2

Heeft mijn ex nog gevoelens voor mij?

Het is moeilijk na een breuk om precies te bepalen waar u staat als het gaat om uw ex. Het is bijna onmogelijk om een ​​duidelijk inzicht te krijgen in de breuk, want de emoties zijn op z’n grootst en de gemoederen zijn hoogstwaarschijnlijk niet zo goed als vroeger. Daarbij denkt u dan: heeft mijn ex nog gevoelens voor mij? Het kan zelfs zo verwarrend zijn dat u ‘helaas’ een verkeerde indruk van uw ex krijgt.

Een van de belangrijkste tekenen is het contact dat er is. Als een ex u volledig heeft afgeschreven, en het contact heeft verbroken, dan heeft hij of zij besloten om verder te gaan. In dat geval zijn ze niet van plan om hun tijd door te brengen om met u te communiceren. Ze zullen uw berichten negeren en weigeren om uw telefoongesprekken te beantwoorden. Ze zullen hun afstand behouden van uw en weigeren deel te nemen als u probeert om hen te contacteren. Dit is een normaal teken van het einde van de relatie, wanneer de ex geen interesse meer in hun heeft.

Er zijn echter gevallen waarbij het niet van sprake is. In dat geval zoekt uw ex niet alleen contact met u, maar vraagt ook voortdurend vragen over uw leven na de beëindiging van de relatie. Heeft mijn ex nog gevoelens voor mij is dan het eerste waar u aan denkt. Hun nieuwsgierigheid is niet iets wat ze naar voren brengen, alleen maar om beleefd te zijn. Ze willen weten wat er aan de hand met je is, ook al betekent dat dat ze hun trots moeten inslikken. In dit geval kun de vraag heeft mijn ex nog gevoelens voor mij beantwoorden met een dikke ja.

Heeft mijn ex nog gevoelens voor mij? by
Klik hier om een reactie achter te laten 2 reacties