JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Hoe je ex terugkrijgen ?

Beste bezoekers van liefdesverdriet.nl, onderstaand gastartikel is gebaseerd op een verhaal van een oud-klant van me. Inmiddels is ze terug samen met haar ex.

Het is een Op zoek naar een nieuwe woning, het zo snel mogelijk deleten van zijn of haar vrienden op jouw Facebook account, het zo regelen dat op feestjes van gemeenschappelijke kennissen de kans zo klein mogelijk is dat je elkaar onvermoed weer eens tegen het lijf loopt. Iedereen die ooit een punt achter zijn of haar relatie heeft gezet kent het wel: het zijn zaken die je onderneemt nadat je relatie net uit is. Alhoewel, er zijn ook mensen die er juist alles aan doen om zo veel mogelijk contactlijnen met hun ex open te houden. Niet alleen omdat er bijvoorbeeld kinderen in het spel zijn, maar simpelweg vanwege het feit dat iemand een ex-partner heel graag weer terug wilt. Voor diegene is het nog niet voorbij en in dat geval is de volgende vraag van groot belang: hoe je ex terugkrijgen na een breuk?

En jij? Wil ook jij je ex weer terugkrijgen?

Vraag jij jezelf het bovenstaande op dit moment ook met grote regelmaat af en is jouw eigen relatie onlangs ‒ om wat voor reden dan ook ‒ op de klippen gelopen? Beschouw je daarentegen jullie gezamenlijke verleden, ondanks dat jullie nu niet meer samen zijn, zeker nog niet als een afgesloten hoofdstuk, omdat je tot op de dag van vandaag iets voelt en intuïtief weet dat de ander er stiekem net zo over denkt? Zo ja, lees dan vooral verder over mijn eigen persoonlijke ervaringen met mijn stukgelopen relatie en hoe het mij uiteindelijk gelukt is na enkele verwoede, maar in eerste instantie zinloze pogingen mijn ex weer voor mij terug te winnen. Misschien vind je dan enkele antwoorden op het ‘hoe-je-ex-terugkrijgen-vraagstuk’. Want geloof mij, zo simpel is het nog niet!

Hoe je ex terug krijgen: mijn verhaal

Mijn vriend en ik zijn al een tijd samen. Het gaat nu goed, maar dat was niet altijd het geval. We beschikken nogal over botsende karakters. Met de passie tussen ons zat het wel goed, maar door de veelvoorkomende ruzies liep het een hele poos niet zo lekker. We besloten dan ook uit elkaar te gaan. In eerste instantie dacht ik dat het voor ons de beste oplossing zou zijn, na een tijdje ging het echter knagen: ik hield nog steeds van hem. In plaats van eerlijk tegen hem te zijn, er bestaat altijd die kans dat je wordt afgewezen, besloot ik te kiezen voor wat ik nogal naïef beschouwde als een subtiele strategie. Ik hield zijn Facebook in de gaten en dook daarna geheel toevallig op in dat ene cafeetje waar die met een vriend had afgesproken, of ik hoorde mensen uit over feestjes waar ik vervolgens opgetut en al mijn entree maakte. Welnu, hoe je ex terugkrijgen vraag je je af, dat was dus niet de juiste manier!

Zoek hulp!

Natuurlijk vroeg ik aan mijn vriendinnen wat ze van mijn acties vonden, maar die verdraaiden alle tekenen zo dat ze bijna altijd in mijn voordeel uitgelegd konden worden. Het blijven tenslotte vriendinnen, die te allen tijde aan mijn kant staan! En mijn vriend? Die snapte er helemaal niets van en begon mij meer en meer te ontwijken. Ik was dus een stalker zonder succes geworden. Door schade en schande ben ik echter wijs geworden en uiteindelijk ben ik op internet op zoek gegaan naar professionele adviesmiddelen over het onderwerp hoe je ex terug krijgen, die mij goed geholpen hebben: dankzij Marjolein (auteursnaam Michelle vd Berghe) zijn we nu immers weer een poos samen. Dus als jij je momenteel in hetzelfde schuitje bevindt als ik toen, vind het wiel niet opnieuw uit, maar ga gericht op zoek naar professionele tips van Marjolein!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl