• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe Je Ex Terugkrijgen – Hoe Het Hoort En Hoe Het Juist Niet Hoort!

Hoe Je Ex Terugkrijgen: De Do’s & Don’ts

Hoe kan jij je ex terugkrijgen nadat er zoveel is gebeurd? Dat is een vraag die ik maar al te vaak aan mezelf stel. Door mijn toedoen is de relatie kapot gegaan. We waren erg gelukkig samen, maar ik verwaarloosde onze relatie. Als alles van één kant moet komen dan weet je dat het niet goed zit. Mijn werk, mijn familie en mijn vriendengroep is waar ik mijn tijd in stopte.

Regelmatig ging ik met vrienden op stap, maar voor een romantische uitje maakte ik geen moment vrij. Het ging langs me heen. Ik had niet in de gaten wat er gebeurde. Als mijn ex me er op wees ontkende ik. Nu begrijp ik pas hoe fout ik zat. Sinds onze relatie over is weet ik weet ik mis. En geloof me, dat is veel.

Hoe je ex terugkrijgen: de don’ts

Van een beetje zielig doen komt het natuurlijk niet goed. Actie ondernemen is prima, maar ik moet zeker niet te ver gaan. Het is ook niet de bedoeling om een soort stalker te worden ofzo. Hoe moeilijk het ook is: ik moet me bescheiden opstellen. Dat staat haaks tegenover wat ik het liefste zou doen. Ik kan mijn ex wel bij alles achtervolgen, maar gezond verstand zegt dat het dan zeker verloren zaak is.

Ook de omgeving van mijn ex-lover kan ik beter laten voor wat het is. Deze mensen zien het, juist nu het uit is, echt niet zitten als ik me met hun bemoei. Dat kan ik ook wel begrijpen. Als ik hun was zou ik hetzelfde hebben. Feit is dat ik terug wil bij mijn vorige liefje. Dit is wat ik beter kan laten. De vraag blijft. Hoe je ex terugkrijgen op een goede manier?

Hoe je ex terugkrijgen: de do’s

Eigenlijk moest ik gelijk denken aan het opfrissen van fijne herinneringen. Laat die mooie moment langzaam maar boven borrelen. Om te beginnen moet ik contact houden. Regelmatig een berichtje sturen doe ik zeker. Zo mis ik geen dingen waardoor we uit elkaar kunnen groeien. Elkaar kort zien heb ik daarna geprobeerd. Ik ben nog even wat gaan drinken bij mijn ex. Toen ik daar was zette ik mijn liefste glimlach op en maakte we er wat gezelligs van. Je zou het haast vriendschappelijk kunnen noemen.

Die lijn wilde ik dus doortrekken. Wel besefte ik dat het tijd nodig heeft. Langzaam werden die afspraken langer. Geleidelijk aan werd ik ook iets opener. Dat vond mijn ex fijn. Het was ineens niet zo vreemd meer om elkaar af en toe te zien. Het voelde gewoon heel vertrouwd. Zelf dan ik dat dit voor mijn ex niet anders was. Dit is volgens mij de basis voor meer.

Wat de afloop ook wordt…

Op een gegeven moment zijn we ook buiten de deur wat gaan drinken. Eerst was het wennen om niet bij mijn ex of bij mij thuis te zijn, maar met gemeenschappelijke vrienden er bij voelde het al snel vertrouwd. Daardoor duurde het niet lang meer voor we ook wat keren samen er op uit gingen. We koppelde op een bepaald moment een bioscoopbezoekje aan het drankje drinken.

Het was er leuk en nog een goede film ook! Na die film ben ik gewoon eerlijk geweest. Ik heb gezegd dat ik wel een keer uiteten wilde gaan. Mijn missie, hoe je ex terugkrijgen, was daarmee voor mij weer een belangrijke stap verder. We kozen voor een restaurant waar we nog niet eerder hadden gegeten. Het was er niet erg druk, misschien in ons voordeel, maar het eten was erg lekker. We hadden het heel leuk samen en gaan binnenkort samen een weekendje weg om het over de toekomst van onze relatie te hebben.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG