• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Het Gevoel Bij Liefdesverdriet Ontrafeld…

Bij liefdesverdriet kan er een heleboel door je heen gaan. Het gevoel dat bijna iedereen heeft bij liefdesverdriet is dat zij hun ex enorm missen. Er mist iets in hun leven terwijl ze eerst misschien niet eens door hadden hoe belangrijk deze persoon was.

Vooral na een relatie van een aantal jaar kan de klap enorm hard aankomen. En wat moet je precies doen tegen liefdesverdriet? Tegen verdriet bestaat eigenlijk geen medicijn.

Je kunt niet naar de dokter gaan om te zeggen dat je liefdesverdriet hebt. Als jouw verdriet leidt tot een depressie is een bezoek aan de dokter wel mogelijk. In dat geval kun je een verwijzing krijgen naar een psycholoog die jou kan helpen met jouw verdriet en de depressie.

Het gevoel bij liefdesverdriet…

Je bent plotseling de liefde van je leven kwijt. Liefdesverdriet is een hele normale reactie hierop. Je moet eraan wennen dat je ’s morgens alleen jouw ontbijt eet, en ’s avonds voor jezelf moet gaan koken. Je wordt eenzaam en het verdriet maakt je kapot. Zelfs als een relatie niet goed was, kan je liefdesverdriet hebben. Het gaat om het idee dat iemand plotseling verdwenen is uit jouw leven, en je moet hieraan wennen.

Schrijf de dingen op die jij leuk vindt om te doen. Bij de gedachte alleen al kan je alweer wat vrolijker worden. Vervolgens kan je je agenda vol plannen met al deze leuke dingen. Op deze manier word je afgeleid van jouw verdriet, en heb je ook nog eens plezier.

Als je liefdesverdriet maar niet weggaat, kan je er ook voor kiezen om ervoor te zorgen dat jouw ex weer bij jou terugkomt. Iemand waar je zo gek op bent, moet je natuurlijk niet laten lopen dus is het tijd om actie te ondernemen met een aantal tips!

Nodig je ex eens uit bij jou thuis. Vertel hierbij wel dat dit een vriendschappelijke afspraak is, zodat jouw ex niet afhaakt. Het kan namelijk zijn dat jouw ex nu nog denkt dat je ex jou niet terug wil. Deze gedachte kan later altijd nog veranderen. Voor de afspraak kun je je leuk aankleden en jezelf verwennen met een warm bad. Wees echter niet te overdreven in je kledingkeus, want het moet alsnog niet teveel lijken op een date. Je wilt je ex niet afschrikken.

Tijdens de afspraak kun je een poging doen om je ex weer te verleiden, maar doe dit subtiel. Wie weet zal de vlam tussen jullie er weer komen tijdens de afspraak en heb jij je ex al heel snel terug!

Er zijn natuurlijk nog veel meer tips die je kunt gebruiken zodat jij je ex weer kunt terugwinnen. Je wilt zo snel mogelijk van je liefdesverdriet af, en daarom wil jij zo snel mogelijk je ex weer voor jou winnen. Het boek van Michelle vd Berghe zal jou nog veel meer leren over je ex terugwinnen. Je zult hierin ook leren over relaties, je ex verleiden en wat je juist wel en niet moet doen. Bestel snel!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG