JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Hoe groot is de kans dat ik mijn ex terug krijg

Wil je weten hoe groot de kans is dat je je ex terug krijgt? Sinds enige tijd hebben we een professionele quiz laten ontwikkelen. Door deze 19 meerkeuzevragen in te vullen ontdek je hoe groot de slaagkans is dat je terugkomt bij je ex. Klik hier om de vragenlijst in te vullen!

Hoe groot is de kans dat ik mijn ex terug krijg?

Dat is de vraag die maar in mijn hoofd spookt sinds ik het boek “Win Hem Terug” van relatiecoach en hypnotherapeute Marjolein (haar auteursnaam is Michelle vd Berghe)’ heb besteld. Nadat mijn ex onze relatie beëindigd had was ik in een diep dal geraakt. Ik was overmand door verdriet, kon niet meer eten en kon maar niet begrijpen dat ik zomaar aan de kant gezet was.

Komt tijd komt raad.

Ik ben volop in het boek aan het lezen en kom tot de conclusie dat veel dingen helemaal niet zo hadden hoeven lopen zoals ze gelopen zijn. Ik leer nu relativeren, dat je de ander in je relatie in zijn/haar moet waarde laten en hoop van harte dat het nog niet te laat is.koppel leest Ebook win hem haar terug

Er gloort hoop aan de horizon.

Dat het boek zijn vruchten afwerpt heb ik van de week mogen ervaren toen ik mijn ex in de supermarkt tegenkwam. Ik was een beetje in dubio, groeten of niet? Kon ik nog ontsnappen via een ander gangpad? Ik besloot de confrontatie aan te gaan en begroette mijn ex met een luchtig “hoi, hoe is tie”?

Mijn ex was aangenaam verrast…

“Zoooowww, jij ziet er goed uit, blij dat je van me af bent zeker”? Was de reactie op mijn groet. De opmerking deed me even slikken maar om een lang verhaal kort te maken, morgen na het werk hebben we een afspraak voor een kop koffie op ‘neutraal’ terrein.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl