JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Een gebroken relatie? Zo ga je verder

Menigeen heeft er een flinke kater op nagehouden: een gebroken relatie. Meestal zien mensen de breuk wel aankomen van een afstandje, maar wanneer deze plotsklaps plaatsvindt is de kater des te groter. Hoe ga je om met een relatie die aan een einde is gekomen? En betekent het einde van een relatie ook echt het einde?

Bekijk ook deze video waarin ik je 6 super goede tips geef wat je kunt doen bij een gebroken relatie:

Directe Gevolgen Van Een Gebroken Relatie

Concentratieproblemen en een emotionele knauw, dat zijn vaak de eerste verschijnselen van een gebroken relatie. Bij sommigen gaan de klachten zelfs nog verder en zijn ze ook lichamelijk een tijdje ziek. Het zijn helaas verschijnselen die erbij horen. Maar hoe komt dat precies? Wanneer je iets kwijtraakt of kwijt lijkt te zijn waaraan je gehecht was, ontstaat er een gevoel van leegte. Iets dat bij je hoorde is weg.

Deze leegte moet natuurlijk weer opgevuld worden en zoals men zegt: tijd heelt alle wonden. Natuurlijk is ook nog een mogelijkheid dat de relatie zich weer hersteld. Net zoals dat alle relaties van elkaar verschillen, zullen ook alle mogelijkheden tot een herstel weer anders zijn.

Tips voor een gebroken relatie

In het begin kun je het beste weer richten op je eigen doen en laten en niet teveel hopen op een ogenschijnlijk makkelijke uitweg door weer terug te zijn bij je ex-geliefde. Een gezonde relatie bestaat uit twee personen die zich onafhankelijk van de ander goed voelen. Zet voor jezelf op een rij wat ook alweer de zaken waren waar je een goed gevoel bij kreeg. Maak vervolgens een plan om geleidelijk aan de draad van deze dingen weer op te pikken. Het hoeft natuurlijk niet op stel en sprong, gun ook je verdriet wat ruimte. Probeer echter er niet in te blijven hangen.

De maalstroom van spijt, verlangen en verdriet zullen je er op de iets langere termijn geen leuker mens maken. En een leuk mens zijn, dat is toch wel een voorwaarde om met iemand anders een fijne en gezonde relatie te hebben.

Mogelijkheden na een gebroken relatie

Aangezien geen relatie hetzelfde is, is ook elke relatiebreuk weer anders. Ook al lijkt het in het begin allemaal erg moeizaam en complex, goed beschouwd zijn de dingen vrij eenvoudig: of je gaat je eigen richting, of het komt weer goed met je ex-geliefde. Daarbij komt natuurlijk ook dat geen van deze richtingen de andere uitsluit!

Op het moment dat je je eigen bezigheden weer met enthousiasme hebt omarmd, kan het zijn dat je juist daardoor weer aantrekkelijk wordt voor je ex-geliefde. De gebroken relatie is dan zeker niet voor niets geweest. Je bent weer een tijdje op jezelf aangewezen en hebt weer ontdekt hoe je alleen van de dingen kan genieten.

Wanneer het weer goed komt met je ex-geliefde bestaat natuurlijk altijd de kans dat het om één of andere reden weer tot een breuk komt. Het voordeel van dit laatste is dat je dan de klappen van de zweep kent. Het kan natuurlijk ook zijn dat de hernieuwde relatie na een gebroken relatie fundamenteel anders in elkaar zit, waardoor de obstakels die aanvankelijk hebben geleid tot een breuk uit het zicht zijn verdwenen.

>>> Lees ook dit artikel hoe omgaan met een relatiebreuk

De keerzijde van je verdriet

Wat de uitkomst ook is van een relatiebreuk, het is in alle gevallen een kans om er sterker uit tevoorschijn te komen. Mensen zijn veerkrachtige wezens en wanneer we onze voornemens actief sturen en ons inzetten om er boven op te komen, zul je zien dat een relatiebreuk ook een nut kan hebben. Ook kan alleen al deze realisatie je wat verder helpen als je met de kater van een relatiebreuk zit. Alles is relatief en met de juiste instelling is niet alles, maar wel heel veel mogelijk.

Als je je ex weer graag terug wilt. Aarzel dan niet je hieronder in te schrijven voor het nr 1 geheim Ex terugwinnen rapport en gratis training per video. We sturen je dan de beste tips!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl