Je wilt je ex terugwinnen? Ontdek je kansen in deze test! >>>Klik Hier

Hoe je ex terug krijgen?

Hoe je ex terug krijgen? is afstand nemen de manier?

Je ex heeft jullie relatie verbroken en jij voelt je nu ongelofelijk rot. Het gevoel dat je niet zonder je ex verder kunt is bijna ondraagbaar. Daardoor ga je vaak domme dingen doen, zoals tienduizend keer je ex bellen per dag, voor zijn of haar deur gaan staan terwijl dat niet gewenst is, of je stuurt honderden berichtjes in de hoop dat je ex bij je terug wil komen. Maar we weten allemaal dat het zo niet werkt.

Deze dingen werken alleen maar tegen je en maken je juist een stuk onaantrekkelijker in de ogen van je ex. Hierdoor wordt de kans dat je je ex ooit terugkrijgt enorm klein. Maar het kan ook anders. Hieronder zetten wij 3 tips op een rij voor je over hoe jij je ex terugkrijgen kunt op een eenvoudige manier.

Hoe je ex terug krijgen? Verbreek een maand het contact

Dit klinkt drastisch en wellicht denk je dat je dit nooit kunt overstaan. Toch is een maand maar een relatief korte periode. Bedenk dat je ex de relatie verbroken heeft voor een reden. Wellicht heb jij je zo veranderd dat je ex het gevoel had dat hij niet met je verder kan.

Of wellicht is er iets voorgevallen waar hij zich niet overheen kan zetten. Hoe het ook moge zijn, je ex heeft tijd nodig om hier overheen te komen.

Door je ex deze tijd te geven, is het gemakkelijker voor hem of haar om zich over deze dingen heen te zetten en het te vergeten. Zodra deze maand over is, en je weer contact opneemt met je ex, kan hij of zij zich zodoende weer een positief beeld van je vormen en je zien als de persoon waar hij of zij verliefd op werd. In deze maand is het dus absoluut verboden om op welke manier dan ook contact met je ex op te nemen.

Hoe je ex terug krijgen met een verbeterde versie van jezelf

In de periode waarin je geen contact hebt met je ex zul je het waarschijnlijk moeilijk hebben. Maar deze maand is ook voor jou goed. Werk aan jezelf in deze tijd, zowel fysiek als ook mentaal. Dit zorgt ervoor dat je een groter zelfvertrouwen zult hebben en dat vinden mensen aantrekkelijk.

Bovendien kun je gaan sporten en aan je lijn werken om je weer prettig in je lijf te voelen. Ga ook uit met vrienden, mediteer en neem simpelweg meer tijd voor jezelf. Op den duur realiseer je je dat je niemand nodig hebt om gelukkig te worden, en dat is een krachtig gevoel.

Opnieuw contact opnemen om je ex terug te krijgen

Zodra deze maand voorbij is kun je weer op een subtiele manier contact met je ex opnemen. Stuur hem een spontaan berichtje of geef hem een belletje. Vertel je ex over de goede dingen in je leven, maar val niet terug in negatieve patronen door je ex te vertellen hoezeer je hem of haar mist.

Probeer een afspraak met je ex te maken om elkaar weer opnieuw te leren kennen Alleen zo is het mogelijk om je ex weer terug te krijgen. Op zoek naar nog meer tips? Vraag dan gelijk het gratis rapport & de 7-delige videoserie aan!

Bekijk ook onderstaande video. Het geluid kan achteraf gezien wel beter, maar het doel is dat je je geholpen voelt!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties