EX VRIENDIN TERUGWINNEN? Volg Deze Bewezen Strategie!

Wil jij graag je ex vriendin terugwinnen? Lees dan vooral verder want je staat op het punt om enkele succestechnieken te ontdekken om de relatie met je ex vriendin snel te helen!

Het kan gebeuren dat de relatie op de klippen is gelopen na een stomme ruzie of na een fikse ruzie. Jullie besloten om uit elkaar te gaan en nu ben je aan het twijfelen of het nog wel zin heeft om naar je ex vriendin terug te gaan. De ene kant zegt ja en de andere kant wil nog even rust. Wat er ook gebeurt, weet wel dat je de andere partij ook alles moet gunnen om op adem te komen. Het heeft geen zin om je ex vriendin lastig te vallen want het werkt alleen maar averechts. Het zou doodzonde zijn als je door opdringerigheid je ex vriendin definitief hebt verloren.

Je Ex Vriendin Terugwinnen? Blijf in alles geloven dat het goed komt!

Je ex vriendin terugwinnen kost meer moeite en zweet dan haar hart te veroveren. Een hart terug veroveren kost sowieso altijd meer tijd en moeite en vaak ook wat extra geld. Je moet er iets voor overhebben want als je al die moeite niet deed voor je ex vriendin was zij het ook niet waard om er volledig voor te gaan, dus je gaat ervoor en dat wil zeggen dat zij alles voor je betekent.

Je moet je gewoon gedragen ook als je je ex vriendin terug ziet. Ga nu niet heel somber door het leven omdat je even geen relatie meer met haar hebt maar ga juist positief door het leven. Je ex vriendin ziet je liever als je lacht dan als je weent want als je in tranen uitbarst ga je zeker geen punten scoren, eerder het ongekeerde effect. Een tweede belangrijke tip van je ex vriendin terugwinnen

Blijf actief op sociaal vlak

Mocht je meer dan een jaar een relatie hebben gehad met je ex vriendin dan heb je hoogstwaarschijnlijk wel dezelfde vriendenkring. Omdat het nu uit is met je ex wil dat niet zeggen dat je nu ineens geen tijd en gene oog meer hebt voor de vrienden van je ex vriendin. Want als je ex vriendin moet horen dat je haar vrienden negeert zal er nog een oorlog uitbreken tussen jullie beiden. Laat soms wat van je horen want het mag niet lijken of je van de aardbol verdwenen bent. Belangrijk is om te weten dat je vrienden altijd achter je staan wat er ook gebeurd. Maak niet de verkeerde stap en ga de vrienden van je ex vriendin niet compleet negeren want zij kunnen er niets aan doen.

Neem de tijd voor je ex

Als je weet dat je ex echt dol is op een stad kun je kiezen om in die bepaalde stad een hotelletje te boeken. Ga bijvoorbeeld in een stad aan zee en dan plak je er ineens een weekendje aan. Dan heb je tijd genoeg om te praten en nu hoeft ook niet alles zo gehaast. Je kunt ergens op het gemak iets gaan eten en de dag afsluiten met een heerlijk glas wijn. Je hoeft niet per se 2 kamers te boeken want je kunt er ook voor kiezen om één kamer te nemen en dan het bed te verdelen. Als het weekend dan goed bevalt, zul je wel merken waarom. Tijdens dat weekend kun je alles bezichtigen en je kan proberen om met haar hand in hand te lopen. Als ze jou hand niet weigert is het een teken dat alles goed komt. Ze zal jou hand niet snel weigeren want anders had ze ook niet ingestemd om een weekendje met je weg te gaan. Je ex vriendin terugwinnen zoals gezegd kan je meer geld doen kosten maar voor de echte liefde moet je dat ervoor over hebben.

EX VRIENDIN TERUGWINNEN? Volg Deze Bewezen Strategie! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties