JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Het kwam als een donderslag bij heldere hemel, of misschien zag je het al wel aankomen: je werd gedumpt door je vriend. De klap was meedogenloos en raakte je vol in je gezicht. Verslagen bleef je achter met slechts de herinnering aan de liefde die jullie eens deelden. Met betraande wangen en een snotneus vind je voor de zoveelste keer je weg naar de keuken, waar je vertwijfelt naar de koelkast staart. Weer een bak ijs? Of ga je jezelf nu eens bij elkaar rapen?

Waarom heeft je vriend je gedumpt?

De vraag die je jezelf blijft stellen: waarom? Misschien heb je een idee wat er mis is gegaan is in jullie relatie. Je bent teveel met jezelf bezig geweest, jullie deden nooit meer wat leuks samen, of jullie hadden totaal verschillende ideeën.

Misschien heeft hij aangegeven waarom hij niet meer bij je wil zijn. Hij had al een tijdje geen gevoelens meer voor je, hij is verliefd op iemand anders, of hij bedacht dat hij liever vrijgezel wilde zijn. Maar misschien heb je geen idee waarom hij je heeft gedumpt. Zijn beslissing om verder te gaan zonder jou, kwam totaal onverwacht. Niets wees erop dat hij niet meer gelukkig was, de dag ervoor zei hij nog hoeveel hij van je hield.

Waar is het misgegaan?

‘Vond hij me niet meer aantrekkelijk? Was ik niet goed genoeg voor hem? Voelt hij wat voor die collega op zijn werk?’

Stop! Als je vriend niet duidelijk heeft gemaakt waarom hij je heeft gedumpt, maak jezelf dan niet gek door naar redenen te zoeken. Het enige wat je hiermee bereikt is dat je ontzettend onzeker word over jezelf en alles wat jullie deelden. Als je er niet mee kunt leven dat je niet weet waarom het over is, vraag het hem dan. Als vragen geen optie is, leg je er dan bij neer. Het heeft geen zin om blijven hangen in de vraag ‘waarom?’. In plaats daarvan kun je beter vragen ‘wat nu?’.

Je bent door je vriend gedumpt, wat nu?

Je kunt natuurlijk nog wekenlang huilend naar break-up songs luisteren. Of je stopt met het spelen van slachtoffertje. Stap over die berg zakdoekjes en hopeloosheid heen, en spreek jezelf eens even flink toe. Verdrietig zijn mag, maar op een gegeven moment is het tijd om uit bed te komen en jezelf weer te laten zien. Ga leuke dingen doen met je vriendinnen, ga sporten, shoppen, of naar de kapper.

Doe iets waardoor jij jezelf beter voelt. Je zult je ex los moeten laten. Hij wil verder zonder jou en jij zult dat moeten accepteren. Wil je hem niet vergeten, maar wil je er alles aan doen om hem terug te winnen? Ook dan zul je over moeten gaan tot actie, want zolang jij jezelf zielig blijft vinden, komt hij niet terug.

Wat je ook van plan bent te gaan doen wanneer je gedumpt bent door je vriend, wachten tot je gebroken hart weer aan elkaar groeit, heeft in ieder geval geen zin!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl