Help Mijn Ex Gaat Trouwen! Enkele Concrete Tips

Als je samen met iemand bent, maak je meestal samen ook plannen voor de toekomst. Droom je samen over jullie bruiloft, jullie eerste huisje of jullie kinderen. Fantaseer je samen hoe het zal zijn en wat jullie allemaal nog te wachten staat. Maar dan ineens is het over. Nou ja, dat zal waarschijnlijk niet ineens zijn natuurlijk. Maar ineens is je partner niet meer je toekomt maar je verleden.

Dit kan heel moeilijk zijn. Zeker als jij je ex eigenlijk weer terug wilt. En als je ex dan ook nog iemand anders tegen komt en daarmee een toekomst op gaat bouwen, kan dit heel moeilijk voor je zijn. Je zult dan denken, help mijn ex gaat trouwen.

Help mijn ex gaat trouwen, wat nu?

Je ex voor je terugwinnen is niet makkelijk en zeker niet als er een ander in het spel is. Laat staan als je ex ook nog eens trouwplannen heeft met die ander. Dan zul je toch wel heel veel moeite moeten gaan doen om je ex voor je terug te winnen. Want hij of zij zal natuurlijk niet voor niets mijn zijn of haar nieuwe partner willen trouwen.

Help mijn ex gaat trouwen is een gedachte die je ontzettend kan benauwen. Hierdoor kun je misschien overhaaste dingen gaan doen zonder deze goed te overdenken. Het is belangrijk dat je de oorzaak van jullie breuk voor jezelf duidelijk hebt en goed inspeelt op de persoon die je ex is. Zorg dat hij of zij weer de passie tussen jullie gaat voelen en gaat beseffen wat hij of zij mist.

Ga niet de nadruk leggen op de negatieve punten van de huidige partner, maar probeer te benadrukken waarom jij juist zo speciaal en anders bent. Sommige dingen kun je niet afdwingen en daarom kun je ook het beste niet te overhaast te werk gaan. Al moet je natuurlijk aan de andere kant ook weer oppassen dat je straks niet te laat bent.

Enkele concrete tips

Blijf contact zoeken en houden met je ex, maar probeer dit niet op een opdringerige manier te doen. Hij of zij moet jou gaan missen, dus opdringen werkt dan misschien averechts. Verras hem of haar met iets waarvan je weet dat daar zijn of haar passie ligt. Laat hem of haar voelen wat jij aan zijn of haar leven toevoegt en hopelijk gaat zijn huidige partner straks denken: help mijn ex gaat trouwen.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG