Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Het Oplossen Van Relatieproblemen – Kijk In Eigen Boezem…

Het oplossen van relatieproblemen. Waar begin ik?

Je hebt relatieproblemen en je wilt ze oplossen? Je had nooit gedacht dat het jou zou kunnen overkomen maar nu is het toch zover.

Je relatie met je partner maakt een ernstige crisis door. Je hebt het probleem een tijdje genegeerd maar uiteindelijk kan je niet anders dan toegeven dat er een haar in de boter zit. Als je je relatie nog wilt redden, dan moet er nu iets gebeuren. Dat voelen jullie allebei aan zonder het als zodanig uit te spreken. Voor het oplossen van relatieproblemen kunnen de volgende tips misschien helpen.

Het oplossen van relatieproblemen: kijk in eigen boezem 

Een eerste stap om te beginnen met de redding van een relatie is om je hand in eigen boezem te steken. Ga na wat je van je relatie had verwacht en wat je er zelf hebt ingestoken.

Als je eerlijk bent tegenover jezelf moet je soms toegeven dat je te weinig je best hebt gedaan.

De relatie had misschien een sterkere basis gehad als je niet zo egoïstisch was geweest, of als je wat meer aandacht aan je partner had geschonken.

Als je oprecht kijkt naar wat je eigen inbreng is geweest, dan kan je de reacties van je partner ook beter begrijpen.

Achteraf besef je soms beter dat je partner op deze of gene manier heeft gereageerd op bepaalde handelingen of uitspraken van jou.

Mogelijk hebben jullie een communicatieprobleem of is er een gebrek aan intimiteit. Vergelijk de manier waarop jullie de laatste tijd met mekaar omgingen met de periode dat alles koek en ei was. Merk op welke dingen sindsdien veranderd zijn en wat er de oorzaken ervan zijn.

Het oplossen van relatieproblemen dankzij een verzoening

Na deze eerste analyse van je eigen gevoelens is het tijd om te kijken naar de verantwoordelijkheid van je partner. Want een relatieprobleem is immers steeds een mes dat aan twee kanten snijdt. Zelden of nooit ligt de fout alleen maar bij jou.

Op welke manieren heeft je partner jou tekortgedaan en hoe moeilijk was dit voor jou?

Mogelijk heb je jouw ongenoegen te lang laten aanslepen en durfde je het probleem niet goed aankaarten.

Eens je dit onderzoek gedaan hebt, kijk dan vooral naar hoe je er nu voor staat, en wat je op dit moment wilt.

Ben je bereid om alle problemen te bespreken met je partner en te kijken hoe jullie er samen uit kunnen komen?

Of denk je dat jullie altijd weer dezelfde vergissingen zullen maken en het een maat voor niets is? Dit kan duidelijk worden als jullie volledig eerlijk alles willen bespreken voor het oplossen van jullie relatieproblemen.

Op die manier kan een positieve ingesteldheid tot een verzoening leiden en kan jullie relatie een doorstart nemen.

Wat mensen vaak vergeten bij het oplossen van relatieproblemen, is dat het nooit te laat is.

Sommige partners hebben gewoon wat meer tijd nodig om een sterke, diepe liefdesrelatie op te bouwen dan anderen. Daarom hoef je nooit te snel te wanhopen als je nog steeds liefde voelt voor je partner.

Onderaan deze pagina bij het kopje ‘Hoe kan ik je helpen’ vind je nog meer opties hoe ik jou kan helpen met het oplossen van relatieproblemen.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG