• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe Je Ex Benaderen? Blijf Rustig En Vriendelijk…

Je mist je ex en je wilt kijken of jullie het weer samen kunnen proberen. Maar hoe je ex te benaderen? Zijn jullie met ruzie uit elkaar gegaan, dan moet de ruzie eerst bijgelegd of uitgepraat wordt. Dit is meteen een goed uitgangspunt om contact te zoeken. Bel en bied je excuses aan voor alle vervelende dingen die je hebt gezegd. Je hoeft niet te doen of alles altijd koek en ei was tussen jullie, maar wees wel objectief.

Blijf tijdens het gesprek rustig en houdt het bij jezelf. Kijk uit dat je niet vervalt in het maken van verwijten. Geef in je gesprek aan dat je hoopt dat het goed met je ex gaat. Laat ook merken dat je weer contact wilt. Wil je ex voorlopig geen contact, respecteer dat dan. Vraag of je over een tijdje nog een keer mag bellen en laat het voorlopig rusten. Je wilt niet als een stalker gezien worden toch?

Hoe je ex te benaderen als jullie elkaar weer zien

Als je ex voorlopig geen contact wil, kun je nog proberen om elkaar toevallig tegen te komen. Bijvoorbeeld tijdens het uitgaan. Zorg er in dat geval voor dat je vriendelijk blijft, en houd het contact vooral kort. Zeg gedag en vraag eventueel eventjes hoe het gaat. Blijf niet te lang hangen. Is je ex juist enthousiast ingegaan op het aanbod om weer contact te hebben? Dan wordt het spannend. Want hoe je ex te benaderen tijdens dat eerste contact?

Het belangrijkste is dat je rustig en vriendelijk blijft. Ga niet opnieuw in discussie over het verleden. Richt je juist op het nu. Vraag je ex hoe het gaat en wat hem of haar bezig houdt. Wees belangstellend. Laat merken dat jullie vriendschap belangrijk voor je is. Het kan helpen als je samen iets gaat doen, zodat er niet de hele tijd gepraat hoeft te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan naar de bioscoop of naar een optreden gaan. Je hebt dan iets neutraal om over te praten (de film of het optreden) en je hoeft niet de hele avond een gesprek gaande te houden. Verloopt het contact soepel, dan kunnen jullie altijd nog samen iets gaan drinken en na afloop verder praten. Je weet nu hoe je ex te benaderen, dus geniet van het herstelde contact.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG