• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Hoe Een Verloren Liefde Terugwinnen? Ontdek Het Hier!

Elke relatie heeft zijn ups en downs. Soms zijn de downs zo diep dat een beëindiging van de relatie helaas onvermijdelijk is. Wat eerst begon als een periode geen contact loopt uit tot jarenlang geen contact meer hebben. Als je elkaar dan weer tegenkomt of toevallig weer eens aan de ander denkt, dan kan het soms best aanlokkelijk klinken om de ander terug te winnen. Maar dan zit je met het probleem: Hoe een verloren liefde terugwinnen?

Na vijf jaar lang geen contact meer te hebben gehad, heb ik mijn verloren liefde teruggewonnen. Ik heb mijn ex gevonden via internet en na wat mailtjes besloten we weer af te spreken. We hebben tijdens onze date erg veel gesproken over waarom we uit elkaar gingen en dat we elkaar behoorlijk missen. We waren beiden behoorlijk veranderd en pasten nu beter bij elkaar. Dus besloten we allebei heel erg ons best te gaan doen om de relatie weer te laten werken.

Hoe een verloren liefde terugwinnen? Enkele goede tips…

Aangezien relaties zo verschillend zijn, heeft ook elke relatie andere problemen en dus andere oplossingen. Toch zijn er een aantal tips die ik je graag wil mee geven die bij mij erg goed gewerkt hebben voor het probleem: Hoe een verloren liefde terugwinnen?

Tip 1: Bedenk wat de reden is waarom de relatie is verbroken. Problemen hebben altijd twee kanten, jij hebt waarschijnlijk ook fouten gemaakt. Wees kritisch en bedenk of je bent veranderd op deze punten. Als je niet veranderd bent, bedenk of je jezelf wel wilt of kunt veranderen.

Tip 2: Wil je wel echt de verloren liefde terugwinnen? Als je eerlijk voor jezelf nadenkt, heb je de relatie niet een beetje geromantiseerd? Passen jullie wel echt bij elkaar?

Tip 3: Ga er helemaal voor. Als je echt terug samen wilt zijn, doe er dan alles aan om de oude problemen op te lossen. Communicatie is hierin erg belangrijk. Praat over je gevoelens en je verlangens met je ex. Vraag ook specifiek of de wens om de relatie weer te herstarten wel wederzijds is. Maak een nieuwe start door samen op een romantische date te gaan.

Wil je echt graag je verloren liefde terugwinnen? Download dan vandaag nog ons gratis rapport met daarin 7 professionele trainingsvideo’s en ontdek het nummer 1 geheim om je ex snel terug te winnen!.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

 1. Hallo is al 1 mand al dat me vriendin me niet meer contact ook geblokt op app en fb kunt u me aub helpen we houden veel van elkaar maar weet niet precies gaande is dat t zo is gebeurt

  1. Beste Amit,
   Jouw ex kan blijkbaar niet met haar eigen emoties omgaan. Een relatie die uit gaat wil nog niet zeggen dat je elkaar moet blokken. Maar idealiseer jij je ex niet te veel? In ieder geval: geef haar niet het vermoeden dat het je zo raakt. Zij verwacht dat natuurlijk wel, maar geef haar dus NIET wat zij verwacht!
   Sterkte en hartelijke groet,
   Michelle

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG