• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Help Mijn Ex Gaat Trouwen! Enkele Concrete Tips

Als je samen met iemand bent, maak je meestal samen ook plannen voor de toekomst. Droom je samen over jullie bruiloft, jullie eerste huisje of jullie kinderen. Fantaseer je samen hoe het zal zijn en wat jullie allemaal nog te wachten staat. Maar dan ineens is het over. Nou ja, dat zal waarschijnlijk niet ineens zijn natuurlijk. Maar ineens is je partner niet meer je toekomt maar je verleden.

Dit kan heel moeilijk zijn. Zeker als jij je ex eigenlijk weer terug wilt. En als je ex dan ook nog iemand anders tegen komt en daarmee een toekomst op gaat bouwen, kan dit heel moeilijk voor je zijn. Je zult dan denken, help mijn ex gaat trouwen.

Help mijn ex gaat trouwen, wat nu?

Je ex voor je terugwinnen is niet makkelijk en zeker niet als er een ander in het spel is. Laat staan als je ex ook nog eens trouwplannen heeft met die ander. Dan zul je toch wel heel veel moeite moeten gaan doen om je ex voor je terug te winnen. Want hij of zij zal natuurlijk niet voor niets mijn zijn of haar nieuwe partner willen trouwen.

Help mijn ex gaat trouwen is een gedachte die je ontzettend kan benauwen. Hierdoor kun je misschien overhaaste dingen gaan doen zonder deze goed te overdenken. Het is belangrijk dat je de oorzaak van jullie breuk voor jezelf duidelijk hebt en goed inspeelt op de persoon die je ex is. Zorg dat hij of zij weer de passie tussen jullie gaat voelen en gaat beseffen wat hij of zij mist.

Ga niet de nadruk leggen op de negatieve punten van de huidige partner, maar probeer te benadrukken waarom jij juist zo speciaal en anders bent. Sommige dingen kun je niet afdwingen en daarom kun je ook het beste niet te overhaast te werk gaan. Al moet je natuurlijk aan de andere kant ook weer oppassen dat je straks niet te laat bent.

Enkele concrete tips

Blijf contact zoeken en houden met je ex, maar probeer dit niet op een opdringerige manier te doen. Hij of zij moet jou gaan missen, dus opdringen werkt dan misschien averechts. Verras hem of haar met iets waarvan je weet dat daar zijn of haar passie ligt. Laat hem of haar voelen wat jij aan zijn of haar leven toevoegt en hopelijk gaat zijn huidige partner straks denken: help mijn ex gaat trouwen.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG