3

Bijna iedereen heeft het wel eens meegemaakt, liefdesverdriet. Een pijn die helaas niet over gaat door het nemen van een paracetamol. Misschien dat er over tientallen jaren een pil wordt uitgevonden die hier bij helpt, maar nu kun je alleen je liefdesverdriet verzachten.

In mijn online coachingprogramma Van Breuk Tot Doorbraak zul je merken dat het net is als een soort forum waar mensen samenkomen om uit te wisselen over hun liefdesverdriet. De bijzondere tips helpen je in de eerste plaats met de juiste mindset en ook geven we je tips hoe je het beste je ex kunt terugwinnen.  Als je liefdesverdriet hebt, hebben veel mensen de neiging zich thuis op te sluiten. Door het bestuderen van het materiaal en de video’s zul je merken dat je iedere dag weer vorderingen maakt om verder te komen.

Het is logisch dat je pijn ervaart nadat je bent afgewezen. Je hebt de neiging om thuis te blijven hangen. Toch is één van de belangrijkste tips om je beter te voelen, er op uit gaan! Je maakt dan immers leuke dingen mee en ziet dat er eigenlijk zoveel meer leuke dingen zijn dan je ex. En dat deze break-up écht niet het einde van de wereld betekent.

Veel mensen die liefdesverdriet hebben analyseren de hele situatie steeds weer opnieuw. Op deze manier maak je dingen veel erger dan ze zijn, en vul je misschien wel dingen voor je ex in. Klamp je ook niet teveel vast aan foto’s en herinneringen. Geef jezelf even de ruimte om alles van je af te zetten, en je hoofd leeg te maken voordat je in actie komt.

Uitwisselen met anderen over je liefdesverdriet

Als je liefdesverdriet hebt kun je sip thuis op de bank zitten en je rot blijven voelen. Je kunt echter ook op actie over gaan! Je hebt immers niet voor niets liefdesverdriet, je wilt die leuke ex terug in je leven! Hier kun je op verschillende manieren voor zorgen. Je moet het contact dat je weer zoekt met je ex wel aanvankelijk leren doseren.

Als je bijna niet met hem of haar praat gaat er niets gebeuren, maar als je juist té veel contact zoekt kan dat ook enorm afschrikken. Het is dus belangrijk om hier een tussenweg in te vinden.

Er zijn verschillende hulpmiddelen om je ex terug te winnen, het online programma van Breuk Tot Doorbraak helpt je hier bij.

Misschien denk je; hier wil ik geen geld aan uitgeven, maar zeg nou zelf, tijdens je liefdesverdriet gaan er toch ook meerdere bakken ijs en repen chocola doorheen?

Het materiaal in het programma zal je nieuwe inzichten geven hoe met de situatie om te gaan. Soms is het goed om er even met andere ogen naar te kijken. En vaak kunnen de mensen die ver van je afstaan (en mede lotgenoten met ervaring), je het beste helpen.

Omdat deze mensen niet persoonlijk bij jouw leven betrokken zijn, en dus geen vooroordelen hebben over de situatie. Je moet zelf je gedachten op orde hebben voordat je actie onderneemt. Denk dus goed aan de reden waarom het uitging, en wat jullie kunnen doen om niet dezelfde fout te maken.

Ook betekent het dat je misschien wel wat in moet leveren. Het is niet voor niets uitgegaan tussen jullie, dus waarschijnlijk was de andere persoon het ook niet eens met een aantal dingen die jij deed. Het is de bedoeling dat je ex ook inziet dat jullie een ander pad op kunnen gaan, en dingen kunnen veranderen waardoor de relatie wel gaat werken. Het doet je ex goed om te laten zien dat je ook bereid bent om bepaalde dingen te veranderen.

En als dat alleen maar kan als je weer terug bent bij je ex, dan moet je daar zeker voor gaan!

Lees ook nog deze uitgebreide special voor het verwerken van je liefdesverdriet

Klik hier om een reactie achter te laten 3 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG