4

Het Gaat Niet Goed Tussen Ons! 5 Tips Om Je Relatie Te Redden!

Het is altijd fijn om een goede relatie te hebben met weinig problemen. Toch zal iedereen op een gegeven moment moeilijke problemen krijgen in de relatie. Dit is heel normaal en hierover hoef je je niet druk te maken totdat je het gevoel krijgt dat het echt niet goed gaat. Als je denkt: Het gaat niet goed tussen ons is het tijd om je relatie eens te veranderen. En dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn als jij denkt!

Vooral als je relatie op het punt staat om te breken moet je snel iets veranderen zodat de relatie staande zal blijven. Daarom heb ik een aantal tips voor je.

Het gebeurt in relaties regelmatig dat het meer een broer/zus verhouding zal worden. Als je dit doorhebt moet je hier op tijd iets aan doen.

Tip 1: Het is tijd om de liefde weer aan te wakkeren. Ga eens uit eten met elkaar en neem de tijd. Een romantisch diner kan al veel doen om jullie weer als geliefden te laten voelen en kan de vlam zeker weer aansteken.

Tip 2: Seks is een van de belangrijkste dingen in een relatie. Dit zorgt er namelijk voor dat jullie je verbonden voelen met elkaar en je doet dit uit liefde. Seks kan dus heel goed helpen om de vlam weer aan te steken en te ontdekken hoe gek jullie eigenlijk op elkaar zijn. Je kunt beginnen met bijvoorbeeld een fijne en lange massage. Steek wat kaarsjes aan en neem jullie tijd hiervoor.

Tip 3: De tijden herleven is een goede tip. Regel eens wat uitjes voor je partner die jullie al eens eerder hebben gedaan toen jullie pas net verliefd waren. Zo ziet je partner dat je moeite voor hem of haar doet en zullen jullie je weer net als eerst voelen, toen jullie net verliefd waren.

Tip 4: Maak tijd vrij voor elkaar! Soms krijg je een relatie waarbij je eigenlijk langs elkaar heen leeft. Jullie werken bijvoorbeeld beide en hebben maar weinig tijd over voor elkaar. Plan eens wat dingen in in jullie dag. Stel eens voor om een romantische film te kijken na het werk.

Tip 5: Verras je partner met een leuk cadeau. Doe dit niet te vaak omdat het dan niet meer speciaal is. Of maak eens zelf iets. Zo ziet je partner dat je hier tijd en moeite in hebt gestoken en je partner zal hier enorm blij van worden.

Relatiecoach

Tips vragen bij een relatiecoach zou ik zeer goed kunnen helpen. Michelle vd Berghe is relatiecoach en kan jou helpen om de liefde opnieuw aan te wakkeren. Vooral als jij denkt: Het gaat niet goed tussen ons is het tijd om aan de bel te trekken. Zij kan jou zeker weten helpen om de relatie tussen jou en je partner weer spannender te maken.

Klik hier om een reactie achter te laten 4 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG