. Je kunt bijv. informatie inwinnen via de sociale media, bij familieleden of gezamenlijke vrienden of teruggaan naar plekken waar jullie vroegen regelmatig kwamen. Je kunt haar ook simpelweg vragen hoe het met haar gaat. Als ze je na twee jaar vertelt dat ze al een relatie heeft, dan schatten we je kansen bijzonder laag in, tenzij ze uiteraard niet gelukkig is in haar huidige relatie.

Heb je de indruk dat je ex aan het daten is, dan wordt het tijd dat je een plan uitdenkt hoe je haar weer kunt verleiden en terugwinnen.

Denken aan de toekomst

Je wilt je ex vriendin echt terug winnen ook al is dat na 2 jaar? OK prima, maar weet je ook eigenlijk wel waarom?
Geef eens antwoord op deze vraag: kun je concrete voorbeelden noemen waarom je je beter af zal zijn met haar dan zonder haar en waarom het ook voor haar belangrijk zou zijn om weer bij je terug te komen? Deze voorbeelden zouden je goed van pas kunnen komen tijdens de gesprekken die je met haar aan denkt te gaan.

Je zou bijv. ook kunnen denken aan “ik heb al met veel meisjes een date gehad, maar die zijn niet te vergelijken met jou” “ die meiden voelen mijn humor niet aan” of “op seksueel niveau waren we geen beste match” .
Als jij een punt achter de relatie met je ex vriendin hebt gezet, dan is je missie eigenlijk best eenvoudig. Als daarentegen je vriendin degene was die met de relatie wou stoppen, dan zal het terugwinnen uiteraard moeilijker zijn.

Denk aan de toekomst, weeg de voor- en nadelen eens tegen elkaar af. Idealiseer je ex vriendin vooral niet. Denk ook nog eens terug waarom je relatie 2 jaar geleden is fout gelopen. Die redenen waren toen inderdaad geldig maar het is niet zo dat je ze na 2 jaar kunt negeren.

Als je naar de toekomst wilt kijken dan zul je een helder plan moeten hebben hoe je haar gelukkig zou kunnen maken, hoe je je rol in de relatie kunt veranderen, hoe jullie samen plannen kunnen maken, zonder dat je druk op haar legt.

Je kansen zo groot mogelijk maken om je relatie te herstellen

Om je kansen zo groot mogelijk te maken, zul je moeten laten zien dat je veranderd bent. Als je je ex vriendin hebt verlaten dan zul je moeten kunnen aantonen dat je niet meer de jonge, onvolwassen man was die haar heeft achtergelaten. Je bent nu zeker van jezelf. Je weet nu wat je wilt na twee jaar en dat is je ex vriendin weer terugwinnen. Je hebt alles nu goed op een rijtje gezet en je wil haar echt gelukkig maken omdat je vindt dat zij dat verdient.

Als je vriendin je heeft verlaten dan moet je haar nu bewijzen dat je echt veranderd bent. Na twee jaar geen contact zal dat uiteraard best moeilijk zijn. Maar als je echt kunt laten zien, via je non verbale en verbale communicatie, dat je veranderd bent dan is dat natuurlijk enorm in jouw voordeel. Het gaat er niet om dat je het haar alleen maar vertelt, want daden zeggen meer dan woorden uiteraard.

Denk ook eens na over de vraag waarom ze toen verliefd op je werd en wat ze minder prettig aan je vond. Waren die redenen terecht? Misschien kom je er nu achter dat ze toen eigenlijk wel gelijk had. Maar blijf vooral jezelf in zo’n eerste gesprek!

Je ex vriendin weer terugzien na 2 jaar : zorg dat je goed in je vel zit!

Als je ex vriendin je uitnodiging accepteert na 2 jaar, dan zul je zorgvuldig je woorden moeten kiezen en ook stap voor stap te werk moeten gaan en niets overhaasten. Wees charmant en vergeet niet te glimlachen. Vraag naar haar, hoe het met haar familie gaat, haar vrienden. Vertel haar dat je het fijn zou vinden haar ouders weer eens te zien en vergeet niet de groeten door te geven. Je ex zal beseffen dat je respect hebt voor haar familie.

Vraag haar ook wat ze doet in het dagelijks leven en of ze het naar haar zin heeft. Probeer in haar belevingswereld te komen. Ze zal zich snel op haar gemak voelen en daarmee scoor je natuurlijk aanzienlijk. Op het moment dat zij naar je vraagt, beantwoord haar vragen dan met humor en charme. Vertel haar niet meteen bij het eerste gesprek dat je haar mist of dat je haar terug wilt.

Volg je intuitie. Je hoeft haar niet uit te leggen waarom je haar had uitgenodigd voor een gesprek. Laat het gesprek vooral natuurlijk verlopen. Aarzel ook niet om een klein kadootje mee te nemen, iets wat ook vooral grappig is of wat haar doet herinneren aan fijne moment die jullie toen hadden.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

  1. Bestaat dit artikel ook voor je ex vriend? OF zijn er eigenlijk geen verschillen in “aanpak”?

    Groetjes

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG