Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Geheimen Om Je Ex Terug Te Winnen? Ontdek Ze Hier!

Wanneer je verliefd bent, schijnt de hele dag de zon. Zelfs als het regent. Niets kan tegen een verliefdheid op. Het tegendeel wordt waar wanneer men uit elkaar gaat. Het lijkt wel of men een deel van jouw leven heeft weggesneden. Alsof het de hele dag regent en stormt.

Geheimen om je ex terug te winnen, bestaan ze?

Nadat de eerste pijn en het verdriet een beetje over is, komt de vraag waarom moest het zo ver komen op. Een andere daarmee samenhangende vraag is of het nog ooit eens goed zal komen. Of wat kan ik doen om mijn ex terug te winnen? Geen makkelijke vraag, dus is er ook geen simpel antwoord. Er zijn twee verschillende situaties denkbaar.

A. Ga er van uit dat jouw ex een vrouw of man is die jij leuk vindt. Wat doe je om de aandacht te krijgen en in gesprek te komen? Wat als dat gesprek niet goed verloopt? Wat als het prima gaat? Vooruit denken is prima. Vaak zien we echter dat mensen hun dromen, hoop en verwachtingen als basis gebruiken. Gaat het dan mis, dan voelt men zich (weer) afgewezen en komt boosheid naar boven. Dat helpt niemand.

Probeer of hulp te zoeken om een goed plan te ontwikkelen of kijk of er adviezen te krijgen zijn op een andere manier. Haal geen adviezen bij familie en vrienden, want die zijn bij de hele zaak betrokken en zullen meestal in jouw voordeel praten. Dat helpt je niet verder.

B. Ga er van uit dat jouw ex nog iets voor je voelt. Hoe kan ik daar achter komen? Wat moet ik daarvoor doen? Ook hier geldt dat ondersteuning echt helpt. Om met jouw ex weer in gesprek te komen, zonder boosheid of emoties, zal niet makkelijk zijn. Hoe pak je dat aan? Ga daarbij nooit over een nacht ijs. Denk er altijd aan dat je van jouw ex hield en houdt. Hoe ga je daarmee om? Iemand inhuren die je hierbij helpt, is een prima basis. Misschien bestaan er geen geheimen om je ex terug te winnen, wat wel bestaat zijn te snelle en ondoordachte stappen. Die leveren bijna altijd spijt achteraf op.

Hoe kan ik te werk gaan?

Redenerend vanuit de “zogezegde geheimen om je ex terug te krijgen” zou je kunnen zeggen ontrafel eerst die geheimen. Zo krijg je zicht op wat er speelt en hoe je dat moet of kunt aanpakken.

Letterlijk uitgaande van mijn ex terug geheimen kom je bij hekserij, toverdrankjes en bij voodoo uit. Neem je echter geheimen als zijnde goede raad dan wordt de zaak anders. Zulke goede raad kan zijn

* nodig jouw ex uit voor een gesprek. Doe dat op een publieke plek, waardoor de kans op ruzie flink minder wordt

* ga niet vanuit een bepaald gevoel of een verwachting naar dat gesprek. Sta open voor wat er gaat gebeuren en accepteer dat dit eerste gesprek niets zal veranderen

* zorg dat je er niet bij zit alsof je een oorworm gegeten hebt. Durf vrolijk te zijn. Niet overdreven. Maar wel gezellig en vriendelijk.

* begin niet over verdriet en het waarom. Vraag hoe het met hem of haar gaat. Waar zij of hij mee bezig is. Of er nog iets is waar je mee kunt helpen

* blijf niet hangen. Zeg als je merkt dat alles gezegd is dat je het leuk vond en vraag of het binnenkort weer een keer mogelijk is.

Bespreek voor en achteraf alles goed met jouw ondersteuner. Op deze manier ontrafelen je de geheimen en wie weet, komt het toch weer goed. Of niet, maar voel je je wel een stuk beter.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG