• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Hoe het liefdesverdriet forum je helpt

Bijna iedereen heeft het wel eens meegemaakt, liefdesverdriet. Een pijn die helaas niet over gaat door het nemen van een paracetamol. Misschien dat er over tientallen jaren een pil wordt uitgevonden die hier bij helpt, maar nu kun je alleen je liefdesverdriet verzachten.

In mijn online coachingprogramma Van Breuk Tot Doorbraak zul je merken dat het net is als een soort forum waar mensen samenkomen om uit te wisselen over hun liefdesverdriet. De bijzondere tips helpen je in de eerste plaats met de juiste mindset en ook geven we je tips hoe je het beste je ex kunt terugwinnen.  Als je liefdesverdriet hebt, hebben veel mensen de neiging zich thuis op te sluiten. Door het bestuderen van het materiaal en de video’s zul je merken dat je iedere dag weer vorderingen maakt om verder te komen.

Het is logisch dat je pijn ervaart nadat je bent afgewezen. Je hebt de neiging om thuis te blijven hangen. Toch is één van de belangrijkste tips om je beter te voelen, er op uit gaan! Je maakt dan immers leuke dingen mee en ziet dat er eigenlijk zoveel meer leuke dingen zijn dan je ex. En dat deze break-up écht niet het einde van de wereld betekent.

Veel mensen die liefdesverdriet hebben analyseren de hele situatie steeds weer opnieuw. Op deze manier maak je dingen veel erger dan ze zijn, en vul je misschien wel dingen voor je ex in. Klamp je ook niet teveel vast aan foto’s en herinneringen. Geef jezelf even de ruimte om alles van je af te zetten, en je hoofd leeg te maken voordat je in actie komt.

Uitwisselen met anderen over je liefdesverdriet

Als je liefdesverdriet hebt kun je sip thuis op de bank zitten en je rot blijven voelen. Je kunt echter ook op actie over gaan! Je hebt immers niet voor niets liefdesverdriet, je wilt die leuke ex terug in je leven! Hier kun je op verschillende manieren voor zorgen. Je moet het contact dat je weer zoekt met je ex wel aanvankelijk leren doseren.

Als je bijna niet met hem of haar praat gaat er niets gebeuren, maar als je juist té veel contact zoekt kan dat ook enorm afschrikken. Het is dus belangrijk om hier een tussenweg in te vinden.

Er zijn verschillende hulpmiddelen om je ex terug te winnen, het online programma van Breuk Tot Doorbraak helpt je hier bij.

Misschien denk je; hier wil ik geen geld aan uitgeven, maar zeg nou zelf, tijdens je liefdesverdriet gaan er toch ook meerdere bakken ijs en repen chocola doorheen?

Het materiaal in het programma zal je nieuwe inzichten geven hoe met de situatie om te gaan. Soms is het goed om er even met andere ogen naar te kijken. En vaak kunnen de mensen die ver van je afstaan (en mede lotgenoten met ervaring), je het beste helpen.

Omdat deze mensen niet persoonlijk bij jouw leven betrokken zijn, en dus geen vooroordelen hebben over de situatie. Je moet zelf je gedachten op orde hebben voordat je actie onderneemt. Denk dus goed aan de reden waarom het uitging, en wat jullie kunnen doen om niet dezelfde fout te maken.

Ook betekent het dat je misschien wel wat in moet leveren. Het is niet voor niets uitgegaan tussen jullie, dus waarschijnlijk was de andere persoon het ook niet eens met een aantal dingen die jij deed. Het is de bedoeling dat je ex ook inziet dat jullie een ander pad op kunnen gaan, en dingen kunnen veranderen waardoor de relatie wel gaat werken. Het doet je ex goed om te laten zien dat je ook bereid bent om bepaalde dingen te veranderen.

En als dat alleen maar kan als je weer terug bent bij je ex, dan moet je daar zeker voor gaan!

Lees ook nog deze uitgebreide special voor het verwerken van je liefdesverdriet

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

 1. hallo
  mijn vraag is mijn ex vriendin sms me af en toe.dan een lange tijd niet meer
  ik weet echt niet wat ik er moet van denken
  we verwachten samen een kindje
  ben er echt kapot van
  we hadden zoveel plannen zoals trouwen huisje tuintje boompje reizen enz.
  ze heeft me ook geblokkeerd op Facebook
  omdat ze rust nodig heeft
  ze zegt ook wie weet dat we weer samen komen.
  en we zien wel na de geboorte
  we zijn nu al een maand uit elkaar.we hebben elk ook een dochter uit een vorige relatie.nu zondog vroeg ze of mijn dochter samen met haar dochter naar de chiro(speelplein werking)wilde gaan heb daar in toe gestemt.
  maar ik weet het niet meer.kunnen jullie mij helpen hoe ik dit kan oplossen
  mvg dimitri

 2. Hallo,
  Ik en mijn vriendin zijn uit elkaar sinds eind januari. Dat was best lastig maar ik ben onmiddellijk vertrokken en heb mijn leven vrij snel opgenomen (sporten, werken in het weekend, afspreken met vrienden en vriendinnen…ik heb altijd wel al wat om handen gehad sindsdien). Aangezien we samenwoonden waren er af en toe praktische zaken die moesten geregeld worden en waarvoor mijn ex mij een bericht stuurde. Ik ging ongeveer om de twee weken om mijn post.
  Ongeveer 2 maanden later vertelde ze mij dat ze iemand anders had, nl. haar baas (zelfde leeftijd en eigenaar van het restaurant waar ze werkt). Dat was even hard, en ze excuseerde zich dat het zo snel was. Ik begreep het enigzins wel, omdat zij het al een paar maanden (2 à 3) moeilijk had en met die beslissing bezig was.
  Een 2 tal weken later moest ik opnieuw om mijn post. Ze vroeg of ik nog even wou blijven en iets drinken. Ik heb daar een 3 tal uur gezeten en we dat was heel gezellig maar na een tijdje werd dat wat ongemakkelijk. Op een gegeven moment zei ze dat ik weer de man was waar ze verliefd op geworden was. Ik heb gezegd dat ik dat begrijp en dat het me spijt dat ik mij wat laten gaan heb in onze relatie. In de loop van die avond heeft ze nog wat van die soortgelijke dingen laten vallen, o.a. dat ze me miste. toen ik naar huis vertrok keek ze mij enorm verliefd aan. Dat was nogal verwarrend en ik kon dat de dagen erna moeilijk loslaten.
  Sindsdien is het enorm moeilijk en verwarrend tussen ons. Ik heb haar geconfronteerd met het feit dat ze verliefd keek, en ze geeft dat ook toe. Sindsdien stuurt ze mij ongeveer om de 2 dagen wel wat berichten, soms nog praktisch maar ook heel vaak uit het niets hoe haar werkdag was of gewoon hoe het met mij gaat of grappige dingen die ze tegenkomt. Ik heb haar ook ongeveer om de 2 weken gezien en telkens was dat aangenaam en gezellig een gewone babbel afgewisseld met een babbel over ons en dat we elkaar nog graag zien maar dat ze nu in een relatie is met iemand anders en haar werk daar van afhangt. Ook met wat huilbuien tussendoor van ons beiden, en wat knuffels. Zo gaat het een paar weken door. De laatste 2 weken hoor ik ze echter dagelijks en vorige week zag ik ze op dinsdag en vrijdag. Ze zei dan tegen mij dat als haar nieuwe vriend en de daaraan verbonden job er niet waren wij wellicht opnieuw zouden kunnen starten. De dag nadat ze dat zei heb ik haar zelf gestuurd dat een vriend van mij iemand wist die in zijn horecazaak nog iemand zocht. Ze was meteen enthousiast en heeft gebeld. Ze mocht vandaag langsgaan en dat gesprek was heel goed en ze mag binnen een goeie 2 weken langsgaan om te testen. Nu weet ik echt niet of die als gevolg zou kunnen hebben dat ze zou weggaan bij haar huidge vriend. Ik wil haar daar niet om vragen en haar de tijd geven het voor haar zelf uit te maken wat ze eigenlijk wil of zal doen. Die onzekerheid over wat er komt of kan komen is echt moordend. Ik vroeg mij af of iemand uit mijn verhaal kan afleiden wat er in haar hoofd misschien omgaat of tips heeft? Het is nu al een lang verhaal, maar dan laat ik nog heel wat berichten die mij verwarren weg. super moeilijk, elke tip is welkom 😉

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG