• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Het Gaat Niet Goed Tussen Ons! 5 Tips Om Je Relatie Te Redden!

Het is altijd fijn om een goede relatie te hebben met weinig problemen. Toch zal iedereen op een gegeven moment moeilijke problemen krijgen in de relatie. Dit is heel normaal en hierover hoef je je niet druk te maken totdat je het gevoel krijgt dat het echt niet goed gaat. Als je denkt: Het gaat niet goed tussen ons is het tijd om je relatie eens te veranderen. En dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn als jij denkt!

Vooral als je relatie op het punt staat om te breken moet je snel iets veranderen zodat de relatie staande zal blijven. Daarom heb ik een aantal tips voor je.

Het gebeurt in relaties regelmatig dat het meer een broer/zus verhouding zal worden. Als je dit doorhebt moet je hier op tijd iets aan doen.

Tip 1: Het is tijd om de liefde weer aan te wakkeren. Ga eens uit eten met elkaar en neem de tijd. Een romantisch diner kan al veel doen om jullie weer als geliefden te laten voelen en kan de vlam zeker weer aansteken.

Tip 2: Seks is een van de belangrijkste dingen in een relatie. Dit zorgt er namelijk voor dat jullie je verbonden voelen met elkaar en je doet dit uit liefde. Seks kan dus heel goed helpen om de vlam weer aan te steken en te ontdekken hoe gek jullie eigenlijk op elkaar zijn. Je kunt beginnen met bijvoorbeeld een fijne en lange massage. Steek wat kaarsjes aan en neem jullie tijd hiervoor.

Tip 3: De tijden herleven is een goede tip. Regel eens wat uitjes voor je partner die jullie al eens eerder hebben gedaan toen jullie pas net verliefd waren. Zo ziet je partner dat je moeite voor hem of haar doet en zullen jullie je weer net als eerst voelen, toen jullie net verliefd waren.

Tip 4: Maak tijd vrij voor elkaar! Soms krijg je een relatie waarbij je eigenlijk langs elkaar heen leeft. Jullie werken bijvoorbeeld beide en hebben maar weinig tijd over voor elkaar. Plan eens wat dingen in in jullie dag. Stel eens voor om een romantische film te kijken na het werk.

Tip 5: Verras je partner met een leuk cadeau. Doe dit niet te vaak omdat het dan niet meer speciaal is. Of maak eens zelf iets. Zo ziet je partner dat je hier tijd en moeite in hebt gestoken en je partner zal hier enorm blij van worden.

Relatiecoach

Tips vragen bij een relatiecoach zou ik zeer goed kunnen helpen. Michelle vd Berghe is relatiecoach en kan jou helpen om de liefde opnieuw aan te wakkeren. Vooral als jij denkt: Het gaat niet goed tussen ons is het tijd om aan de bel te trekken. Zij kan jou zeker weten helpen om de relatie tussen jou en je partner weer spannender te maken.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

 1. Ik ben 15 jaar getrouwd, maar we leven lijk broer en zus. Mijn vrouw zegt dat ze me nog graag ziet. Ze kust me nooit meer, knuffelen doet ze niet meer, genieten van mijn aanrakingen doet ze niet meer. Als we vrijen ligt ze gewoon op mij als een levensloos lichaam. Kortom, we maken zelden ruzie, de dag dagelijkse taken verlopen goed, maar alles waar emotie, gevoelens, warmte genegenheid,…. komt bij kijken is bij mijn vrouw gelijk dood. Als ik erover wil praten, praat ik gelijk tegen een muur, want volgens haar is alles in orde. relatietherapie moet ze niet van weten, kon ik maar weten wat er in haar hoofd omgaat

  1. Beste Japo, dank voor je bericht. Je kunt haar eens de vraag stellen: welke cijfer zou je onze relatie willen geven (schaal 1 op 10), als ze zegt ‘een 7’, vraag dan ‘hoe kan het een 10 worden’. Doe het ook omgekeerd, vraag aan haar om diezelfde vraag ook aan jou te stellen en of ze het belangrijk vindt dat ook jij een 10 wil hebben voor je relatie en wat er moet gebeuren om de relatie succesvol te laten zijn. Als jij de relatie zo niet wil, bespreek dan met haar hoe jij het anders wil. het is belangrijk dat zij jouw behoeftes ook erkent. Ziet ze wel in dat ze je kwijt kan raken op die manier? Maak een lijstje van dingen die jullie kunnen ondernemen om je relatie nieuw leven in te blazen. Er is zoveel te doen. Het hebben van een goede relatie vraagt om investering, maar je kunt er zoveel voor terugkrijgen! Veel sterkte in ieder geval. Liefs, Michelle

 2. ik ben al 3j getrouwd maar hoe meer ik doe voor mijn man hoe meer ik zie dat hij mijn moeite niet apprecieert ook als ik er over praat dan zie ik dat hij mij niet snapt ook doet hij geen moeite om mijn gevoelens te begrijpen.ik voel dat we uit elkaar gaan ik ben in een diepe donkere gat ik weet niet meer waarom ik van hem hou want wat ik nu zie en meemaak heeft van mij een ander persoon gemaakt ik voel me vernedert.onaantrekkelijk.uitgeput door al die emoties die ik geen plaats kan geven moet ik blijven of weggaan en het eindigen.

  kun jij mij advies geven over hoe ik dit kan oplossen

  1. Beste Saida, veel vrouwen denken vaak ‘hoe meer ik voor hem doe, des te meer hij van me zal houden’. Vrouwen die dit denken zijn in de regel juist onaantrekkelijk voor een man. Jouw man wil zeker graag weten wat er in je omgaat, maar als je steeds niet duidelijk aangeeft wat je werkelijk voelt en alleen maar vertelt wat hij hoort te doen, waar hij in tekort schiet, dan zal hij zich van je verwijderen. Het beste is om ‘jezelf te zijn’ en daar ook eerlijk en zonder hem aan te vallen voor uit komt. Vertel hem wat je voelt en wat het met je doet, en waarom dat zo is. Voor de rest laat je het hierbij en laat je hem beslissen wat hij hiermee doet. Zorg er in ieder geval voor dat je veel van jezelf houdt, dat je trots bent op jezelf, dat je dingen onderneemt die je eigenwaarde stimuleren, dat je die mentale knop omgedraaid krijgt en tegen jezelf kunt zeggen ‘hij mag blij zijn en er trots op zijn dat hij mijn partner is’. Veel sterkte verder en hartelijke groet, Michelle.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG