Hoe Groot Is De Kans Dat Ik Mijn Ex Terug Krijg? Doe De Quiz!

Hoe groot is de kans dat ik mijn ex terug krijg

Wil je weten hoe groot de kans is dat je je ex terug krijgt? Sinds enige tijd hebben we een professionele quiz laten ontwikkelen. Door deze 19 meerkeuzevragen in te vullen ontdek je hoe groot de slaagkans is dat je terugkomt bij je ex. Klik hier om de vragenlijst in te vullen!

Hoe groot is de kans dat ik mijn ex terug krijg?

Dat is de vraag die maar in mijn hoofd spookt sinds ik het boek “Win Hem Terug” van Michelle vd Berghe’ heb besteld. Nadat mijn ex onze relatie beëindigd had was ik in een diep dal geraakt. Ik was overmand door verdriet, kon niet meer eten en kon maar niet begrijpen dat ik zomaar aan de kant gezet was.

Komt tijd komt raad.

Ik ben volop in het boek aan het lezen en kom tot de conclusie dat veel dingen helemaal niet zo hadden hoeven lopen zoals ze gelopen zijn. Ik leer nu relativeren, dat je de ander in je relatie in zijn/haar moet waarde laten en hoop van harte dat het nog niet te laat is. win hem haar terug boek

Er gloort hoop aan de horizon.

Dat het boek zijn vruchten afwerpt heb ik van de week mogen ervaren toen ik mijn ex in de supermarkt tegenkwam. Ik was een beetje in dubio, groeten of niet? Kon ik nog ontsnappen via een ander gangpad? Ik besloot de confrontatie aan te gaan en begroette mijn ex met een luchtig “hoi, hoe is tie”?

Mijn ex was aangenaam verrast…

“Zoooowww, jij ziet er goed uit, blij dat je van me af bent zeker”? Was de reactie op mijn groet. De opmerking deed me even slikken maar om een lang verhaal kort te maken, morgen na het werk hebben we een afspraak voor een kop koffie op ‘neutraal’ terrein.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG